Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydarzenie zrobić na fb, ogłoszenia- samo podnoszenie wątku niewiele da. Jest póki co zabezpieczony, ale póki co. Kto moze pomóc> Zrobić ogłoszenia, czy wydarzenie?

Posted

Witam, mam dla wszystkich zaangażowanych w los Reksia miłą wiadomość :) ... od dzis ma stały dom! :) zostanie tam gdzie był jego dom tymczasowy :) jego dotychczasowy opiekun postanowił go adoptować :) Grzegorz pozdrawia :) ja tez :) i Reks wiadomo :)

Posted

Byłam dzisiaj odwiedzić Reksia.Reksiu ma cieplarniane warunki,lepiej trafić nie mógł.Jest bardzo kochany i to z wzajemnością.Jest jeszcze chudziutki i widać ,że wiele przeszedł .Potrzebuje ubranka bo mu zimno.W mieszkaniu ma cieplutko i śpi z p.Grzesiem pod kołderką.No i najważniejsze ,że stale ktoś jest a on nie lubi być sam.

• 4 weeks later...
Posted

Jak się Reksio miewa?Jak doczytałam piesio przebywa z Panem Grzegorzem w domu dla bezdomnych,chcialam tylko zapytzć czy właściciela stać na karmę i leki(bo chyba potrzebuje).Może ktoś odwiedzi Reksia i upewni się,czy wszystko dobrze?czasem różnie bywa,a Opiekun to człowiek po przejściach,co oczywiście nie znaczy,że musi być coś nie tak.

Posted

azalia napisał(a):
Jak się Reksio miewa?Jak doczytałam piesio przebywa z Panem Grzegorzem w domu dla bezdomnych,chcialam tylko zapytzć czy właściciela stać na karmę i leki(bo chyba potrzebuje).Może ktoś odwiedzi Reksia i upewni się,czy wszystko dobrze?czasem różnie bywa,a Opiekun to człowiek po przejściach,co oczywiście nie znaczy,że musi być coś nie tak.

Azalio, powyżej Nilsson napisała, ze była na wizycie pa u Pana Grzegorza i, ze wszystko jest w porządku. W osrodku pracuje nasza wolontariuszka, z którą mam kontakt. A Pan Grzegorz nie trafił do ośrodka po przejściach tylko na skutek choroby stracił pracę i środki do życia. Reksio jest pod stałą opieką weta. Nie martw się.

Posted

azalia napisał(a):
Dziękuję Zofijo,cieszę się bardzo,że chłopcy sobie dobrze radzą.
Byłam wczoraj u Reksia i Pana Grzesia.Pan Grzesiu jak tylko jest potrzeba to idzie z Reksiem do weterynarza.Zawiozłam mu ciepły kubrak bo jeszcze ma przerzedzoną sierść.Możecie być spokojni,Pan Grzesiu bardzo go kocha i dba o niego.Za tydzień tam pójdę to zrobię mu zdjęcie.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Dzisiejsze zdjęcia Reksia.Był z P.Anią na warsztatach bo p.Grzesia nie było.Leżał sobie przy cieplutkim grzejniku.Ma się naprawdę dobrze,nigdy nie jest sam.

Edited by Nilsson
Posted

[quote name='azalia']Jak wspaniale widzieć Reksia zadbanego i szczęśliwego-dziękujemy za wiadomosci i zdjęcia.[/QUOTE]

Reksio zaczyna ładnie obrastać nową sierścią ale na pełny sukces jeszcze trzeba poczekać.Najważniejsze ,ze jest bezpieczny i kochany:lol: