Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamcia_14']BBeta Tak z ciekawości pytam ... ile wygrał :cool3: :evil_lol: . Chyba sporo skoro wystarczyło na budowe domu :roll:

Tak szczerze to za bardzo nie pamiętam, ale gdzieś około 200tys.
No i Tobie też oczywiście życze wysokiej wygranej :cool3: :)

Posted

BBeta napisał(a):
Tak szczerze to za bardzo nie pamiętam, ale gdzieś około 200tys.
No i Tobie też oczywiście życze wysokiej wygranej :cool3: :)

o :) to niezłą kaske wygrał :D nie ma co...:p

Posted

Coś mnie dawno tu nie było :shake:

[quote name='Kamcia_14']

Nie zawsze jest jaśniutka :evil_lol: . Domek ładny ale ten garaż taki taki ... :roll:

:lol:
Taki ładny domek a Ty jeszcze wybrzydzasz:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Na pierwszym zdjeciu domku to chyba Ty w przyszłości z TZ-tem
A na drugim... hmmm... Kamcia to to nie jest :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='justys95']Ale piękny, Rybciu!!! :loveu: Robisz to coraz lepiej :D

Moja krew :evil_lol: . Justysiu może ty chcesz zrobić bannerek i porównamy twoje i Ani zdolności :cool3:

[quote name='BBeta']Tak szczerze to za bardzo nie pamiętam, ale gdzieś około 200tys.
No i Tobie też oczywiście życze wysokiej wygranej :cool3:

200 tys :crazyeye: :crazyeye: . Kobito ty powinnaś skakać z radosci :eviltong: . A tobie także życzę wygranych , jeszcze większych :loveu:

[quote name='justys95']o :) to niezłą kaske wygrał :D nie ma co...:p

Zazdroszczę jej :roll: . Ale ja i tak wygram w najbliższym czasie :evil_lol:
Ok i tego się trzymam :evil_lol:

[quote name='Pati i Daisy']Coś mnie dawno tu nie było :shake:

Taki ładny domek a Ty jeszcze wybrzydzasz:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Na pierwszym zdjeciu domku to chyba Ty w przyszłości z TZ-tem
A na drugim... hmmm... Kamcia to to nie jest :eviltong:

Dawno ... ? , obliczyłam że ni było cię tu tylko 3 dni . Ale To były stracone 3 dni :evil_lol: . Nie ma co ... :eviltong: . Domek ładny wiem ... ale ten garaż ... :evil_lol:

[quote name='Rybc!a']Kamciu:

To ja jeszcze raz powiem :cool3:

Aniu piękne :laola: :laola:. Ty artystko ty moja :loveu:

Posted

[quote name='Kamcia_14']
200 tys :crazyeye: :crazyeye: . Kobito ty powinnaś skakać z radosci :eviltong: . A tobie także życzę wygranych , jeszcze większych :loveu:

Z czego ja się mam cieszyć ?? Dom wybudowany to fakt, ale został już sprzedany. A dlaczego ?? Bo w pięknej okolicy zwanej Szwajcarską Doliną zrobili nam wysypisko śmieci :eviltong: Chciałabyś mieszkać w sąsiedztwie wysypiska śmieci ?? Nie sądze :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Z czego ja się mam cieszyć ?? Dom wybudowany to fakt, ale został już sprzedany. A dlaczego ?? Bo w pięknej okolicy zwanej Szwajcarską Doliną zrobili nam wysypisko śmieci :eviltong: Chciałabyś mieszkać w sąsiedztwie wysypiska śmieci ?? Nie sądze :cool3:

Jezu straszne to co piszesz.....
Domki.....
Mnie się marzył taki jak Weszki :loveu: Cudo - mówie Wam !!!!! Jak przestrzeń :loveu: Normalnie szczyt marzeń :) Ale marzenia chciały a możliwośco mówiły ...nie ;) Chcialiśmy mały domek bo jest nas 3 no i Karol prawie dorosły. Za kilka lat nas zostawi i kto będzie sprzątał taką powierzchnie? O nie!! Odpada :evil_lol: No i te rachunki za ogrzewanie :crazyeye: Poprostu nie stać by nas było na utrzymanie wielkiego domu..... Już kurcze jeden nam na wsi stoi z 5 pokojami i 2 kuchniami :cool1: i w tej landarze mieszka jedna osoba :roll: A żeby nie niszczał to trzeba ogrzewać całość ...
Kupiłam mały domek :) Ma 3 pokoje, kuchnie, 2 łazienki i poddasze ( tam Karol ma swój świat ;) ) I wiecie co? Kocham ten dom chociaż daleko mu do takiego urządzenia jakie lubię ;) Ale jest MÓJ!! :loveu::loveu::loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='BBeta']Z czego ja się mam cieszyć ?? Dom wybudowany to fakt, ale został już sprzedany. A dlaczego ?? Bo w pięknej okolicy zwanej Szwajcarską Doliną zrobili nam wysypisko śmieci :eviltong: Chciałabyś mieszkać w sąsiedztwie wysypiska śmieci ?? Nie sądze :cool3:

No ale ze sprzedarzy domu też masz jakieś korzyści prawda :cool3: .
Ale fakt faktem że przy wysypisku śmieci bym nie chciała mieszkać :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']Jezu straszne to co piszesz.....
Domki.....
Mnie się marzył taki jak Weszki :loveu: Cudo - mówie Wam !!!!! Jak przestrzeń :loveu: Normalnie szczyt marzeń :) Ale marzenia chciały a możliwośco mówiły ...nie ;) Chcialiśmy mały domek bo jest nas 3 no i Karol prawie dorosły. Za kilka lat nas zostawi i kto będzie sprzątał taką powierzchnie? O nie!! Odpada :evil_lol: No i te rachunki za ogrzewanie :crazyeye: Poprostu nie stać by nas było na utrzymanie wielkiego domu..... Już kurcze jeden nam na wsi stoi z 5 pokojami i 2 kuchniami :cool1: i w tej landarze mieszka jedna osoba :roll: A żeby nie niszczał to trzeba ogrzewać całość ...
Kupiłam mały domek :) Ma 3 pokoje, kuchnie, 2 łazienki i poddasze ( tam Karol ma swój świat ;) ) I wiecie co? Kocham ten dom chociaż daleko mu do takiego urządzenia jakie lubię ;) Ale jest MÓJ!! :loveu::loveu::loveu:

O Pysia zaszczyciła nas swoją wizytą :multi: :evil_lol: . O Ogrzewanie bym się nie martwiła bo .. zawsze można postawić wiatrak :evil_lol: . Wydatek jednorazowy a energi ( w tym ogrzewanie elektryczne) masz do końca życia :evil_lol: . Co do weszki domu to ja nawet nie wiem jak wygląda
A bardzo dobrze jeśli ma się drugi dom bo zawsze jest gdzie TZta wygonić i na jego miejsce psy wziąć :evil_lol: . Wszystko ma swoje plusy:cool1:

Posted

Hmm... Mi się mój bannerek brdzo podoba . :loveu: .
Tylko ,że Kinga zapomniała kto mi go robił . ;pp .
Ale jak by ktoś wiedział ,że mi robił
to w imieniu moim i Inki DZIĘKUJĘ :loveu:.
Ale jak ktoś chcętny, to mi może tak z nudów porobić ... xD .
Wiecie... tak dla Inci ... :loveu: .

Ah ... A w galerii Inci dwie nowe fotkii ! ;] .

Posted

Korzyści raczej nie było, bo wiesz jak to jest z gotówką. Rozeszła się nawet nie wiadomo gdzie i kiedy ;) Zawsze się znajdzie jakaś dziura budżetowa :eviltong: Także obecnie mieszkamy w bloku ;) Mamy jeszcze jedno mieszkanie właściwie to byłą kancelarie mojego ojca, które obecnie wynajmujemy i dość dużą działke budowlaną, ale jakoś nie chciałabym mieszkać w tamtym miejscu, zbyt duże zad***e :eviltong: Mojej mamie się marzy właśnie jakiś mały domek z ogródkiem, więc może kiedyś, kto wie ;)

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Ola_Fasola__']Hmm... Mi się mój bannerek brdzo podoba . :loveu: .
Tylko ,że Kinga zapomniała kto mi go robił . ;pp .
Ale jak by ktoś wiedział ,że mi robił
to w imieniu moim i Inki DZIĘKUJĘ :loveu:.
Ale jak ktoś chcętny, to mi może tak z nudów porobić ... xD .
Wiecie... tak dla Inci ... :loveu: .

Ah ... A w galerii Inci dwie nowe fotkii ! ;] .

Rybc!a ci go zrobiła :cool3: . Ten nasz przekochany Aqaziom :loveu:
Piękny bannerek prawda :loveu: . Do twojej galeri Olu na pewno zajrzę w miarę możliwości :cool1:

[quote name='BBeta']Korzyści raczej nie było, bo wiesz jak to jest z gotówką. Rozeszła się nawet nie wiadomo gdzie i kiedy ;) Zawsze się znajdzie jakaś dziura budżetowa :eviltong: Także obecnie mieszkamy w bloku ;) Mamy jeszcze jedno mieszkanie właściwie to byłą kancelarie mojego ojca, które obecnie wynajmujemy i dość dużą działke budowlaną, ale jakoś nie chciałabym mieszkać w tamtym miejscu, zbyt duże zad***e :eviltong: Mojej mamie się marzy właśnie jakiś mały domek z ogródkiem, więc może kiedyś, kto wie ;)

Trzeba było zainwestować w coś :cool3: . MOjej mamcie również marzy się domek na wsi , ale dla mnie musi być Warszawa :diabloti: . Nic innego nie przejdzie . Ja mam plany na przyszłość :cool1:

[quote name='PIKA']A Kamcia to szuka miejsca gdzie ten dom powinien stanąc? :evil_lol:

Najgorsze to jest to że ta mapka jest mapą Europy :placz: . Wolałabym jakąś Amerykę :cool3: .

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='zaba14']http://img377.imageshack.us/img377/9963/1012473yt0.jpg
Kamcia psa chcesz uzaleznic? :razz: na dwór nie będzie chciał wychodzić zobaczysz :evil_lol: do kuwety bedzie sie zalatwial :evil_lol:

Żabko to pewna wygoda równiez dla mnie :eviltong: . Nie trzeba z psem wychodzić :cool1: . Nie narzekałabym ...

Wygrałam w lotto ... 7 zł :eviltong: :evil_lol: . Nie wiem na co przeznaczę tą tak wielką wygraną :evil_lol: . Zostawię na czarną godzinkę :cool3: . Albo zachowam je dla Pysi ...
gdy zaatakuje ją ten nagły głód :evil_lol:

Posted

dzień dobry!!!
pooglądałam i się rozmarzyłam.... wygrać w toto.... wybudować dom z wielkim ogrodem dla nas i dla psów...:lol: fajnie by było, ale widzę tu dużą konkurencję....:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Zuza96']Cześć !!
Ile zaległości mam...

To nadrabiać :evil_lol: . Coś ostatnio ni ma cię naS :mad:

[quote name='AlKil']dzień dobry!!!
pooglądałam i się rozmarzyłam.... wygrać w toto.... wybudować dom z wielkim ogrodem dla nas i dla psów...:lol: fajnie by było, ale widzę tu dużą konkurencję....:evil_lol:

Witaj AlKil :loveu: . Wybudować dom z ogrodem , kupić BMW , przeznaczyć
trochę pieniędzy na psy ze schronisk :cool3: . Konkurencja spora , to fakt ale już zaczynam wygrywać małe sumy ... czyli 7 zł :eviltong:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Dawno ... ? , obliczyłam że ni było cię tu tylko 3 dni . Ale To były stracone 3 dni :evil_lol: . Nie ma co ... :eviltong: . Domek ładny wiem ... ale ten garaż ... :evil_lol:

A ja nie liczyłam ile mnie nie było:evil_lol: ale zaległości było za to mnóstwo

:shake: :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pati i Daisy']A ja nie liczyłam ile mnie nie było:evil_lol: ale zaległości było za to mnóstwo

:shake: :diabloti:

To chyba dobrze , prawda :cool3: .

Posted

Hej!
A wiec jednak Kamcia się na mnie nie gniewasz??
:):)
To super! Bo ja się zamartwiałam, aż wstyd mi było zajrzeć...
A STRON PRZYBYłO łOOOHOHOHO I JESZCZ WIECEJ!
No niezły domek:) A garaż może być...

POzdrawiam, Agata")

Posted

[quote name='Kamcia_14']Wygrałam w lotto ... 7 zł :eviltong: :evil_lol: . Nie wiem na co przeznaczę tą tak wielką wygraną :evil_lol: . Zostawię na czarną godzinkę :cool3: . Albo zachowam je dla Pysi ...
gdy zaatakuje ją ten nagły głód :evil_lol:
Gratulacje :evil_lol:

A tak w ogóle to cześć :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Malta-GD']Hej!
A wiec jednak Kamcia się na mnie nie gniewasz??
:):)
To super! Bo ja się zamartwiałam, aż wstyd mi było zajrzeć...
A STRON PRZYBYłO łOOOHOHOHO I JESZCZ WIECEJ!
No niezły domek:) A garaż może być...

POzdrawiam, Agata")

Czemu miałabym się gniewać :diabloti: . Nie ma na co się obrazać :diabloti:
Stron przybyło tak ? To super :multi: . Twoja galeria również rośnie w moc i siłę :cool3:

[quote name='Xiara']Gratulacje :evil_lol:

A tak w ogóle to cześć :cool3:

Witaj Xiaro :loveu: :loveu: . Za gratulacje serdecznie dziękuje :loveu: :loveu:

Za 9 DNI świętujemy urodziny ... MOJE :diabloti: :evil_lol:

Posted

Cześć Kamcia :)
Obglądałam narazie tylko kilka ostatnich stronek, Kamci nie widziałam, za to domki tak :D , suuuuper ładne.
Jutro jest kumulacja 7 milionów, więc trzymajcie kciuki żebym wygrała i sobie taki kupiła:diabloti::evil_lol: .
Pozdrowionka :)
ps. Muszę jeszcze troszkę w Twojej galerii poszperać za fotkami Kamci:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...