krzysio Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Wybieramy się na wystawy do Sofii 12-13.11.2011 /2x cacib/ Jeżeli ktoś chętny to zapraszam . Mamy jeszcze wolne miejsca w busie:) Quote
krzysio Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Właśnie dostałem listę sędziów na wystawę w Bułgarii HANS BIERWOLF - Austria SATU YLA-MONONEN - Finland Georgi Eftimov /Bulgaria/ Ekaterina Dineva /Bulgaria/ Quote
zenek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jestem zainteresowany tym terminem bo co prawda miałem w planach Bułgarię na wiosnę ale w tym listopadowym terminie jest kilka innych wystaw i może rzeczywiście być to mała wystawa:evil_lol: Macie jeszcze wolne miejsca? Quote
krzysio Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Tak mamy jeszcze wolne miejsca...pisz na: krzysio40@op.pl Quote
Flaire Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 My już w domciu. Było super, plan wykonany, a nawet przekroczony. :) Ptysia 2xCACIB, Fraser 2xCACIB, 2xBOB, BOG 1 i BOG 3. A para hdoowlana Ptysia+Fraser, w swoim debiucie wystawowym, BIS 1!!! Najważniejsze jednak, że żadne mi podczas tego debiutu nie zwiało! :lol: Dziękujemy współtowarzyszon za miłą podróż, a szczególnie Aniom za pomoc w ogarnięciu dwóch brytanów. :) Quote
Flaire Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dostałam od krzysia kilka zdjęć: BIS par: BOG trzeciej grupy na pierwszej wystawie (drugi był west - nie załapał sie na zdjęcie): BOG trzeciej grupy na drugiej wystawie: BIS drugiej wystawy: I kilka fotek z występów części naszej ekipy: Quote
Flaire Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 panbazyl napisał(a):Gratulacje!!!!!!! Dziękujemy! :) Quote
Recommended Posts