Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Kamcia, a może by tak z nowym rokiem, wrzucić kilka fotek pięknego Westa, co ???

Wczoraj dawałam :razz:. Ale fotki znikły w dalszych stronach :placz:.

Kamcia - hop, hop, hop, gdzie jesteś?!?!?!
pzdr.

Jestem jestem :multi:. Nie możecie się bezemnie obejść :razz:.

A jak tam west po sylwestrze?

Kamcia była bardzoooo spokojnaaa :multi:. Spała sobie spokojnie . Obudziłam ją tylko wtedy gdy chciałam aby napiła się troszkę ' wódki ' :evil_lol:.

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Kamcia była bardzoooo spokojnaaa :multi:. Spała sobie spokojnie . Obudziłam ją tylko wtedy gdy chciałam aby napiła się troszkę ' wódki ' :evil_lol:.

NO NIE!! Jak ty mozesz psa opijac! :evil_lol::evil_lol: Tym bardziej ze to jeszcze dziecko! :evil_lol:

Posted

Kamciu! Ta Twoja Kinia to taki piękny piesek... :loveu: <wlasnie słysze petardy co mnie do szłu doprowadza!!!!!!!!!!!>
Chętnię będę zaglądała do Twojej galerii i oczywiście zapraszam do swojej!! :evil_lol:
POzdrawiam, i prosze wiecej fotek, a nie obijasz sie!:shake:

Guest Kamcia_14
Posted

Kamcia to było ROK TEMU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A no rzeczywiście. Rok temu dawałam jakieś foty :evil_lol:.

NO NIE!! Jak ty mozesz psa opijac! Tym bardziej ze to jeszcze dziecko! :evil_lol:
Nie opiłam :cool3:. Dostała tylko kilka łyków ale jak żłopała :evil_lol: Tylko z pierwszym łykiem lekko się otrząsła. Może to uzależnienie :cool3:

Ależ podoba, podoba! :)
To dobrze bo jak nie to :mad: :evil_lol:

Kamciu! Ta Twoja Kinia to taki piękny piesek... <wlasnie słysze petardy co mnie do szłu doprowadza!!!!!!!!!!!>
Chętnię będę zaglądała do Twojej galerii i oczywiście zapraszam do swojej!!
POzdrawiam, i prosze wiecej fotek, a nie obijasz sie!

Ja jestem Kinga (Kinia) a mój pies to Kama (Kamcia) :evil_lol:. Zamiana osobowiści :cool3:. Tyle osób o te foty prosi że aż strach nie dać .
Wieczorem będą OK :razz:

Posted

Kamcia_14 napisał(a):

Nie to nie prawda :p. Znam Westy które dożywały 15 lat :p

No Beti ma 9 Lat..
Nie widać po niej zeby szła za TM tylko Ona czesto choruje..czym to moze być spowodowane?:(
Ona ma wsyztko w domu..Koleżanka jest dziana..i daje jej jak najlepsze rzeczy..
ja niewiem..
żal Mi Beti i Ewy :(
Beti nie dosc ze jets leniwym psem,to jeszcze teraz ta jaskra...i tym bardziej jej sie niechce nigidzie chodizć..:(

Posted

Heeeej !!! Kamciu i Kiniu :multi:
Ale troszke miałam zaległości (już nadrobiłam ;)). Kamcia śliczna, podobno to diabeł, ale wygląda jak KOfFanY aniołeczek :diabloti:.
Śliczna :loveu::loveu::loveu: Ja informuje, że nie mam kaca po sylwku (też siedziałam w domu), ale wstałam dzisiaj o 11.15 dokładnie :eviltong:.

Guest Kamcia_14
Posted

A u nas jest pełnia :multi:. Można tak patrzeć i zamarzyć o wygranej o Totolotka :razz:. Dobija mnie tylko myśl że jutro SZKOŁA :placz:
A może jakiś strajk nauczycieli :evil_lol:.

Mała śnieżynka jest przesłodka.

Dziękuje bardzo :loveu:.

Heeeej !!! Kamciu i Kiniu :multi:
Ale troszke miałam zaległości (już nadrobiłam ;)). Kamcia śliczna, podobno to diabeł, ale wygląda jak KOfFanY aniołeczek :diabloti:.
Śliczna :loveu::loveu::loveu: Ja informuje, że nie mam kaca po sylwku (też siedziałam w domu), ale wstałam dzisiaj o 11.15 dokładnie :eviltong:.

Coś cię ostatnio u nas nie widziałam :mad:. Pozory mylą :cool3:
Kac ? Opijasz cię :eviltong:

Jaka uśmiechnięta śnieżynka :)

Ona się bardzo często uśmiecha. A biała śnieżynka jest tylko po wykąpaniu. Potem to już tylko brudas :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

Świetne:loveu: :loveu: :loveu: To śpiewanie czy Przemowa??;) :p :p :p :evil_lol:

Kolenda w wykonaniu Kamy :evil_lol:.

He j :smile:
ale gaduły jesteście :mad: ale już wszytsko androbiłam :smile:
Jak tam Kamcia po sylwku sie ma?

Kamcia sobie teraz szczeka :cool3: powoli doprowadzając mnie do szału :diabloti:

Jestem załamana tym że jutro do szkoły :angryy: PO co oni wymyślili szkołe :angryy:
A może jakiś STRAJK NAUCZYCIELI :cool1: Przydałby się oj przydał !

Posted

Kamcia jest cudowna. Westiki są słodkie, moja koleżanka też ma ;)

Jak tak patrzę 28 stron :shock: Eech, nie to co 4 :(

Więcej fotek psinki! Kulka i ja bardzo prosimy! A chorym (Kulka) się nie odmawia :)

Guest Kamcia_14
Posted

Zapomnij o strajku nauczycieli...:evil_lol:
Oni nie tacy wyrywni do strajkowania...
Pzdr.

Marzyć zawsze można :evil_lol:. A STRAJK BY SIĘ PRZYDAŁ !!

Kamcia jest cudowna. Westiki są słodkie, moja koleżanka też ma ;-)

Jak tak patrzę 28 stron :shock: Eech, nie to co 4 :-(

Więcej fotek psinki! Kulka i ja bardzo prosimy! A chorym (Kulka) się nie odmawia :smile:
Asti twoja Galeria też sie rozkręci zobaczysz :p. A fotki będą ( kiedyś ) :evil_lol:.

Posted

Asiaczek - Kulka miała operację usunięcia nowotworu na brzuchu :)

Może się rozkręci... Na sam początek muszę zrobić odsyłacz do banneru :D

Guest Kamcia_14
Posted

Może się rozkręci... Na sam początek muszę zrobić odsyłacz do banneru :-D
Jasne że sie rozkręci :multi: :multi:.

Eehh gram w lotto i jakoś nie wygrywam zbyt wiele :shake:.
A mam taką chętkę na milon :evil_lol: Pomogłabym Psom w potrzebie i w ogóle :razz:. A w 2007 roku wygram !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...