Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']no ja sie zalamie!!!! chyba sie przeprowadze ulice dalej i wybudujem nowy dom, bo MÓJ MNIE WNERWIA! zero prywatności,mieszkam w bliźniaku... :/ Z resztą jak z tatem i z psami na spacerze byłam to tata powiedział że tam (taka górka jest, na polach) jest fajne miejsce na dom. On chce se nowy wybudować :evil_lol: JESTEM ZA! Tylko troche bliżej naszego niż te pare ulic...Tam co on chciał to daleko od przystanku a ulica nawet nie ma nazwy :shake: Ale ogólnie ten obecny nasz dom to taki jakiś... :shake: mam strasznie mały pokój, przydałby się wiekszy :cool3: a poza tym nawet już zaplanowałam gdzie na ogrodzie bylo by miejsce dla psów itd. itp :evil_lol: Ciesz się że w ogóle masz dom bo ja jak na razie mieszkam w bloku :cool3: Ale już niedługo to się zmieni :eviltong: . Mieszkałabyś na ulicy bez nazwy :evil_lol: Na pokój to i ja narzekam bo taki maleńki :placz: , no może troszkę przesakadzam , nie taki maleńki ale w każdym razie za mały [quote name='gogunia']Piękny domek:loveu: :loveu: :loveu: Chyba sie w nim Kamci spodoba:cool3: :p No na pewno , a najbardziej spodobają jej się psie koleżanki i koledzy :evil_lol: [quote name='justys95'] Ale ładny domek :cool3: :D Ale projekt bardziej mi się podoba :P Justysiu TO jest projekt domu :evil_lol: :evil_lol: . A ty myślałaś że co :evil_lol: :evil_lol: [quote name='arystokratka']Kika .. gdy już zamieszkasz w tym domu :loveu: to zaadoptujesz jakieś psy prawda ? Mam takową nadzieję :multi:. Wtedy przychodziłabym jeszcze częściej :loveu:. A domek piękny :loveu:. Miałaś jeszcze chyba INNE projekty na oku prawda ? Pokazuj wszystkie !! A ten dom piękny Pf ... zaadoptuje jeszcze m.in dwa psy ... i kota ... i króliki ... .i świnki morskie :evil_lol: . Na oku mam jeszcze KILKA innych projektów :cool3: . Jeśli chcecie mogę pokazać :evil_lol:
Bewarka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Justysiu TO jest projekt domu No własnie o to mi chodzi...domek (gdyby był wybudowany) byłby bardzo łądny, ale jego projekt bardzije mi się podoba :lol:
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czesc Bardzo ładny ten Twój wymarzony domek...
Anecioreczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ładny ładnyy.. a ja Ci pokarze Projekty które ja szukam na swój domek ;) tutaj inny kolor Dachu i kolumn.[ciemny wygląda paskudnie,a żółć przyciaga osy:shake:) no takie sobie domki wymarzyłam:cool3::loveu:
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Fajny ten domek ;) Kamci się na pewno spodoba :evil_lol:
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Mi się właśnie taki marzy... tylko z ogrodzeniem, bo nie wyobrażam sobie mojej hodowli bez ogrodzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wow ale chalupki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak juz sie wybudujecie przygarnijcie mnie......albo fundnijcie mi taki sam cooo???:eviltong:
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='justys95']No własnie o to mi chodzi...domek (gdyby był wybudowany) byłby bardzo łądny, ale jego projekt bardzije mi się podoba :lol: Fotografia nie oddaje całego piękna domu :loveu: :loveu: [quote name='Ewa&kumpel']Czesc Bardzo ładny ten Twój wymarzony domek... Dziękuje :cool1: . Ten dom będzie moim przyszłym gniazdkiem :evil_lol: [quote name='Anecioreczek']ładny ładnyy.. a ja Ci pokarze Projekty które ja szukam na swój domek ;) tutaj inny kolor Dachu i kolumn.[ciemny wygląda paskudnie,a żółć przyciaga osy:shake:) no takie sobie domki wymarzyłam:cool3::loveu: Jak dla mnie to troszke za duże :cool3: . Z 200 m2 mają nieprawdaż :cool3: Mnie interesują domy do 150 m2 . [quote name='Xiara']Fajny ten domek ;) Kamci się na pewno spodoba :evil_lol: Kamie spodobają się psie koleżanki i koledzy :roll: [quote name='PIKA']Cześc :multi: Fajowski ten domek :razz: Witaj pika :loveu: . [quote name='haska_12']Mi się właśnie taki marzy... tylko z ogrodzeniem, bo nie wyobrażam sobie mojej hodowli bez ogrodzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ogrodzić trzeba było by koniecznie :cool1: . [quote name='Alynkaaa']wow ale chalupki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak juz sie wybudujecie przygarnijcie mnie......albo fundnijcie mi taki sam cooo???:eviltong: Przygarnąć czy nie przygarnąć ... oto jest pytanie :evil_lol: . Jak się zastanowie to dam odpowiedź :cool1: .
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jaaaakie domy... :loveu: Może kiedyś mi się poszczęści i zamieszkam w takim :roll: :p
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jaaaakie domy... :loveu: Może kiedyś mi się poszczęści i zamieszkam w takim :roll: :pmamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;)
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']mamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;) Ale jak by się tak poszczęściło i jakaś mega-kulminacja wypadła to nawet i dwa takie możnaby postawić :cool3:
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :) no super te domki :loveu::loveu: heeh ja w najblizszym czasie napewno takiego nie bede miec :(
arystokratka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pf ... zaadoptuje jeszcze m.in dwa psy ... i kota ... i króliki ... .i świnki morskie :evil_lol: . Na oku mam jeszcze KILKA innych projektów :cool3: . Jeśli chcecie mogę pokazać :evil_lol: To. ... mogę sie do was przeprowadzić :razz:. Mogę prawda :razz:. Na lotto nie mam co liczyć bo szczęścia nie mam .... Więc pozostajesz mi ty siostrzyczko :evil_lol:. Napisała alicjarydzewska mamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;-) Wybieram wyjścię nr 2 :evil_lol:
anetta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ooo, ten mi sie podoba http://images13.fotosik.pl/33/7fb377a7e0feb875.jpg :p Kto mi zasponsoruje? :jumpie:
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale szuper domki.. ja tez taki chce... moge sie do Ciebie potem wprowadzić nie?
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Paulina_mickey']heeeeej:D:loveu: Witaj Paulinko :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jaaaakie domy... :loveu: Może kiedyś mi się poszczęści i zamieszkam w takim :roll: :p Pinczerwko zastosuj się do świetnych wyjść Ali :cool3: . Ale żeby zastosować wyjście dnr 2 musisz być dla mnie bardzo miła :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']mamy 2 wyjścia albo zagrać w lotto albo dziewczyny nas przygarną bo na królewicza już nie mamy co liczyć;) Radzę wam zagarać w lotto bo ze mną nie da się wytrzymać :eviltong: . Ale każdy może wybrać tylko błagam świadomie :evil_lol: . Gwarancyjna wtprowadzka po 2 tyg :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale jak by się tak poszczęściło i jakaś mega-kulminacja wypadła to nawet i dwa takie możnaby postawić :cool3: No ostatnio była 2 milionowa kumulacja , no ale ja niestey nie wygrałam :shake: . Ale jako zapalona miłośniczka gier HAZARDOWYCH kiedyś mi się poszczęści :cool3: [quote name='anka11']czesc :) no super te domki :loveu: heeh ja w najblizszym czasie napewno takiego nie bede miec :( Trzeba myśleć pozytywnie . Tak więc od tej pory musisz myśleć że wygrasz w lotto i wybudujesz piękny dom :evil_lol: [quote name='arystokratka'] To. ... mogę sie do was przeprowadzić :razz:. Mogę prawda :razz:. Na lotto nie mam co liczyć bo szczęścia nie mam .... Więc pozostajesz mi ty siostrzyczko :evil_lol:. Pomyślę czy możesz :evil_lol: . Na 99 % tak , ale wiesz że mi to zawsze może strzelić cuś do głowy :cool3: . [quote name='anetta']Ooo, ten mi sie podoba http://images13.fotosik.pl/33/7fb377a7e0feb875.jpg :p Kto mi zasponsoruje? :jumpie: To ja bym poprosiła o - piękny dom :evil_lol: - działka dla moich przyszłych psów powiedzmy kilka hektarów :evil_lol: - własny basen , siłownię i bóg wie co :evil_lol: - Wspaniałego Tz-ta :evil_lol:
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hihi :D:D ale ja to raczej nie mam szczescia do lotto :evil_lol::evil_lol: jak cos wygrywamy to moze 10 zeta :p
Asti Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hej, Kamcia - nie obrażaj się! Szczerze - trochę zapomniałam o odwiedzaniu Waszych galerii, brak czasu, nadrabianie w szkole, a całej DGM nie sposób przeczytać. Tylko czemu tu jakieś domki, zamist psiaczka? :D Asti PS.: Masz miejsce w Ulubionych ;)
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ajć Kinga ... Ja też chcę do takiego domku . :loveu: . ...marzenia...:roll: . Ale wiesz, zabierzesz kiedy mnie i Incie tam do siebie ,cio ? ;pp.
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='anka11']hihi :D:D ale ja to raczej nie mam szczescia do lotto :evil_lol::evil_lol: jak cos wygrywamy to moze 10 zeta :p Oj Aniu :cool3: , Grosz do grosza aż będzie kokosza :evil_lol: . [quote name='Asti']Hej, Kamcia - nie obrażaj się! Szczerze - trochę zapomniałam o odwiedzaniu Waszych galerii, brak czasu, nadrabianie w szkole, a całej DGM nie sposób przeczytać. Tylko czemu tu jakieś domki, zamist psiaczka? :D Asti PS.: Masz miejsce w Ulubionych ;) Asti nie obraziłam się :loveu: . Wiem że całej dogo nie sposób przeczytać ale ... można przeczytać całą moją galerię :evil_lol: . Za miejsce w Ulubionych bardzo dziękuje kochana :cool3: [quote name='Ola_Fasola__']Ajć Kinga ... Ja też chcę do takiego domku . :loveu: . ...marzenia...:roll: . Ale wiesz, zabierzesz kiedy mnie i Incie tam do siebie ,cio ? ;pp. Może za kilkadziesiąt lat ... :evil_lol: . To był żart oczywiście :eviltong: . Miejsca w domu mi zabraknie bo mam już 15 chętnych do zamieszkania w nim :loveu: . Trzeba chyba większy dom budować bo wszyscy się nie zmieścimy :evil_lol:
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ta :D kokosza moze i tak ale napewno nie dom :D a kiedy nowe focie Kamusi??
Recommended Posts