beta ata Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Oczy lsnią, futro błyszczy, pychol zadowolony... :-) Quote
Lobaria Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 beta ata napisał(a):Oczy lsnią, futro błyszczy, pychol zadowolony... :-) Chodzi często do lasu, fajnie ma w tym domku i o to chodziło :) Wreszcie mogę spać spokojnie, bo ten psiak wyjatkowo zapadł w moje serce... Mizianki :loveu: kochany Pepciu od cichej wielbicielki Quote
grzenka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Super fotki:multi:Wspaniale że tak się Pepciowi trafiło:loveu: Quote
Lobaria Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 grzenka napisał(a):Super fotki:multi:Wspaniale że tak się Pepciowi trafiło:loveu: Dlatego byłam taka upierdliwa, aby zdobyć info, co dzieje się ze słodziakiem... Naraziłam się Jagodzie, wiem... Ale to Ona uratwała Pepunia przed wywozem i WIELKIE UKŁONY DLA NIEJ ZA TO. Quote
Drzagodha Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Lobaria napisał(a):Dlatego byłam taka upierdliwa, aby zdobyć info, co dzieje się ze słodziakiem... Naraziłam się Jagodzie, wiem... Ale to Ona uratwała Pepunia przed wywozem i WIELKIE UKŁONY DLA NIEJ ZA TO. Już się tak nie przymilaj, i tak nie będę odbierać telefonów :eviltong: Będę wredna baba i tyle :diabloti: Quote
Lobaria Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Drzagodha napisał(a):Już się tak nie przymilaj, i tak nie będę odbierać telefonów :eviltong: Będę wredna baba i tyle :diabloti: Nie jesteś wredna, nie przeceniaj się w tym wzgledzie ;) Quote
Lobaria Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 zerduszko napisał(a):Super wieści baby :P I o to chodziło w tym całym zamieszaniu :) Quote
Recommended Posts