Guffi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No właśnie strasznie mało. Chyba się trzaa cieszyć z tego, co jest:mad:
Guest Kamcia_14 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='olcha']Jak przejrzysz moją od dechy do dechy to ja się wtedy zastanowię :evil_lol: Ta ... jasne :cool3: . U mnie jest o wiele mniej stron :eviltong: I się tak nie napracujesz :evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc co tak malo fot? :razz: Witaj :loveu: Jak mało fot , co wy chcecie :shake: :evil_lol: . [quote name='Guffi']No właśnie strasznie mało. Chyba się trzaa cieszyć z tego, co jest:mad: Tak Guffi :cool1: Trza się cieszyć z tego co się ma :eviltong: . Dobrze prawisz :evil_lol:
Guffi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Tak Guffi :cool1: Trza się cieszyć z tego co się ma :eviltong: . Dobrze prawisz :evil_lol: A nie mówiłam(pisałam:eviltong:):diabloti:
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Trzeba dobrze poszukać a fotki Kamci również znajdziesz :cool3: . Gdzieś hen hen daleko są te jej zdjęciaa :cool1: . Bonitko dziś 7 mln do wygrania ... Musimy grać ! :evil_lol: :evil_lol: . Może wygramy obie :cool3: . Wtedy po 3,5 mln zł dostaniemy :multi: :evil_lol: I co Kamcie wygrałaś coś, bo ja chyba nie:placz: Czekać mi przyjdzie do soboty:p Są i foty Kamci:loveu: Słodki czarny nocholek, pewno zimniutki :) , uwielbiam takie nochole:loveu: Proszę przekazać całuska prosto w niego;) Nie wiem kiedy znowu wpadnę, bo dogo strasznie żle mi chodzi:mad: Pozdrowionka
April Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam wszytkich ja tez jestem szczesliwym posiadaczem westusia;)
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czeeść i czołem (kluski z rosołem:diabloti:) PS.mamusiu ??
Guest Kamcia_14 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Samturia']Kamcia rulez:D Ta ... :cool1: [quote name='bonita']I co Kamcie wygrałaś coś, bo ja chyba nie:placz: Czekać mi przyjdzie do soboty Są i foty Kamci:loveu: Słodki czarny nocholek, pewno zimniutki :) , uwielbiam takie nochole:loveu: Proszę przekazać całuska prosto w niego;) Nie wiem kiedy znowu wpadnę, bo dogo strasznie żle mi chodzi:mad: Pozdrowionka Witaj :loveu: :loveu: . Bonitko jest kumulacja czyli 11 MILIONÓW !! Gramy ... !! :cool3: . Wpadniesz , wpadniesz mówię ci :evil_lol: . [quote name='Ewa&kumpel']Czesc.... :lol::lol::lol::lol::lol: Witaj :loveu: [quote name='justys95']Heloł wszystkim :loveu: Cześć :eviltong: [quote name='April']Witam wszytkich ja tez jestem szczesliwym posiadaczem westusia;) Witaj :loveu: Zapraszam do wątku westusiowego na Dogomani :multi: . Gratuluje wyboru tej oto rasy :multi: . [quote name='haska_12']Czesc mamusiu :multi: Co tam u ciebie ? U mnie jak narazie dobrze :eviltong: . O ile wytrzymam z tą diablicją ( czy. Kamusią ) :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeść i czołem (kluski z rosołem:diabloti:) PS.mamusiu ?? Witaj . Haska jest moją dogomniacką córcią :loveu:
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć dziewczyny ;) Co tam u małej pięknej? ;) Ona jest taka rozkoszna... :loveu: Tylko się na nią gapić... i gapić...
Guest Kamcia_14 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć dziewczyny ;) Co tam u małej pięknej? ;) Ona jest taka rozkoszna... :loveu: Tylko się na nią gapić... i gapić... Witaj Figusiu :loveu: .U małej pięknej ( diablicy) wszystko OK :evil_lol: Figusiu możesz się na nią gapić , proszę bardzo :cool3:
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witaj :loveu: :loveu: . Bonitko jest kumulacja czyli 11 MILIONÓW !! Gramy ... !! :cool3: . Wpadniesz , wpadniesz mówię ci :evil_lol: . Musimy wygrać:multi: , ja już wysłałam, a TY:cool3: To dzielimy się po 5,5 ;) Kamcia to gdzie jedziemy na wakację:cool3: :evil_lol:
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj . Haska jest moją dogomniacką córcią :loveu: No to suuuper... ja sobie poszukam tatusia :D
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No to suuuper... ja sobie poszukam tatusia :D a to szukaj...ja się nie nadaje na tatusia jakby co :diabloti: już bardziej na mamuśke :eviltong:
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']I gapię a jakże :evil_lol: To przecudnie :loveu: . My też często gapimy się na twoje psiny :loveu: [quote name='bonita']Musimy wygrać:multi: , ja już wysłałam, a TY:cool3: To dzielimy się po 5,5 ;) Kamcia to gdzie jedziemy na wakację:cool3: :evil_lol: Tak , wygramy na pewno :multi: . Wysłałam 4 zakłady :multi: . Tak się zastanawiam co z tymi wakacjami ... chyba wybieram Bahamy :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']No to suuuper... ja sobie poszukam tatusia :D Ja się niestety na Tatusia nie nadaje :evil_lol: . No przykro mi Czikłita :evil_lol:
monia&Tofi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Grajcie, grajcie :lol: Macie 50% szans - albo wygracie, albo przegracie :evil_lol: Ja przestałam grać, bo same drobniaki tylko czasami trafiałam, ale moja mama kiedyś trafiła kilka stów :razz: P.S. A gdzie nowe zdjęcia Kamuchy? :mad:
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='monia&Tofi'] P.S. A gdzie nowe zdjęcia Kamuchy? :mad: Właśnie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mój brat też kupił kuponik, bo chce 11 milionów :diabloti: No a gdzie te zdjątka? :mad:
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 justys95 napisał(a):Mój brat też kupił kuponik, bo chce 11 milionów :diabloti: No a gdzie te zdjątka? :mad: A kto by nie chciał:p
Recommended Posts