Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Lobario przyszłam do Pepunia ale nie wiem nawet jak pomóc :( banerków nie umiem, ogłoszenia i fb widzę że ma...

Dzięki, że jesteś. FB mało rozruszane, a ja już bezradna jestem...

Posted

Weg napisał(a):
Justynko, ale ogłoszenia zawsze mile widziane. Trzeba chłopaka ogłaszać, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać! ;)

Pepunio na ale.gratka .pl wyświetla się jako pierwszy w mieszańcach w skali całej Polski ...
Mnóstwo odsłon, a tel zero...
Może źle ogłoszenie napisane... Rozmawiałam przed chwilą z opiekunką Pepunia i wprowadzę zmiany w ogłoszeniu.

Posted

pokaż to ogłoszenie Lobaria, co dwie głowy to nie jedna:P

Za chwilę się tam zaloguję i wstawię. Myślę, że ludzi odstrasza to, że Pepcio musi mieć dużo ruchu, więc dla ludzi tylko aktywnych. Jagoda, u której jest słodziak, dziś powiedziała, że to wcale tak nie jest.

Posted

Lobaria ogłoszenie ok, choć wg mnie trochę za duże zdjęć zza krat...to moje subiektywne zdanie, ale wiele osób może odstraszać...można np na początek dać zdjęcia luźno biegającego;)
Ja bym mu napisała ogłoszenia psim językiem i tak też ogłosiła:)
Może tak być po 20tym?

Posted

Lobaria ogłoszenie ok, choć wg mnie trochę za duże zdjęć zza krat...to moje subiektywne zdanie, ale wiele osób może odstraszać...można np na początek dać zdjęcia luźno biegającego;)
Ja bym mu napisała ogłoszenia psim językiem i tak też ogłosiła:)
Może tak być po 20tym?

Kochana Cioteczka jesteś, ja też myślałam o pisaniu w imieniu Pepcia, ale mam tyle kłopotów, że nie byłam w stanie nic fajnego napisać.

Posted

Lobaria napisał(a):
Kochana Cioteczka jesteś, ja też myślałam o pisaniu w imieniu Pepcia, ale mam tyle kłopotów, że nie byłam w stanie nic fajnego napisać.

Nie martw się, zajmę się tym:) mam nadzieję, że wene na pisanie będę mieć;)

Posted

a nie da się edytować dodając zdjęcia?

No nie. I to mnie dziwi. Tekst mogę moderować, zdjęcia są nieaktywne. Może pierwsze zdjęcie było zbyt duże.
Ciekawe jest to, że przez ok 1 godz po dodaniu ogłoszenia zdjęcia były widoczne, a potem nagle zniknęły.
Nie jestem netową analfabetką, ale mam roztrzaskaną matrycę w laptopku...
Widzę coś, daję radę, ale w tym wypadku poległam.

Posted

kurcze...nie wiem...ja na swojej tablicy mogę edytować zdjęcia...trudno, zrobi się następne ogłoszenia!!
Dobra lecę się pakować bo jutro rano wyjeżdżam, a jeszcze nic nie mam...

Miłego wyjazdu... ja też pakuję się w ostatniej chwili