Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepciu, taka cisza u ciebie...
Dziś kończy się moje kolejne wyróżnienie na wielkopolskiej tablicy. Nie wiem, czy odnawiać, czy dać znów na dolnośląskie...

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odnowiłam wyróżnienie na tablica.pl dolnośląskiej oraz na ale.gratka.pl z ciut zmienionym tekstem

Pepe przykuwa uwagę tym, jak patrzy swoimi brązowymi oczami - niektórzy mówią, że ma niemal ludzkie spojrzenie. Że ma w sobie ' TO COŚ '
Jest młodziutki, ma około dwóch lat.
Tryska pozytywną energią i dobrym humorem. Lubi biegać, skakać i bawić się. Uwielbia przytulać się do człowieka, jest wyjątkową przylepą.
Jest niewielki, drobnej budowy, sięga poniżej kolana.
To psiak przesympatyczny, wesoły i zwinny. Jest bystry, szybko się uczy, z pewnością można go nauczyć wielu komend i sztuczek.
Jego sierść jest czarna, lekko szorstka, nieliniejąca, a zęby śnieżnobiałe.
Pepe mieszka chwilowo w kojcu, cały czas płacze, a na widok opiekuna szaleje z radości i tak bardzo się tuli do niego - choć przez chwilę chce poczuć się kochany i bezpieczny.
Pepe jest pieskiem typowo domowym, nie może zrozumieć, dlaczego musi być w kojcu, bez swojego człowieka. Spraw, aby cierpiał jak najkrócej...

Piesek jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.

Dla dobra psa wymagana jest wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Pomożemy w transporcie na terenie Polski.

Posted

Próbuję lansować słodziaka na fb - na razie z marnym skutkiem...
Ale jak mu zrobię nowe wydarzenie, to... kobitki - trzymajcie się...

P.S. Trzymcie kciuki za Pepcia

Posted

[quote name='grzenka']A czy Pepuś ma ogłoszenia?

Ma chyba jeszcze z bazarku ogłoszeniowego, poza tym sama zrobiłam na wlkp tablicy, wyróżnienie przez ok. 1,5 mies., teraz wyróżnienie się skończyło, daję link do ogłoszenia

http://tablica.pl/oferta/zakochasz-sie-w-tych-oczach---mlody-czarnuszek-pepe-o-fascynujacym-spojrzeniu-IDKhUL.html

W ale.gratka wykupiłam takie wyróżnienie, że przez ok.1,5 mies. był na pierwszej stronie w całej Polsce w kategorii mieszańce.

Dużo wyswietleń, zero odzewu. Czy popełniłam błąd w ogłoszeniach, czy ludziska oczu nie mają...