Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obłędna jest,brzydka tak,że drze po plecach,ale przy właściwym tunningu-no kto wie...Głowkę ma śliczna i te włupiaste oczy...
z charakteru typowy piesek starszej pani. W schronie od niecałych dwoch tygodni. Suczka jest gruba,ale ma paskudna rzadką sierśc,tylko dlatego nie jest cała skołtuniona,ze za bardzo nie miało co sie kołtunic. karmiona byle czym od bardzo długiego czasu. Kołtuny koło pyska kilkuletnie,a lat ma 8. Ktos o nia nie dbał,ale musiał dobrze traktować.Mała ma bardzo dobre skojarzenia z ludzmi.

Jest urzekająca,ma w sobie coś bardzo proludzkiego i jest szalenie mądra.

fajna sunia,gdyby to była reklama,napisałabym "polecana do adopcji".

Jej fotki sa także na www.schronisko.sopot.toz.pl

Posted

Poznałam dzisiaj Studentkę (znaleziona podobno przy akademikach). Świetny pies, miły i przyjazny, ale z charakterem. Trochę ją Brązowa obcięła i wytrymowała i psinka wygląda już lepiej, niż na zdjęciach. Jest wielkości sznaucera miniaturki, możliwe, że mieszanka shih (pysk i łepek), sznaucera miniaturki (łapki) i reszty psiego świata;) Ewidentnie psiak w moim typie. Fajna, kontaktowa sunia, acz na początku trochę na mnie naburczała. Potem jej przeszło i okazało się, że jest nawet miziasta. Mnie się podoba, taka pocieszna, miła pokraka.

Posted

[quote name='Litterka'] taka pocieszna, miła pokraka.[/QUOTE]
kwintesencja opisu suni.

sierśc ma bardzo rzadką,ale juz wiadomo dlaczego - dowiedziałam,że łaziły po niej pchły jak słonie,tak,że opiekunka ze schronu nie wiedziała,czy siebie tym frontlinem równiez nie popsikać...
Wiesz,Litterko,patrze na fotki "przed" i myslę,ze ona sporo zyskała po naszym strzyzeniu.

wiem,dlaczego kręci doopka,gdy idzie,hehhe,dopiero na fotkach widac-inochod,jak u mojej suki

Posted

[quote name='kaerjot']No dobra, raz się mogę zgodzić z Brązową, ładna to ta sunia nie jest.[/QUOTE]
a wiesz,jak ona zyskala po postrzyzynach? główke ma ładną,reszta nikczemna.

Posted

[quote name='kaerjot']No dobra, raz się mogę zgodzić z Brązową, ładna to ta sunia nie jest.[/QUOTE]
Zejdę przez Was. Słowo. Czytam kolejny raz tytuł, potem wpisy (jako, że lubię wątki Brązowej), serce i cała reszta palpituje. Otóż... dawno, podkreślę dawno, nie widziałam tak ślicznego stworzenia!!!!!!!!!!