Guest Kamcia_14 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kamcia :loveu: :loveu: Urodziny obchodzi 07.06.2006 roku . Jest zodiakalnym Bliźniakiem :loveu: . A teraz fotki :loveu: Kamuś Na tle Olsenek :cool3:. Moja siostra - Aneta Bannerki
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cudo- z jakiej ona jest hodowli? Z hodowli w sierakowicach a nazwę jak na złość zapominam
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ojj.. witamy kolejną słodkość na forum :loveu: Kiedy więcej fotek Kamci ? :loveu:
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 OOO widzę że Kamcia założyła galerię :multi: Masz ślicznego psiaka :loveu: :loveu: :loveu:
eria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kamcia jest śliczna, wklejaj więcej fotek to będę zaglądać :loveu: ile latek ma ta piękność?
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kiedy więcej fotek Kamci ? Oj nie wiem nie wiem. I takie są skutki pożyczanego aparatu. ile latek ma ta piękność? Ma niecałe pół roku :loveu:. Czy wygląda tak staro :evil_lol:? OOO widzę że Kamcia założyła galerię No z niewielką pomocą swojej właścicielki.
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kilka śpiących fotek. I jedna ' normalna' :evil_lol:.
clockwork Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no to wpadłam do Ciebie.. mimo iż ja nie gustuję w małych psach- przyznaję że Kamcia jest piękna... wygląda jak pluszak!!! takie miłe pluszowe zwierzątko... pozdrówka!!!
Niufomanka:) Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 śliczności:loveu: tyle mam do powiedzenia: nic dodać, nic ująć:p
Mi. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ufff dobrze ze spojzalam w dol:lol: bo chcialam identyczne cos napisac:cool3: śliczności:loveu: tyle mam do powiedzenia: nic dodać, nic ująć:p no wlasnie:p nic dodac nic ujac;)
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 wygląda jak pluszak!!! takie miłe pluszowe zwierzątko... pozdrówka!!! Kama jest bardzo waleczna wbrew pozorom. W małym ciele wielki ogromniasty duch. śliczności tyle mam do powiedzenia: nic dodać, nic ująć No powiedzmy żę nic ująć :loveu:. Ale mam troszkę zastrzeżeń M.in zaczęła oszukiwać. ufff dobrze ze spojzalam w dol bo chcialam identyczne cos napisac No się patrzy od początku Lunhienko. A nie na ostatni post :mad:.
betty_labrador Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bardzo mily, sliczny, kochany piesek!!! czy bedzsiesz ja wystawiac?
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale ona słodziutka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Mamy na dogo następnego psa śpiącego na biórku :evil_lol: :evil_lol:
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kamcia_14'] Fajne uszy szpiczaste ;) Ładnie zapowiadająca się galeria, powodzenia :)
zaba14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Śliczny psiak :loveu: :loveu: :loveu: małe piękność :P wiecej fotek!
Dinho Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Swietna morda, mimo ze nigdy nie mialem przekonania do malych-futrzatych :D
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Swietna morda, mimo ze nigdy nie mialem przekonania do malych-futrzatych Wiesz Westy wbrew pozorom nie są takie małe . 30 cm mierzą :p. W porównaniu z 57 cm boksiem. Urocza No jasne Aga że urocza :p. A co ty myślałaś :evil_lol:. Śliczny psiak małe piękność :P wiecej fotek! Nie wiem kiedy będą To są właśnie uroki pożyczanego aparatu. Fajne uszy szpiczaste Ładnie zapowiadająca się galeria, powodzenia Ths. A uszki też mi się podobają :loveu:. bardzo mily, sliczny, kochany piesek!!! czy bedzsiesz ja wystawiac? Nie chyba nie będę jej wystawiać na 70% To teraz new foto Jak sobie coś tam wypatruje
_ChiQuiTa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jaka śliczna mordunia :D :loveu: :loveu: i jakie stojące uszolki :D :loveu: :loveu: :loveu: miód malyna :D hehe :):):) czekam na więcej :):):)
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale ona słodziutka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Mamy na dogo następnego psa śpiącego na biórku :evil_lol: :evil_lol: Hieh ona sobie to miejsce wybrała na swoje legowisko. I nie sposób ją zgonić. Normalnie biała rozpacz. [quote name='_ChiQuiTa_'] Jaka śliczna mordunia :D :loveu: :loveu: i jakie stojące uszolki :D :loveu: :loveu: :loveu: miód malyna :D hehe :):):) czekam na więcej :):):) No czekacie czekacie i poczekacie ze trzy dni :p. Uszki miód malina tak ? A pyszczek słodki wiem. Tak jak twojego pieska. MOże dasz tu fotki swojej :loveu:.
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Śliczna Śnieżynka:loveu:bardzo lubię westiki . Czekam na kolejne fotki ...jak tylko to będzie możliwe;)
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witam ;-).... ładny mały biały rozkoszniaczek ;-).... Wyglada tak niewinnie na tych fotencjach ,ciekawe co z niej wyrosnie ;-) milusiasty aniołek czy pyskaty diabołek heeh;-) U mnie na osiedlu jest west Maksiu , czasami bawi sie z moja wielgachna Zuzolka ....przekomicznie razem wygladaja ;-)... Wklej wiecej foteczek cobysmy mieli co komentowac kochaniutka heeh;-) Pozdrawiamy z Zuzolandii ;-)...bedziemy stalymi bywalcami ;-)
Recommended Posts