pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Yeah super, że jesteś! :multi: A Kama cudowna :loveu:
goldenka245 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cudowna foteczka, ale kiedy będzie więcej?:mad:
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No jest w końcu moja kochana Kamusia :loveu::D:D:D
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Piękna mała dama :p a oczko jakie niebieskie. Czekam na więcej zdjęć ;)
Guest Kamcia_14 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Bardzo wszystkim dziękuje za bardzooo miłe powitanie po bardzoooo długiej nieobecności :loveu: . A u nas już zima . Huraa :evil_lol: . Niedługo będzie sesja śniegowa . Natomiast trzeba troszkę poczekać aż przestanie padać snieg :diabloti: Aparat by mi zapadało :shake: . A ja mam za dwa dni ferie a wy nie :eviltong: . Mam dwie widomości dobra i zła Dobra : Nie będzie mnie przez tydzień Zła : Przez następny tydzień będę cały czas :eviltong: Najprawdopodobniej wyjeżdżam w góry :razz: . A ja Jak na razie uczę Kamuśś:loveu: nowych komend aby na wyjeździe zachowywała się w miarę. Bo ostatnio zaniedbałam jej naukę. No cóż moje lenistwo się kłania :roll: . A póki co to zaprasam do licytowania na bazrku na dgm psich pocztówek :multi: PSIE POCZTÓWKI WĄTEK O WESTACH
gogunia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 P i ę k n a K a m c i a ! ! !:loveu: :loveu: :loveu:
socurek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cóż za przeurocza młoda dama :cool3: A jaka fotogeniczna :razz: Powinna zdecydowanie zażądać zakupu własnego aparatu fotograficznego i codziennie nowej sesji zdjęciowej :p Będziemy z Northonkiem tu często zaglądać ;) Pozdrawiam
chihuahua Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A ja sobie czekam na nowe focie ksieznej Kamilii!!!
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 *** Ha !! A ja mam ferie !! Już dziś zaczynam zabawę :razz:. Wyjeżdżam w góry :razz:. Tylko prosze nie zaniedbywać wątku !! Ja niedługo przyjadę i zobaczę co tu się będzie ,:razz: . Ale się jeszcze nie żegnam ponieważ wyjeżdżam dopiero za 3 dni :multi: A w czasie wyjazdu i tak będe za wami tęsknić :iloveyou: Przywiązałam sie już do westomaniaków :calus: :buzi: . Ale dosyć już tych czułości :evil_lol: Foty tylko wrzuce na komp ale nie obiecuje że udane . Cały czas mi się wierciła :shake:. Tylko co do ostatniej mam pewność że się udała ;) Dodane Musiałam ją trzymac bo foty się nie udawały ( rozmazane) A taki oto pięknyyy banerek zrobiła mi Rybc!a :iloveyou: A to Kama ze swoją koleżanką . Co prawda widać tylko Kawałek Kamull to i tak może być Pff nie ma co oglądać prawda :ylsuper:
gogunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kamcia_14 napisał(a):*** Ha !! A ja mam ferie !! Już dziś zaczynam zabawę :razz:. Wyjeżdżam w góry :razz:. Tylko prosze nie zaniedbywać wątku !! Ja niedługo przyjadę i zobaczę co tu się będzie ,:razz: . Ale się jeszcze nie żegnam ponieważ wyjeżdżam dopiero za 3 dni :multi: A w czasie wyjazdu i tak będe za wami tęsknić :iloveyou: Przywiązałam sie już do westomaniaków :calus: :buzi: . Ale dosyć już tych czułości :evil_lol: Foty tylko wrzuce na komp ale nie obiecuje że udane . Cały czas mi się wierciła :shake:. Tylko co do ostatniej mam pewność że się udała ;) Będziemy tęskinic:loveu: :-( ps. U mnie się właśnie niedługo konczą ferie:placz: :placz: :placz:
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Będziemy tęskinic:loveu: :-( ps. U mnie się właśnie niedługo konczą ferie:placz: :placz: :placz: Zakończenia feri współczuje :calus: A wyobrażacie jak ja będę tęsknić ?! Uzależnienie od DGM albo od ludzi którzy są na dgm :iloveyou: Zapakuj mnie do torby i weź ze sobą :-D Oj wzięła bym wzięła :bigcool: ale obawiam się że nie zmieścisz się . A teraz obiecane foty chociaż takie .... takie... eee .... brzydkie :razz: A taki oto pięknyyy banerek zrobiła mi Rybc!a :iloveyou: A to Kama ze swoją koleżanką . Co prawda widać tylko Kawałek Kamull to i tak może być Pff nie ma co oglądać prawda :ylsuper:
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 gogunia napisał(a): ps. U mnie się właśnie niedługo konczą ferie:placz: :placz: :placz: a mi sie dopiero zacznął :diabloti:
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a mi sie dopiero zacznął :diabloti: A mi się już zaczęły :evil_lol: Bliźniaczki A no można tak powiedzieć :razz: A taki oto pięknyyy banerek zrobiła mi Rybc!a :iloveyou: A to Kama ze swoją koleżanką . Co prawda widać tylko Kawałek Kamull to i tak może być Pff nie ma co oglądać prawda :ylsuper: Ale banerek piękny prawda :razz:. Ha ! Ryba zrobiła mi także avek:loveu:. Cudny <33 Eno dalej podziwiamy Aqua ziomala !
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 łOO jak mnie tu dawno nie byłoooo:shake:
Madzik93 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Fajna galeryjka. Kamcia jest bosQa:loveu:. Więcej fotecek prosimy:mad:. Pozdrawiam i życze powodzeni9a w prowadzeniu galerry:D
Mi. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Anecioreczek napisał(a):łOO jak mnie tu dawno nie byłoooo:shake: nie tylko Ciebie:cool3: jaka sniezynka;)
eria Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 oo fotki są !! szkoda że miniaturki:cool1: i co widzę !!! - Kamcię sklonowali!!!!!!!! :loveu:
haska_12 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czarna Owieczka - ja tez nie wiem, która:D Dobra strzelam... ta druga :D:D:D?
Recommended Posts