brazowa1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Obłędna jest,brzydka tak,że drze po plecach,ale przy właściwym tunningu-no kto wie...Głowkę ma śliczna i te włupiaste oczy... z charakteru typowy piesek starszej pani. W schronie od niecałych dwoch tygodni. Suczka jest gruba,ale ma paskudna rzadką sierśc,tylko dlatego nie jest cała skołtuniona,ze za bardzo nie miało co sie kołtunic. karmiona byle czym od bardzo długiego czasu. Kołtuny koło pyska kilkuletnie,a lat ma 8. Ktos o nia nie dbał,ale musiał dobrze traktować.Mała ma bardzo dobre skojarzenia z ludzmi. Jest urzekająca,ma w sobie coś bardzo proludzkiego i jest szalenie mądra. fajna sunia,gdyby to była reklama,napisałabym "polecana do adopcji". Jej fotki sa także na www.schronisko.sopot.toz.pl Quote
Litterka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Poznałam dzisiaj Studentkę (znaleziona podobno przy akademikach). Świetny pies, miły i przyjazny, ale z charakterem. Trochę ją Brązowa obcięła i wytrymowała i psinka wygląda już lepiej, niż na zdjęciach. Jest wielkości sznaucera miniaturki, możliwe, że mieszanka shih (pysk i łepek), sznaucera miniaturki (łapki) i reszty psiego świata;) Ewidentnie psiak w moim typie. Fajna, kontaktowa sunia, acz na początku trochę na mnie naburczała. Potem jej przeszło i okazało się, że jest nawet miziasta. Mnie się podoba, taka pocieszna, miła pokraka. Quote
brazowa1 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Litterka'] taka pocieszna, miła pokraka.[/QUOTE] kwintesencja opisu suni. sierśc ma bardzo rzadką,ale juz wiadomo dlaczego - dowiedziałam,że łaziły po niej pchły jak słonie,tak,że opiekunka ze schronu nie wiedziała,czy siebie tym frontlinem równiez nie popsikać... Wiesz,Litterko,patrze na fotki "przed" i myslę,ze ona sporo zyskała po naszym strzyzeniu. wiem,dlaczego kręci doopka,gdy idzie,hehhe,dopiero na fotkach widac-inochod,jak u mojej suki Quote
Litterka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Czy psinka dostała już imię? I jak się czuje Maleństwo? Quote
kaerjot Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No dobra, raz się mogę zgodzić z Brązową, ładna to ta sunia nie jest. Quote
brazowa1 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='kaerjot']No dobra, raz się mogę zgodzić z Brązową, ładna to ta sunia nie jest.[/QUOTE] a wiesz,jak ona zyskala po postrzyzynach? główke ma ładną,reszta nikczemna. Quote
majqa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='kaerjot']No dobra, raz się mogę zgodzić z Brązową, ładna to ta sunia nie jest.[/QUOTE] Zejdę przez Was. Słowo. Czytam kolejny raz tytuł, potem wpisy (jako, że lubię wątki Brązowej), serce i cała reszta palpituje. Otóż... dawno, podkreślę dawno, nie widziałam tak ślicznego stworzenia!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Litterko,ona wtedy nie warczała! ona ma jak buldożki,duzo chrumka,ciamka,itd :) odkryłam ostatnio Quote
Litterka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Sesese, jest jeszcze lepsza, niż mi się wydawało:) Quote
Martyna-Gdy Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 wcale nie taka pokraka na swój sposób jest śliczna :-) a tu kolejny mały kolega z Gdyni do przygarnięcia: http://www.dogomania.pl/threads/216295-Gdynia-przygarnij-mnie-m%C3%B3j-los-w-twoich-r%C4%99kach!!?p=17831681#post17831681 Quote
brazowa1 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 fajniusia jest,taka rzutka,taka dziarska,normalnie mozna sie w niej zakochac,taki ma charakter. żadne lelum-polelum,normalny piesek,tylko mały. Quote
martasekret Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Wiola, brzydalek znalazł dom? Napisz dwa słowa Quote
Recommended Posts