Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Kamciu, dziękuję pięknie za życzenia, niestety odebrałam je dopiero teraz, bo w Wigilię nie było mnie na forum, mam nadzieję, że przyjmiejsz moje spóźnione:oops::)
Dobermania Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Lachs dostał wór karmy i tę wielką kość widoczną na zdjęciach. Salmon (szczeniak) dostał DT (:cool3: :cool3: :cool3:). tabletkę odrobaczającą (:eviltong::evil_lol:), obrożę insektobójczą i kąpiel:p
chihuahua Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czesc, dlugo zwlekalam z napisaniem , ale jestem. A co cudenko robi (czyt. niszczy)?:diabloti::diabloti:
DiDDlina85 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 czekamy na nowe zdjęcia....mam nadziję, że adopcja sie powiodła... Pozdrowionka!!!
Anecioreczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Bryy :D co słychać u Bieluchnej Kamci?:>
clockwork Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No Kamusia- pochwal się prezencikiem gwaizdkowym. Co dostałaś?? pisz nam tu szybciutko!!
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witanko poswiateczne ;-)...co tam u Kamusi ??? jak prezenciki ? a foteczki gdzie ???? cosik nam moj adroga obiecałas heeh .... Pozdrowionka .
Guest Kamcia_14 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Kamcia Adopcja jest ważniejsza a my na fotki możemy przeciez poczekać Witamy cię Figo :multi:. A adopcja ważniejsza więc poczekacie na fotki ale niedługo ;). Kamciu, dziękuję pięknie za życzenia, niestety odebrałam je dopiero teraz, bo w Wigilię nie było mnie na forum, mam nadzieję, że przyjmiejsz moje spóźnione Oj no oczywiście że tak ;). Czesc, dlugo zwlekalam z napisaniem , ale jestem. A co cudenko robi (czyt. niszczy)? Witamyy ;).A mój diabełek nidzczy wszystko :diabloti: :diabloti:. Włącznie z choinką :diabloti:. czekamy na nowe zdjęcia....mam nadziję, że adopcja sie powiodła... Pozdrowionka!!! Jak na razie jest OK. Myśle że wszytsko pójdzie szybko i sprawnie :loveu:. Bryy co słychać u Bieluchnej Kamci?:> Jak na razie sobie słodko śpi :diabloti:. No Kamusia- pochwal się prezencikiem gwaizdkowym. Co dostałaś?? pisz nam tu szybciutko!! Kamuś dostała choinkę ze smaczkami , piłeczkę i kąpiel :p. A ja książki o psach pocztówki z psami i czasopisma MP i PP.
Samturia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 uhuhu ja już dzisiaj poleciałam do kiosku po PP i MP :D
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hey kochana :) no ja też 3mam kciuki za adopcje... :):) PS. Niemoge do Ciebie napisac na gg bo moje wiadomosci do nikogo niedochodzą dlatego nieodpisuje :( tzn odpisuje ale Ty tego nie widzisz... bo ktoś mi wysłał linka a ja blondynka kliknełam i teraz mam... zepsute gg.. .. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ale jestem wściekła
Samturia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 znam to, też tak mialam... a teraz dochodzą do mnie jakieś www.google.pl :evil:
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Mi wysłali jakas stronke i to wiele osób I TO Z LISTY KONTAKTów !!!!!!!! i dobrze wiedzieli co sie kryje pod tym linkiem... Gdyby mi wysłał to jakiś nieznajomy to oczywiste zebym nie weszła... ale znajomi zawsze rozsyłają jakieś fajne stronki..... no normalnie aż mną tzręsie... ale w dupie to mam... wole na dgm siedziec niz na gg
clockwork Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hehe... nam też jakieś dziwne coś powysyłali znajomi, ale ja przeczytałam text linka i nie otwierałam go!!! :cool3: może to nie znajomi- może to jakoś tak działa że dostajesz niby od znajomych... a oni wcale Ci tego nie wysyłają... nie wiem czy to możliwe:oops:
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 clockwork nie sądze... moze ktos umie sie wkradac na czyjeś gg... nie wiem... narazie mnie to nie interesju :)
Guest Kamcia_14 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hehe... nam też jakieś dziwne coś powysyłali znajomi, ale ja przeczytałam text linka i nie otwierałam go!!! może to nie znajomi- może to jakoś tak działa że dostajesz niby od znajomych... a oni wcale Ci tego nie wysyłają... nie wiem czy to możliwe Oj możliwe możliwe :razz:. A do mnie jeszcze nic takiego nie poprzychodziło :razz:. uhuhu ja już dzisiaj poleciałam do kiosku po PP i MP I co podobało się :razz:. Bo jak dla mnie super :multi:. Co tym razem zbroila rozrabiaka?? Jak na razie tylko doprawie choinkę :diabloti:. JUTRO będą fotki :razz:. A teraz idę na lodowisko :diabloti:.
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Czasem rzeczy niemożliwe staja sie realne... hakerzy umieją wszystko aby tylko komuś na złość zrobić...
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Masz lodowisko w swoim miescie? Ja do najblizszego we Wroclawiu mam 100km wiec:placz::placz::placz:
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Chihuahua naprawdę nie ma na 100km żadnego lodowiska? :-o Przecież to niemożliwe. U mnie w mieście poprostu zalewają boisko do koszykówki i jest lodowisko :roll: A przez jeden sezon, zrobili nawet takie coś na szkolnym boisku(tylko nie miał kto czyścić tego i nic nie wysżło) ;)
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chihuahua naprawdę nie ma na 100km żadnego lodowiska? :-o Przecież to niemożliwe. U mnie w mieście poprostu zalewają boisko do koszykówki i jest lodowisko :roll: A przez jeden sezon, zrobili nawet takie coś na szkolnym boisku(tylko nie miał kto czyścić tego i nic nie wysżło) ;) U mnie w odleglosci mniej wiecej 20km nie wychodza z taka inicjatywa jak u Ciebie. A dalej nie wiem dokladnie , moze wylewaja boiska , ale takie oficjalne to we Wrocku!!!
Recommended Posts