Lobaria Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 A ja domagam się domku dla Pięknisia... Wzięłabym chłopaka od razu, gdym sama miała dom. Quote
Drzagodha Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Widzę, że nikt tu nie przekazał, więc się usprawiedliwiam - miałam problemy z dogo, nie chodziło mi jakieś 2 tygodnie... Dzisiaj świętuję, bo działa, więc nadrabiam właśnie gigantyczne zaległości (już kilka godzin przerabiam wątki, a jeszcze do połowy nawet nie doszłam...). U Pepulka w porządku, jak pisałam na fb odnośnie sugestii tekstu do ogłoszeń - chłopak się bez problemu dogaduje z innymi psami, przyzwyczaił się również do warunków kojcowych i jest dosyć spokojny. W kojcu ma mnóstwo zabawek i kolegę do maltretowania :evil_lol: Quote
Lobaria Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 A jaki jest do dzieci i kotów - czy jest możliwosć sprawdzenia... Quote
Drzagodha Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Lobaria napisał(a):A jaki jest do dzieci i kotów - czy jest możliwosć sprawdzenia... To co mogę powiedzieć "na już", to z dziećmi w wieku szkolnym nie ma problemów. Z maluchami oraz kotami nie miał styczności. Quote
Lobaria Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Drzagodha napisał(a):To co mogę powiedzieć "na już", to z dziećmi w wieku szkolnym nie ma problemów. Z maluchami oraz kotami nie miał styczności. Dzięki, a co do kotów... podeślijcie mu jakiegoś dachowca, może ten przeżyje...;) Quote
Lobaria Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Trochę zmieniłam tekst w wydarzeniu na fb http://www.facebook.com/events/255106767916744/?notif_t=plan_user_joined Czego to się nie robi dla psiaków - jeszcze do niedawna fb było dla mnie be, a teraz wydarzenia robie... Quote
Lobaria Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 grzenka napisał(a):A na jakieś fotki jest szansa:razz:? Nie wiem, mam nadzieję, że tak Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Czyli chłopak nie siedzi sam w kojcu? Suuuuper! ;) Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ponieważ zniknęly posty z 10 dni, jeszcze raz piszę, że miałam telefon w sprawie adopcji słodziaka. PILNIE POTRZEBNE SPRAWDZENIA NA KOTY. Pani jest z Poznania, domek z ogrodem, dwa koty, dwoje dzieci /przyzwyczajone do psa /. Pani może wziąć Pepunia za ok. 2 - 3 tyg, gdy zrobi ogrodzenie swojej działki. Będzie potrzebna wizyta pa. Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 rents napisał(a):To kto tam jest z okolic Poznania ? Drzadodha kogoś tam ma, rozmawiałam z Nią. Będzie dostępna od poniedziałku. Quote
Justyna Lipicka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 trzymam kciuki za Ciebie Pepe!! A przy okazji zapraszam na bazarek dla pszczyniaków który mi dogo usunęło http://www.dogomania.pl/forum/threads/225666-REAKTYWACJA-Modne-ciuszki-i-nie-tylko-na-pszy%C5%84ski******-Aszk%C4%99-i-W%C5%82adzia-do-20-04?p=18947498#post18947498 Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A ja przypomnę, jaki cudny psiak z Pepunia. Te diabliki w oczętach... Quote
Lobaria Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 zerduszko napisał(a):To trzymam kciuki! Dzięki, trzymaj bardzo mocno... Quote
Lobaria Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Bardzo proszę o sprawdzenie Pepunia na kociambry... Ma szansę na dom, a nie będziemy przecież ryzykować transportu do Poznania i powrotu... Quote
Justyna Lipicka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 czytałam na facebook'u że Pepe ma domek, to prawda? Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):czytałam na facebook'u że Pepe ma domek, to prawda? Przez weekend nie maiłam neta, a tu TAKIE WIEŚCI... Oby domek się sprawdził... i Pepuniu też... ALE ZAZDROSZCZĘ TYM LUDZIOM... Tak wspaniały psiak. PEPUNIU KOCHANY - DUŻO SZCZĘŚCIA Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Kopiuję z fb Rodzina z dziećmi, Pepe dosyć dobrze na nie zareagował. Z euforią jeszcze byłabym ostrożna i poczekała kilka dni, czy się chłopak zaaklimatyzuje i nic nie wywinie... A przy małych dzieciach to różnie bywa. Cieszyć się będziemy dopiero, jak wszystko będzie ok ;) Także kilka najbliższych dni w napięciu. Pepuniu, spać nie będę mogła... żeby było tobie tam dobrze... Quote
Justyna Lipicka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Trzymam kciuki za ladne zachowanie Pepusia w domu:-) Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 A ja za domek, bo niesprawdzony... Tak trochę się boję... Quote
Drzagodha Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Lobaria napisał(a):A ja za domek, bo niesprawdzony... Tak trochę się boję... Wizyty nie było, ale ludzie przemaglowani przez cztery osoby od nas, więc nie powinno być źle. Byleby się z dzieciakami dogadał, bo o to się najbardziej boję. To nie było na zasadzie "ładny pies to bierzemy", ludzie jak ze mną rozmawiali to pytali o kilka psów, chcieli, żeby im doradzić. Pepe ich bez problemu zaakceptował (a z nim to różnie bywa, nie do każdego pała miłością od razu). Jak dogada się z dzieciakami, to powinno być ok ;) Ale na przyszły tydzień i tak planujemy wizytę poadopcyjną, to jak coś będzie odpukać nie tak, to go zabierzemy. Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Drzagodha napisał(a):Wizyty nie było, ale ludzie przemaglowani przez cztery osoby od nas, więc nie powinno być źle. Byleby się z dzieciakami dogadał, bo o to się najbardziej boję. To nie było na zasadzie "ładny pies to bierzemy", ludzie jak ze mną rozmawiali to pytali o kilka psów, chcieli, żeby im doradzić. Pepe ich bez problemu zaakceptował (a z nim to różnie bywa, nie do każdego pała miłością od razu). Jak dogada się z dzieciakami, to powinno być ok ;) Ale na przyszły tydzień i tak planujemy wizytę poadopcyjną, to jak coś będzie odpukać nie tak, to go zabierzemy. Trzymam kciuki bardzo mocno. Może domek zdjęcia zrobi... Quote
Klaudus__ Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Wierzę,że domek będzie wspaniały - musimy cierpliwie poczekać na wieści (I ZDJĘCIA) z wizyty - bo uraczycie nas zdjęciami - prawda?:modla: Quote
Recommended Posts