Jump to content
Dogomania

Galeria Kamci i Ajka :))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamciu, dziękuję pięknie za życzenia, niestety odebrałam je dopiero teraz, bo w Wigilię nie było mnie na forum, mam nadzieję, że przyjmiejsz moje spóźnione:oops::)

Posted

Lachs dostał wór karmy i tę wielką kość widoczną na zdjęciach.
Salmon (szczeniak) dostał DT (:cool3: :cool3: :cool3:). tabletkę odrobaczającą (:eviltong::evil_lol:), obrożę insektobójczą i kąpiel:p

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć Kamcia
Adopcja jest ważniejsza a my na fotki możemy przeciez poczekać

Witamy cię Figo :multi:. A adopcja ważniejsza więc poczekacie na fotki ale niedługo ;).

Kamciu, dziękuję pięknie za życzenia, niestety odebrałam je dopiero teraz, bo w Wigilię nie było mnie na forum, mam nadzieję, że przyjmiejsz moje spóźnione

Oj no oczywiście że tak ;).

Czesc, dlugo zwlekalam z napisaniem , ale jestem. A co cudenko robi (czyt. niszczy)?

Witamyy ;).A mój diabełek nidzczy wszystko :diabloti: :diabloti:.
Włącznie z choinką :diabloti:.

czekamy na nowe zdjęcia....mam nadziję, że adopcja sie powiodła...

Pozdrowionka!!!

Jak na razie jest OK. Myśle że wszytsko pójdzie szybko i sprawnie :loveu:.

Bryy
co słychać u Bieluchnej Kamci?:>

Jak na razie sobie słodko śpi :diabloti:.

No Kamusia- pochwal się prezencikiem gwaizdkowym. Co dostałaś?? pisz nam tu szybciutko!!

Kamuś dostała choinkę ze smaczkami , piłeczkę i kąpiel :p.
A ja książki o psach pocztówki z psami i czasopisma MP i PP.

Posted

Hey kochana :)
no ja też 3mam kciuki za adopcje... :):)

PS. Niemoge do Ciebie napisac na gg bo moje wiadomosci do nikogo niedochodzą dlatego nieodpisuje :( tzn odpisuje ale Ty tego nie widzisz...
bo ktoś mi wysłał linka a ja blondynka kliknełam i teraz mam... zepsute gg.. .. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ale jestem wściekła

Posted

Mi wysłali jakas stronke i to wiele osób I TO Z LISTY KONTAKTów !!!!!!!!
i dobrze wiedzieli co sie kryje pod tym linkiem...
Gdyby mi wysłał to jakiś nieznajomy to oczywiste zebym nie weszła... ale znajomi zawsze rozsyłają jakieś fajne stronki.....

no normalnie aż mną tzręsie... ale w dupie to mam... wole na dgm siedziec niz na gg

Posted

hehe... nam też jakieś dziwne coś powysyłali znajomi, ale ja przeczytałam text linka i nie otwierałam go!!! :cool3: może to nie znajomi- może to jakoś tak działa że dostajesz niby od znajomych... a oni wcale Ci tego nie wysyłają... nie wiem czy to możliwe:oops:

Guest Kamcia_14
Posted

hehe... nam też jakieś dziwne coś powysyłali znajomi, ale ja przeczytałam text linka i nie otwierałam go!!! może to nie znajomi- może to jakoś tak działa że dostajesz niby od znajomych... a oni wcale Ci tego nie wysyłają... nie wiem czy to możliwe

Oj możliwe możliwe :razz:. A do mnie jeszcze nic takiego nie poprzychodziło :razz:.

uhuhu ja już dzisiaj poleciałam do kiosku po PP i MP

I co podobało się :razz:. Bo jak dla mnie super :multi:.

Co tym razem zbroila rozrabiaka??

Jak na razie tylko doprawie choinkę :diabloti:.

JUTRO będą fotki :razz:. A teraz idę na lodowisko :diabloti:.

Posted

Chihuahua naprawdę nie ma na 100km żadnego lodowiska? :-o Przecież to niemożliwe.

U mnie w mieście poprostu zalewają boisko do koszykówki i jest lodowisko :roll: A przez jeden sezon, zrobili nawet takie coś na szkolnym boisku(tylko nie miał kto czyścić tego i nic nie wysżło) ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Chihuahua naprawdę nie ma na 100km żadnego lodowiska? :-o Przecież to niemożliwe.

U mnie w mieście poprostu zalewają boisko do koszykówki i jest lodowisko :roll: A przez jeden sezon, zrobili nawet takie coś na szkolnym boisku(tylko nie miał kto czyścić tego i nic nie wysżło) ;)

U mnie w odleglosci mniej wiecej 20km nie wychodza z taka inicjatywa jak u Ciebie. A dalej nie wiem dokladnie , moze wylewaja boiska , ale takie oficjalne to we Wrocku!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...