Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mnie też przydałby się milion i dlatego też wierzę, że w 2007 roku wygram...:lol::lol::lol: Pzdr.
Polna Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Fanta bardzo lubi westy :) Nawet ma na osiedlu koleżanka, tylko jej ze smyczy nie puszczają :( Super fotki macie w galerii
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 heeej witamy w 2007 siostrzenico moja kochana... :D:D:D
WalentyNaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 sliczna psinka ... sama myslalam o kupnie Westa zanim jeszcze zdecydowalam sie na Berdy ;) na pewno bedziemy odwiedzac galerie czesciej :)
Guest Kamcia_14 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mnie też przydałby się milion i dlatego też wierzę, że w 2007 roku wygram...:lol::lol::lol: Pzdr. To trzymamy kciuki za moją i twoją wygraną :evil_lol:. Hejka :-D Wszystkoego Dobrego w Nowym Roku :smile: Heh hej :D. Wzajemnie życzymy wszystkiego naj :evil_lol:. Fanta bardzo lubi westy :smile: Nawet ma na osiedlu koleżanka, tylko jej ze smyczy nie puszczają :-( Super fotki macie w galerii Bardzo dobrze że lubi westy ! Możliwe że jak się spotkamy na jakiejś wystawie to się pobawią ;). A fotek będzie więcej . Wczoraj nie miałam czasu dodać ich :)
ewelinka_m Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 przejrzałam cały wątek Kamcia jest śliczna :) piękny piesek więc dawaj równie piękne fotki :eviltong:
Magda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Kiedy nowe zdjęcia Kamci?:):):):) No wlasnie? Ja czekam:cool3:
KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja też czekam na jakieś foteczki śnieżynki :)
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 I gdzie te foty, miały być wczoraj (a może przedwczoraj) wieczorem i co ....??? Nie ładnie :mad: :mad: :mad:
Xiara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Chefrenek']Dołączam się do reszty Ja też :cool3:
Zuza96 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Xiara napisał(a):Ja też :cool3: I ja się dołanczam !!!
chihuahua Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Foty Kamci maja duzo klientow ! Dawaj szybko! Jaki z Ciebie handlowiec???
Dobermania Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć, Kamciu:) Po Sylwestrze u nas dobrze, choć Lachs skaleczył się w łapę:/ Na szczęscie nie w poduszkę. A co to, na Sylw. daje się prezenty:cool3:? No, mój dostaje co i rusz jakieś;) Teraz np. dostał nową obrożę, kości z aukcji bazarku dgm (w sumie ostatnio wszystkie jego prezenty pochodzą właśnie stąd:D), puszki i kabanosy psie:) Pozdrawiamy!
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Heeeeej Kamciu i Kiniu ! :razz: Jak tam po szkole ? :diabloti: Ja już mam dosyć :angryy:. Strajk nauczycieli PROSZĘ :evil_lol:.
a_ga.isk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kochana gdzie fotki ??:angryy: Mam nadzieje ze masz jakies dobre wytlumaczenie... bo inaczej :mad::diabloti::eviltong:
agara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 co do Lotto, to zawsze trafiam jakąś liczbę, zazwyczaj 3, a to jest aż:D 10 zł< zazwyczaj, czyli tak jakbym w ogóle nie grała, zazwyczaj odrazu na miejscu kupuję nowy los, hehe> ja tez w tym roku wygram! Niedługo kupię pierwszy los, wygram ok 5 tys. i oddam na tutejsze schornisko. koniec kropka. Los tu nie ma nic do gadania, tak będzie. Koniec! Pozdrawiam, agata i Malta, zapraszamy do nas.!
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Po Sylwestrze jakoś żyjemy, choc nadal mam wrażenie, że jestem totalnie niewyspana :) Pozdrowienia dla Ciebe i suńki!
Madzik93 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No to ja daje komenta i przyłączam sie do przedmówców w oczekiwaniu na new fotki:mad:
chihuahua Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Zuza96']Heeeeej Kamciu i Kiniu ! :razz: Jak tam po szkole ? :diabloti: Ja już mam dosyć :angryy:. Strajk nauczycieli PROSZĘ :evil_lol:. Dolaczam sie do prosby!!!
Recommended Posts