Kajusza Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 uffffffffffff jakie szczęście że sie odnalazł! Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Pani zgarnęła go z Piły, 10 min drogi od domu. Na szczęście do dobrych ludzi trafił.... Nakazałam ;) zaopatrzenie go w adresówkę, bo nie miał i jest to karygodne ;) Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło ufffffff.... Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 "błąkał się niedaleko domu koło Tesco, wzięli go mili ludzie i zakochali się w nim, miał wszystko co trzeba nowe legowisko, zabawki , jedzonko.Potem jak byli drugi raz w Pile na zakupach przeczytali moje ogłoszenie i po namyśle zadzwonili." :laola: a Panstwo którzy zaopiekowali się Bastusiem wezmą jedną ze sznaucerek z Gładyszewa, dla drugiej tez już jest domek :loveu: Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 I super sie ułożyło:) O jednych zakochanych w sznupkach będzie więcej :) Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='malawaszka']no to stawiam :drinking: :loveu:[/QUOTE] A chętnie coś łyknę na rozluźnienie, nawet z gwinta :drinka:hehehehe Quote
wilczy zew Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='malawaszka']no to stawiam :drinking: :loveu:[/QUOTE] ale Ty pracujesz... [URL=http://smajliki.ru/smilie-1249400391.html][IMG]http://s19.rimg.info/81fa8394c406fbdf4dc0f332aa901cff.gif[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 no i co że pracuję, ale w domu i po piwko już Jarka posłałam :loveu: jedno piwko w pracy mi nie przeszkodzi, a Bastusiem tak się stresowałam, że trzeba uczcić :lol: Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Dokładnie. Po piwku, to nawet lepiej się pracuje:megagrin: Panowie budowlańcy, bez czegoś mocniejszego, to nie są w stanie nic zrobić. O 8 rano przede mną w kolejce, w żabce, tzw szczeniaczka wódki zakupili, do kieszeni schowali i do pracy poszli, więc to pewnie działa ;) Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='wilczy zew']a Ojciec Dyrektor...[/QUOTE] też mu się nalezy i też dostał z okazji odnalezienia Bastusia :loveu: Quote
JOAPG Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 :calus:No niemogę się nacieszyć, też coś łyknę:popcorn: z tego szczęści _ to zdrowie Bastusia i tych państwa no i tej następnej psinki, która przez jego gigant dostanie domek. HUURRRAAAA Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='JOAPG']:calus:No niemogę się nacieszyć, też coś łyknę:popcorn: z tego szczęści _ to zdrowie Bastusia i tych państwa no i tej następnej psinki, która przez jego gigant dostanie domek. HUURRRAAAA[/QUOTE] Dobrze napisane :lol: Bastek na gigancie :lol: Ja popiłam leciutko, ale jutro ide na imieniny, to w tej intencji też zrobię siup w ten ;) dziób :cool3: Dobranoc. Quote
Recommended Posts