weszka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Niech to szlag :( Oby się znalazł jak najszybciej. Quote
wilczy zew Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Tak jak mówi Waszka,trzeba się obserwować tamtą posesję. Ludzie kradną psy w przeróżny sposob Quote
wapiszon Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='malawaszka']wygląda na to że nic :([/QUOTE] Dzisiaj nie byłam w Pile, jutro będę i będę działać. Quote
kasjas Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Dzwoniłam do P. Bożeny,córka nowych ludzi Bastka, która fizycznie adoptowała ode mnie psa. Mówiła, ze sprawdzili ten dom, to niestety inny piesek :-( Obiecała dać znać jak coś będzie wiadomo, cały czas szukają. Quote
kasjas Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No i jeszcze zapomniałąm napisać, ze Bastek wygląda tak jak na zdjęciach, jest zgolony, więc zdjęcia są aktualne. Jutro postaram siena Piłę porobić jakieś ogłoszenia. Quote
wilczy zew Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 w ogłoszeniach warto obiecać nagrode Quote
kasjas Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Zamieściłam trochę ogłoszeń na Pilskich stronach. Pozostaje czekać :( Quote
malawaszka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 najgorsze, że mijaja kolejne dni i nic :( jak kamień w wodę... a już tak zimno :( Quote
kasjas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 No właśnie :-( Nie wiadomo czy schronisko powiadomione? Na kwitach w schronie ja jestem adoptujący, gdyby coś to mnie zawiadomią?? Quote
malawaszka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Marta miała tam zawiadomić w schronisku Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 trzymajcie kciuki! jadą sprawdzić psiaka którego ma pani w miejscowości koło Piły - zadzwoniła z ogłoszenia, że znalazła :kciuki: Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Przybiegłam. Obgryzam paznokcie ...... Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 mam dostać sms jak go zobaczą... osiwieję już do reszty chyba Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 A ja wczoraj zafarbowałam siwiznę. Dzisiaj najpierw zobaczyłam tą pseudo z wielkopolski zlikwidowaną i chyba osiwiałam, teraz Bastek... Dobra tam, kupię nową farbę, tylko niech to będzie on!:modla: W sumie, to by pasowało. Jak patrzyłam na mapę, to oni mieszkają tak już na przedmieściach. Zamiast do miasta, mogło go ponieść w drugą stronę, czyli na okoliczne wsie. Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 w zachodniej częsci Piły mieszkają? miejscowość gdzie jest piesek to Jaraczewo - kilka km na zachód Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Kurde, kawał drogi... ale po tej stronie Piły. Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 w sumie to nie wiemy - może go ta pani w pile zgarnęła; no musimy czekać :mdleje: Quote
Margi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [INDENT]Trzymam,żeby to był Bastuś :kciuki: [/INDENT] Quote
kasjas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 To on!!!!!!!!!!! Jest już w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie wytrzymałam i dzwoniłam :) EDYT Pierwsza :)) Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 jupiiiiiiiiiiii :laola: ufufufufufufuffffffffffffffffffffff :laola: Quote
Recommended Posts