Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rekso dalej kuruje się na tymczasie ;). Pięknie zaczyna mu sierść odrastać. Tyle wiem od weta, który go ostatnio widział, postaram się więcej z tymczasu wyciągnąć.

Posted

przepraszam za brak wpisów, ale nie mam na razie bezpośredniego kontaktu z tymczasem.
Reks jak na razie bezpieczny jest w dt, faszerowany niestety lekami. Ale skoro sierść powoli zaczyna mu odrastać, znaczy że zdrowieje.
Poszukuje swoje go domu!

Posted

baszon napisał(a):
No to wieści ostrożnie optymistyczne :) Czekamy na fotki ozdrowieńca :)

To znaczy optymistyczne w sensie, zę wszystko jest ok. Ale to byo wiadome. Ania już wiele razy nam pomagałą biorąc rózne bidy. Natomiast nie wiem co będzie z tym, ze on tak szczeka. Nie wiem, czy będzie mógł zostać u Ani

Posted

Mail od Ani: Reksio po odebraniu od właścicieli trafił do nietypowego domu tymczasowego, mianowicie przebywa obencie w domu dla osób bezdomnych w Cieszynie i tam cieszy się bardzo dobrą opieką. Został przyjęty na okres 2 tygodni ponieważ ja sama nie mogłam go zabrać do swojego domu. Pracuję z osobami bezdomnymi, które wspólnie zgodziły się aby Reksio tymczasowo zamieszkał z nimi oraz ich kotem i królikiem. Jeden z mieszkańców został jego głównym opiekunem na czas przebywania w domu, jednak jego czas pobytu dobiega konca a nastapi to w te Niedziele. Grzegorz (bo tak ma na imię tymczasowy opiekun Reksia widoczny na zdjęciach) przywiązał się do pieska i bardzo chce konynuować opiekę więc może uda się nieco przedłużyc jego pobyt. Póki co bardzo chcielibyśmy znaleść Reksiowi nowy , ciepły dom.
Piesek okazał się fantastycznym towarzyszem drzemek, uwielbia pakować się pod kołdrę co jest zrozumiełe z racji, że jest niemal cały golutki. Uwielbia ludzi, jest kochany i ufny. Jego jedyna wada to szczekanie kiedy nie ma nikogo w tym samym pomieszczeniu. Nie lubi być sam lecz każdy kto go pozna nie zechce go już nigdy zostawić :)

Mam nadzieje że to narazie wystarczy, pozdrawiam Hannah :)

Posted

Zofija napisał(a):
Mail od Ani: Reksio po odebraniu od właścicieli trafił do nietypowego domu tymczasowego, mianowicie przebywa obencie w domu dla osób bezdomnych w Cieszynie i tam cieszy się bardzo dobrą opieką. Został przyjęty na okres 2 tygodni ponieważ ja sama nie mogłam go zabrać do swojego domu. Pracuję z osobami bezdomnymi, które wspólnie zgodziły się aby Reksio tymczasowo zamieszkał z nimi oraz ich kotem i królikiem. Jeden z mieszkańców został jego głównym opiekunem na czas przebywania w domu, jednak jego czas pobytu dobiega konca a nastapi to w te Niedziele. Grzegorz (bo tak ma na imię tymczasowy opiekun Reksia widoczny na zdjęciach) przywiązał się do pieska i bardzo chce konynuować opiekę więc może uda się nieco przedłużyc jego pobyt. Póki co bardzo chcielibyśmy znaleść Reksiowi nowy , ciepły dom.
Piesek okazał się fantastycznym towarzyszem drzemek, uwielbia pakować się pod kołdrę co jest zrozumiełe z racji, że jest niemal cały golutki. Uwielbia ludzi, jest kochany i ufny. Jego jedyna wada to szczekanie kiedy nie ma nikogo w tym samym pomieszczeniu. Nie lubi być sam lecz każdy kto go pozna nie zechce go już nigdy zostawić :)

Mam nadzieje że to narazie wystarczy, pozdrawiam Hannah :)

Wiedziałam, że to kochany pies :) Z oczu mu to wyłazi :) Oby jak najprędzej znalazł miejsce pod wspólną ze swoim człowiekiem kołderką :D