Aga_Mazury Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 basia0607 napisał(a):Jezu! W naszym schronisku przebywa wycieńczony dalmatynczyk jak go dadzą do izolatki jest po nim. Jak mu pomóc.Tu nikt sie takim psem nie przejmuje.schronem włada jędza.Ratunku !!! nie możecie wysłać kogoś do schronuz "blefem, że szuka zaginionego damatyńczyka"... w ogóle dla mnie chore to jest... my jako fundacj amamy zgodę na promowanie zwierząt ze schroniska...przecież to dla dobra tych zwierząt bo znajdują domy...a u Was jakis syf...nie możecie tego załatwić z miastem bo rozumiem, że schronisko miasta jest... Quote
basia0607 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 We wtorek dziewczyny rozmawiely z kier. poiedziala,ze z psem nie jest dobrze i trzeba szybko go zabrac A od czego ona jest .przeciez to weterynarz.Wiesz,ja jestem od niedawna i nie chce im sie wcinac. Quote
basia0607 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tu dla oka wszystko jest na medal.porównać was a nas to niebo a ziemia .Z tym ,że u Was psy są kochane a tu znienawidzone. Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jesli ktoś ma konto na molosach i jeszcze nie glosował- bardzo prosimy o oddanie glosu na MIelec, niesterty Mielec obecnie przegrywa, a naprawde potrzebuje kazdej pomocy, przy tej ilosci psiakow, jaka tam jest... Quote
Dabrowka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Loozerko, podaj link. Zajrzałam na molosy i nie znalazłam tam niczego... Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=273228#post273228post273228 link do "molosów" Quote
Aga_Mazury Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 zagłosowane....... Dabrowka link w podpisie loozerki :) Quote
pucka69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hm jak wvczoraj głosowalam to mielec wygrywał! dobrze że Jula juz w porzadku! Quote
Dabrowka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Zagłosowałam. Aga_Mazury napisał(a):Dabrowka link w podpisie loozerki :) Teraz widzę, ale skąd mogłam wiedzieć, że o pchły chodzi, a nie o karmę :evil_lol: Na molosy zaglądam sporadycznie, nie wiedziałam, że jest nowa akcja. Quote
Kasie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A właśnie ze Hefren ma już swój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3362701#post3362701 Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 przypominaja sie !! AMARA - sunia Alaskan Malamut http://www.dogomania.pl/forum/showth...06#post3345606 JULEK- staruszkowy psiak! http://www.dogomania.pl/forum/showth...26#post3346926 Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Malusi ma zerwane więzadła, koszt operacji 400 zł A ten trzeci psiak, po wypadku co nie wstawał - Kamyczek, ma bardzo poważny uraz kręgosłupa :placz::placz: Nie wiadomo czy da sie cos zrobić... trwają badania !!! :-(:-( Ernest tak jak podejrzewaliśmy ma dysplazję.. Quote
neverend Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Właśnie miałam o tym pisać i Matusz mnie uprzedził....:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Kamyk (moje biedne maleństwo) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45467 w schronisku jest też nowy Kaukaz , młodziutki agresywny (wkleję zdjęcia póxniej) piekny jest....ale nikt nie chce wejśc do niego do klatki ...dziwne to jak podchodzę do klatki to szczeka i macha ogonem....hmmmmm...kasie ..pomocy...chyba trzeba kaukazom jeden wątek założyć dziś został adoptowany Kweo, owczarek niemiecki i Kleoś.... tak się ucieszyłam adopcją Kleosia....niestety za chwilę pan przyjechał i go odwiózł bo żona powiedziała, że będzie za duży :O bez komentarza (na własne uszy słyszałam....).... Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Przedstawiam Wam Kamyka i kaukaza Borna Quote
basia0607 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Znalazlam dzisiaj u nas super dom dla dalmisia.Jutro Aga Tcheta wyciąga go ze schronu.:multi: :multi: :multi: Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Kamyk (moje biedne maleństwo) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45467 w schronisku jest też nowy Kaukaz , młodziutki agresywny (wkleję zdjęcia póxniej) piekny jest....ale nikt nie chce wejśc do niego do klatki ...dziwne to jak podchodzę do klatki to szczeka i macha ogonem....hmmmmm...kasie ..pomocy...chyba trzeba kaukazom jeden wątek założyć dziś został adoptowany Kweo, owczarek niemiecki i Kleoś.... tak się ucieszyłam adopcją Kleosia....niestety za chwilę pan przyjechał i go odwiózł bo żona powiedziała, że będzie za duży :O bez komentarza (na własne uszy słyszałam....).... o jenyy nie :(:( :placz::placz::placz: czemu Kleofas ma dalej byc w schronie ??!!! nie moze byc !! Aga, zaprosiłas pania od Kweo na dogo??? w owczarek niemiecki ten co z kaukazem byl ? z Hefrenem ??? ;> Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Mnie nie było przy adopcji Kweo więc i pani nie zaprosiłam....jak ja byłam to pani dzwoniła...że już wykąpany, wymiziany...leży na swoim posłanku ;) owczarek...tak ten z wybiegu Hefrena ale cóz...nie ma rózowo...owczarek poszedł...owczarek przyjdzie...a dokładnie sunia ON-ka..już raz adoptowana, ale pani chce ją oddać bo ona nie chce nic jeść...taaaaa Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Mnie nie było przy adopcji Kweo więc i pani nie zaprosiłam....jak ja byłam to pani dzwoniła...że już wykąpany, wymiziany...leży na swoim posłanku ;) owczarek...tak ten z wybiegu Hefrena ale cóz...nie ma rózowo...owczarek poszedł...owczarek przyjdzie...a dokładnie sunia ON-ka..już raz adoptowana, ale pani chce ją oddać bo ona nie chce nic jeść...taaaaa jenyyy:cool3::cool3::cool3: Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ja jutro mogę być w schornie... tylko nie wiem jeszcze jak tam sie dostane itd... Never mozesz tez ??? Aga??? Quote
Aga_Mazury Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ja dzisiaj cały dzień byłam poza domem i niestety jutro obowiązki....tym bardziej, że w sobotę chcę jechać do padusia...dziś nawet nie miałam siły iśc do jego klatki....i w ogóle nie chciałam go ekscytować, że to dziś, że spacer... przykro mi trochę było...ale ... Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ja dzisiaj cały dzień byłam poza domem i niestety jutro obowiązki....tym bardziej, że w sobotę chcę jechać do padusia...dziś nawet nie miałam siły iśc do jego klatki....i w ogóle nie chciałam go ekscytować, że to dziś, że spacer... przykro mi trochę było...ale ... Aha, rozumiem Aga :) No moze neverend bedzie mogla? Jak nie to sam pojade, rowerem :D ma byc jutro cieplo, wiec pojade :) pomóc, i chociaż z dwoma psiakami wyjsc.... Quote
basia0607 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Aga !Czytalas wypowiedz Vutz o AFN z OSTrÓdy.nA TEMACIE lIGOTY ? Quote
Matusz Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Never !! ?? Jestes czy Cie nie ma ?? Możesz jutro do schronu jechac ?? Quote
Recommended Posts