chihuahua Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Kamcia, a może by tak z nowym rokiem, wrzucić kilka fotek pięknego Westa, co ??? "Świete slowa"
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia - hop, hop, hop, gdzie jesteś?!?!?! pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia, a może by tak z nowym rokiem, wrzucić kilka fotek pięknego Westa, co ??? Wczoraj dawałam :razz:. Ale fotki znikły w dalszych stronach :placz:. Kamcia - hop, hop, hop, gdzie jesteś?!?!?! pzdr. Jestem jestem :multi:. Nie możecie się bezemnie obejść :razz:. A jak tam west po sylwestrze? Kamcia była bardzoooo spokojnaaa :multi:. Spała sobie spokojnie . Obudziłam ją tylko wtedy gdy chciałam aby napiła się troszkę ' wódki ' :evil_lol:.
Mada&Teodor Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Kamcia_14']Wczoraj dawałam :razz:. Ale fotki znikły w dalszych stronach :placz:. . Kamcia to było ROK TEMU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
chicken Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Kamcia była bardzoooo spokojnaaa :multi:. Spała sobie spokojnie . Obudziłam ją tylko wtedy gdy chciałam aby napiła się troszkę ' wódki ' :evil_lol:. NO NIE!! Jak ty mozesz psa opijac! :evil_lol::evil_lol: Tym bardziej ze to jeszcze dziecko! :evil_lol:
Xiara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Tak Xiarko zmieniłam Avek :p. A co niepodoba się? :evil_lol: Ależ podoba, podoba! :lol:
agara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamciu! Ta Twoja Kinia to taki piękny piesek... :loveu: <wlasnie słysze petardy co mnie do szłu doprowadza!!!!!!!!!!!> Chętnię będę zaglądała do Twojej galerii i oczywiście zapraszam do swojej!! :evil_lol: POzdrawiam, i prosze wiecej fotek, a nie obijasz sie!:shake:
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia to było ROK TEMU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A no rzeczywiście. Rok temu dawałam jakieś foty :evil_lol:. NO NIE!! Jak ty mozesz psa opijac! Tym bardziej ze to jeszcze dziecko! :evil_lol: Nie opiłam :cool3:. Dostała tylko kilka łyków ale jak żłopała :evil_lol: Tylko z pierwszym łykiem lekko się otrząsła. Może to uzależnienie :cool3: Ależ podoba, podoba! :) To dobrze bo jak nie to :mad: :evil_lol: Kamciu! Ta Twoja Kinia to taki piękny piesek... <wlasnie słysze petardy co mnie do szłu doprowadza!!!!!!!!!!!> Chętnię będę zaglądała do Twojej galerii i oczywiście zapraszam do swojej!! POzdrawiam, i prosze wiecej fotek, a nie obijasz sie! Ja jestem Kinga (Kinia) a mój pies to Kama (Kamcia) :evil_lol:. Zamiana osobowiści :cool3:. Tyle osób o te foty prosi że aż strach nie dać . Wieczorem będą OK :razz:
Anecioreczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a): Nie to nie prawda :p. Znam Westy które dożywały 15 lat :p No Beti ma 9 Lat.. Nie widać po niej zeby szła za TM tylko Ona czesto choruje..czym to moze być spowodowane?:( Ona ma wsyztko w domu..Koleżanka jest dziana..i daje jej jak najlepsze rzeczy.. ja niewiem.. żal Mi Beti i Ewy :( Beti nie dosc ze jets leniwym psem,to jeszcze teraz ta jaskra...i tym bardziej jej sie niechce nigidzie chodizć..:(
Zuza96 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Heeeej !!! Kamciu i Kiniu :multi: Ale troszke miałam zaległości (już nadrobiłam ;)). Kamcia śliczna, podobno to diabeł, ale wygląda jak KOfFanY aniołeczek :diabloti:. Śliczna :loveu::loveu::loveu: Ja informuje, że nie mam kaca po sylwku (też siedziałam w domu), ale wstałam dzisiaj o 11.15 dokładnie :eviltong:.
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A u nas jest pełnia :multi:. Można tak patrzeć i zamarzyć o wygranej o Totolotka :razz:. Dobija mnie tylko myśl że jutro SZKOŁA :placz: A może jakiś strajk nauczycieli :evil_lol:. Mała śnieżynka jest przesłodka. Dziękuje bardzo :loveu:. Heeeej !!! Kamciu i Kiniu :multi: Ale troszke miałam zaległości (już nadrobiłam ;)). Kamcia śliczna, podobno to diabeł, ale wygląda jak KOfFanY aniołeczek :diabloti:. Śliczna :loveu::loveu::loveu: Ja informuje, że nie mam kaca po sylwku (też siedziałam w domu), ale wstałam dzisiaj o 11.15 dokładnie :eviltong:. Coś cię ostatnio u nas nie widziałam :mad:. Pozory mylą :cool3: Kac ? Opijasz cię :eviltong: Jaka uśmiechnięta śnieżynka :) Ona się bardzo często uśmiecha. A biała śnieżynka jest tylko po wykąpaniu. Potem to już tylko brudas :diabloti:
goldenka245 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dostałam rozkaz więc się wpisuje ;-) :cool3: Fajny pies :P i ładnu i super i wogóle :eviltong::p
limoncia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Świetne:loveu: :loveu: :loveu: To śpiewanie czy Przemowa??;) :p :p :p :evil_lol:
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 He j :) ale gaduły jesteście :mad: ale już wszytsko androbiłam :) Jak tam Kamcia po sylwku sie ma?
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Świetne:loveu: :loveu: :loveu: To śpiewanie czy Przemowa??;) :p :p :p :evil_lol: Kolenda w wykonaniu Kamy :evil_lol:. He j :smile: ale gaduły jesteście :mad: ale już wszytsko androbiłam :smile: Jak tam Kamcia po sylwku sie ma? Kamcia sobie teraz szczeka :cool3: powoli doprowadzając mnie do szału :diabloti: Jestem załamana tym że jutro do szkoły :angryy: PO co oni wymyślili szkołe :angryy: A może jakiś STRAJK NAUCZYCIELI :cool1: Przydałby się oj przydał !
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zapomnij o strajku nauczycieli...:evil_lol: Oni nie tacy wyrywni do strajkowania... Pzdr.
Asti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kamcia jest cudowna. Westiki są słodkie, moja koleżanka też ma ;) Jak tak patrzę 28 stron :shock: Eech, nie to co 4 :( *** Więcej fotek psinki! Kulka i ja bardzo prosimy! A chorym (Kulka) się nie odmawia :)
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A cóż to dolega Kulce? Da się temu zaradzić? pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zapomnij o strajku nauczycieli...:evil_lol: Oni nie tacy wyrywni do strajkowania... Pzdr. Marzyć zawsze można :evil_lol:. A STRAJK BY SIĘ PRZYDAŁ !! Kamcia jest cudowna. Westiki są słodkie, moja koleżanka też ma ;-) Jak tak patrzę 28 stron :shock: Eech, nie to co 4 :-( *** Więcej fotek psinki! Kulka i ja bardzo prosimy! A chorym (Kulka) się nie odmawia :smile: Asti twoja Galeria też sie rozkręci zobaczysz :p. A fotki będą ( kiedyś ) :evil_lol:.
Asti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Asiaczek - Kulka miała operację usunięcia nowotworu na brzuchu :) *** Może się rozkręci... Na sam początek muszę zrobić odsyłacz do banneru :D
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Oj, to bardzo poważna operacja... I jakie są rokowania? pzdr.
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Może się rozkręci... Na sam początek muszę zrobić odsyłacz do banneru :-D Jasne że sie rozkręci :multi: :multi:. Eehh gram w lotto i jakoś nie wygrywam zbyt wiele :shake:. A mam taką chętkę na milon :evil_lol: Pomogłabym Psom w potrzebie i w ogóle :razz:. A w 2007 roku wygram !
Recommended Posts