Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pepciu, taka cisza u ciebie... Dziś kończy się moje kolejne wyróżnienie na wielkopolskiej tablicy. Nie wiem, czy odnawiać, czy dać znów na dolnośląskie... Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='zerduszko']Ale cisza :([/QUOTE] Jak makiem zasiał... Quote
Justyna Lipicka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 zapraszam na bazarek ogłoszeniowy z którego dochód jest przeznaczony na pszczyńskie 2 pieski http://www.dogomania.pl/threads/224029-MINI-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!!-Do-14.03.12-godz-20.00-na-2-pszczy%C5%84ski****** Lobario może jakieś inne województwo okupować teraz z ogłoszeniami, gdzieś dalej, łódzkie np? Quote
Lobaria Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jedna z Cioteczek podpowiadała, że w śląskim tablica jest mocno czytana. Może tam... Quote
iwoniam Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 powodzenia pieseczku, u mnie kilka powrotów z adopcji i sytuacja jest krótko mówiąc... nieciekawa... Quote
beta ata Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zagladam do Pepcia i pozdrawiam jego wielbicieli ;-) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Odnowiłam wyróżnienie na tablica.pl dolnośląskiej oraz na ale.gratka.pl z ciut zmienionym tekstem Pepe przykuwa uwagę tym, jak patrzy swoimi brązowymi oczami - niektórzy mówią, że ma niemal ludzkie spojrzenie. Że ma w sobie ' TO COŚ ' Jest młodziutki, ma około dwóch lat. Tryska pozytywną energią i dobrym humorem. Lubi biegać, skakać i bawić się. Uwielbia przytulać się do człowieka, jest wyjątkową przylepą. Jest niewielki, drobnej budowy, sięga poniżej kolana. To psiak przesympatyczny, wesoły i zwinny. Jest bystry, szybko się uczy, z pewnością można go nauczyć wielu komend i sztuczek. Jego sierść jest czarna, lekko szorstka, nieliniejąca, a zęby śnieżnobiałe. Pepe mieszka chwilowo w kojcu, cały czas płacze, a na widok opiekuna szaleje z radości i tak bardzo się tuli do niego - choć przez chwilę chce poczuć się kochany i bezpieczny. Pepe jest pieskiem typowo domowym, nie może zrozumieć, dlaczego musi być w kojcu, bez swojego człowieka. Spraw, aby cierpiał jak najkrócej... Piesek jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Dla dobra psa wymagana jest wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Pomożemy w transporcie na terenie Polski. Quote
rents Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nastepna "bidulka". Widać, że sympatyczna mordka. Aż dziw, że nikt go nie chce. Quote
Justyna Lipicka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pepuś, Ty już powinieneś dupkę w domu grzać!! Quote
Lobaria Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Weg']Dwie nowe fotki Pepcia: Dzięki... Ale on chudziutki, delikatny... I te cudne oczęta...smutne... Quote
Justyna Lipicka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Lobario przeslij mi na PW Twój tekst do ogłoszeń, ogłoszę go na Warszawę, może tam znajdzie domek z tymi smutnymi oczkami wyglądającymi zza krat Quote
Lobaria Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Próbuję lansować słodziaka na fb - na razie z marnym skutkiem... Ale jak mu zrobię nowe wydarzenie, to... kobitki - trzymajcie się... P.S. Trzymcie kciuki za Pepcia Quote
Lobaria Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Pepuniu, spróbuję wylansować ciebie na fb, zrobię nowe wydarzenie, już umiem. Tulę cię, słodziaku... Quote
Justyna Lipicka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 biedny Pepuś, nawet nie mam czasu by ogłaszać pieski:( Quote
Lobaria Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='grzenka']A czy Pepuś ma ogłoszenia? Ma chyba jeszcze z bazarku ogłoszeniowego, poza tym sama zrobiłam na wlkp tablicy, wyróżnienie przez ok. 1,5 mies., teraz wyróżnienie się skończyło, daję link do ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/zakochasz-sie-w-tych-oczach---mlody-czarnuszek-pepe-o-fascynujacym-spojrzeniu-IDKhUL.html W ale.gratka wykupiłam takie wyróżnienie, że przez ok.1,5 mies. był na pierwszej stronie w całej Polsce w kategorii mieszańce. Dużo wyswietleń, zero odzewu. Czy popełniłam błąd w ogłoszeniach, czy ludziska oczu nie mają... Quote
Lobaria Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Przed chwilą znów wyróżnilam na ale.gratka tak, że jest na drugim miejscu w skali całej Polski w kategorii mieszańce... http://ale.gratka.pl/szukaj/index.html?k=1927 Domku, znajdź się... Quote
Lobaria Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Kochany, cudny psiaku... Wszyscy o Tobie zapomnieli... Quote
grzenka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Oj, Pepciu, Pepciu.Może jakieś nowe fotki by się przydały, nowe info?...dlatego tu tak pusto. Quote
Recommended Posts