Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani zgarnęła go z Piły, 10 min drogi od domu. Na szczęście do dobrych ludzi trafił....
Nakazałam ;) zaopatrzenie go w adresówkę, bo nie miał i jest to karygodne ;)

Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło ufffffff....

Posted

"błąkał się niedaleko domu koło Tesco, wzięli go mili ludzie i zakochali się w nim, miał wszystko co trzeba nowe legowisko, zabawki , jedzonko.Potem jak byli drugi raz w Pile na zakupach przeczytali moje ogłoszenie i po namyśle zadzwonili."

:laola:

a Panstwo którzy zaopiekowali się Bastusiem wezmą jedną ze sznaucerek z Gładyszewa, dla drugiej tez już jest domek :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']no to stawiam :drinking: :loveu:[/QUOTE]

ale Ty pracujesz...

[URL=http://smajliki.ru/smilie-1249400391.html][IMG]http://s19.rimg.info/81fa8394c406fbdf4dc0f332aa901cff.gif[/IMG][/URL]

Posted

Dokładnie. Po piwku, to nawet lepiej się pracuje:megagrin:
Panowie budowlańcy, bez czegoś mocniejszego, to nie są w stanie nic zrobić.
O 8 rano przede mną w kolejce, w żabce, tzw szczeniaczka wódki zakupili, do kieszeni schowali i do pracy poszli, więc to pewnie działa ;)

Posted

:calus:No niemogę się nacieszyć, też coś łyknę:popcorn: z tego szczęści _ to zdrowie Bastusia i tych państwa no i tej następnej psinki, która przez jego gigant dostanie domek. HUURRRAAAA

Posted

[quote name='JOAPG']:calus:No niemogę się nacieszyć, też coś łyknę:popcorn: z tego szczęści _ to zdrowie Bastusia i tych państwa no i tej następnej psinki, która przez jego gigant dostanie domek. HUURRRAAAA[/QUOTE]

Dobrze napisane :lol: Bastek na gigancie :lol:

Ja popiłam leciutko, ale jutro ide na imieniny, to w tej intencji też zrobię siup w ten ;) dziób :cool3: Dobranoc.