Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie otrzymałam telefon od koleżanki z Tych(ów).Do lecznicy przyszła Niemka z psem foksterierem do uspienia i sunią dalmatynką!! Nie znam powodów, wiadomo jedno-psy mają czas do czwartku, taki termin został "wypłakany".Oby dwa psy mają półtora roku, foksterier ma niekopiowane uszy, kopiowany ogon.
RATUNKU
CO ROBIĆ??!!

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jeśli nie wiem co to za psy - nie mogę ich uratować - ja nie mam jak zabrać ich do siebie a do nowego domku nie pojedzie jeśli nie wiemy czy odpowiadają nowemu domkowi ...
Stąd prośba o zdjęcie ...
Ale - ok - rozumiem. Podam numer telefonu bezpośrednio Panu zainteresowanemu foxem - dobry to pomysł ?

Posted

Po naszej dalmatynce Dianie zostały chyba 2 kontakty. Jeden domek już adoptował sunię z Częstochowy, może drugi nadal szuka?

Najlepiej zadzwonić do Erki: 0609890204.

Posted

Przekleje na Forum Łaciate - ale fotka kontakt czy coś by się przydało

Posted

do mnie Grażyna tez dzwonila , ta kobieta w czwartek wyjeżdza , czas mamy raczej tylko do jutra , z tego co wiem , nie będzie jej sie chcialo w czwartek juz z psmi uganiać!!! musi zrobic porządek!!!!

Posted

Dałam znać w lecznicy TZ zaraz powiem szefowi.
Do mnie tez przychodzą czasami uspić zwierzaka z powodu wyjazdu , wtedy tłumacze i tłumacze i oferuje pomoc w szukaniu domu i dwa razy w ten sposób zamiast uspienia zwierze trafiło do nowego domu , ale niestety sa te z tacy ludzie , którzy uważaja ze tylko oni sa najlepszym domem pod słońcem i na moją odmówe odwracali sie na piecie burczac opd nosem ze jak nie tu to gdzei indziej :-(

zadufani w sobie egoisci bez cienia szacunku i miłości dla zwierzat!!!:angryy:

Posted

przed chwilą dostałam smsa od Grażyny "psy żyją, jadę tam o 20:00".
Trzymajcie kciuki.
Obydwa łagodne psy, nie wykazują agresji
Sunia troszkę płochliwa
Pies ponoć nadaje się do dzieci...

Posted

mysle ,ze ta Heksa to ani nie Niemka ,ani Polka(Polka z papierami niemieckimi)ta osoba to po prostu BESTIA.Bestie sa wszedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: 1Jest przeciez Zabronione usmiercanie zdrowych psow!!!!!!!!!!:angryy: