baszon Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Tak nas malutko u Reksiunia.... Co tam pieseczku u Ciebie....? Głaszczę.... Quote
Ashaski Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Rekso dalej kuruje się na tymczasie ;). Pięknie zaczyna mu sierść odrastać. Tyle wiem od weta, który go ostatnio widział, postaram się więcej z tymczasu wyciągnąć. Quote
baszon Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Z naszego Reksiunia będzie jeszcze bardzo przystojny chłopak :) Jak tylko sierściuszek odrośnie :) Głaski , psinko.... Quote
baszon Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dobrego dnia, Reksiaczku.... Przytulam sierściuszka... Quote
baszon Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dzień dobry, Reksiaczku:) Czuję się prawie, jakbyś był tylko moim psiurkiem..... Porastaj sierściuszkiem i zbieraj siły ! Quote
Axa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zaglądam. Jest szansa na inny tymczas, bo ten pewnie nadal tylko bardzo tymczasowy? Quote
azalia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Odwiedzam Reksia,jak się chłopczyk czuje? Quote
baszon Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Reksiczku, porastasz...?:) Głaski i przytulanki.... Quote
Nilsson Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Postaram się jutro dowiedzieć co nowego u Reksia to napiszę. Quote
baszon Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jestem u Reksia na dobranoc :) Tulę pysio... Quote
Ashaski Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 przepraszam za brak wpisów, ale nie mam na razie bezpośredniego kontaktu z tymczasem. Reks jak na razie bezpieczny jest w dt, faszerowany niestety lekami. Ale skoro sierść powoli zaczyna mu odrastać, znaczy że zdrowieje. Poszukuje swoje go domu! Quote
Nilsson Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z opiekunką Reksia i obiecała przesłać zdjęcia i napisze co nowego.Jest problem bo Reksio dużo szczeka ,jak dostanę maila to zaraz napisze. Quote
baszon Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No to wieści ostrożnie optymistyczne :) Czekamy na fotki ozdrowieńca :) Quote
Zofija Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 baszon napisał(a):No to wieści ostrożnie optymistyczne :) Czekamy na fotki ozdrowieńca :) To znaczy optymistyczne w sensie, zę wszystko jest ok. Ale to byo wiadome. Ania już wiele razy nam pomagałą biorąc rózne bidy. Natomiast nie wiem co będzie z tym, ze on tak szczeka. Nie wiem, czy będzie mógł zostać u Ani Quote
azalia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 A to się Reksio rozszczekał i jest problem,a to szczekanie jest bardzo uciążliwe i częste,ktoś się skarży,czy opiekunce to przeszkadza? Quote
Zofija Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Mail od Ani: Reksio po odebraniu od właścicieli trafił do nietypowego domu tymczasowego, mianowicie przebywa obencie w domu dla osób bezdomnych w Cieszynie i tam cieszy się bardzo dobrą opieką. Został przyjęty na okres 2 tygodni ponieważ ja sama nie mogłam go zabrać do swojego domu. Pracuję z osobami bezdomnymi, które wspólnie zgodziły się aby Reksio tymczasowo zamieszkał z nimi oraz ich kotem i królikiem. Jeden z mieszkańców został jego głównym opiekunem na czas przebywania w domu, jednak jego czas pobytu dobiega konca a nastapi to w te Niedziele. Grzegorz (bo tak ma na imię tymczasowy opiekun Reksia widoczny na zdjęciach) przywiązał się do pieska i bardzo chce konynuować opiekę więc może uda się nieco przedłużyc jego pobyt. Póki co bardzo chcielibyśmy znaleść Reksiowi nowy , ciepły dom. Piesek okazał się fantastycznym towarzyszem drzemek, uwielbia pakować się pod kołdrę co jest zrozumiełe z racji, że jest niemal cały golutki. Uwielbia ludzi, jest kochany i ufny. Jego jedyna wada to szczekanie kiedy nie ma nikogo w tym samym pomieszczeniu. Nie lubi być sam lecz każdy kto go pozna nie zechce go już nigdy zostawić :) Mam nadzieje że to narazie wystarczy, pozdrawiam Hannah :) Quote
Ashaski Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nowe zdjęcia: https://picasaweb.google.com/113381334419069318175/Reksio# Quote
baszon Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Zofija napisał(a):Mail od Ani: Reksio po odebraniu od właścicieli trafił do nietypowego domu tymczasowego, mianowicie przebywa obencie w domu dla osób bezdomnych w Cieszynie i tam cieszy się bardzo dobrą opieką. Został przyjęty na okres 2 tygodni ponieważ ja sama nie mogłam go zabrać do swojego domu. Pracuję z osobami bezdomnymi, które wspólnie zgodziły się aby Reksio tymczasowo zamieszkał z nimi oraz ich kotem i królikiem. Jeden z mieszkańców został jego głównym opiekunem na czas przebywania w domu, jednak jego czas pobytu dobiega konca a nastapi to w te Niedziele. Grzegorz (bo tak ma na imię tymczasowy opiekun Reksia widoczny na zdjęciach) przywiązał się do pieska i bardzo chce konynuować opiekę więc może uda się nieco przedłużyc jego pobyt. Póki co bardzo chcielibyśmy znaleść Reksiowi nowy , ciepły dom. Piesek okazał się fantastycznym towarzyszem drzemek, uwielbia pakować się pod kołdrę co jest zrozumiełe z racji, że jest niemal cały golutki. Uwielbia ludzi, jest kochany i ufny. Jego jedyna wada to szczekanie kiedy nie ma nikogo w tym samym pomieszczeniu. Nie lubi być sam lecz każdy kto go pozna nie zechce go już nigdy zostawić :) Mam nadzieje że to narazie wystarczy, pozdrawiam Hannah :) Wiedziałam, że to kochany pies :) Z oczu mu to wyłazi :) Oby jak najprędzej znalazł miejsce pod wspólną ze swoim człowiekiem kołderką :D Quote
Recommended Posts