whiteterrier Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Właśnie przeglądałam sobie karmy i natknęłam się na nowy smak Acany. Jest to z tej wersji bez zbóż. Jest to karma o smaku wołowiny przeznaczona dla psów wszystkich ras w każdym wieku. Czy ktoś może próbował tej karmy ? Z racji tego, że Amoor to straszny uczuleniowiec i niejadek jesteśmy na Acana Pacifica. Ale co jakiś czas zmieniamy smak. Za jakieś 3-4 wory trzeba będzie o tym pomyśleć. I tak właśnie wpadła mi w oko ta karma :cool3: Czy wasze psy ją próbowały ? Quote
Martens Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A wiesz, że Twój pies nie jest uczulony na jajka czy wołowinę, robiliście testy? Bo ja też mam alergika, ale właśnie z powodu wołowiny i jaj ta karma u nas odpada, i z Acan bezzbożowych może tylko Pacifikę :( Quote
whiteterrier Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 No własnie nie mamy potwierdzone co jest przyczyna alergii :( Myślimy, że to kurczak jak to u Westów często bywa. Ale nie długo wybieramy się do kliniki na usuwanie zębów to od razu zrobimy badania :D Mały okropnie drapał się i miał straszną biegunkę po Orijen Puppy :( A może to ta ilość białka ? Quote
HexaWHWT Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witaj Patrycjo! :) Owszem, Hexa dostawała Acanę Ranchlands. Niestety jej nie je. Jak na razie mamy problemy z jej zdrowiem i jutro jedziemy do weta. Boję się, że coś mogło jej zaszkodzić.:-( Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts