Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po tych wieściach na dogo - o udanych adopcjach, odejściu za TM kochanego Filka i Dumki w przededniu adopcji - też nie mam weny, ale się nie poddaję. Dziś tuliłam się z Bluniem mówiąc do Niego tak - masz najpiękniejszą mordkę we Wszechświecie... potem długo, długo nic... i dopiero potem jest moja... ale zaraz dodałam - Pepciu jest jednak tuż za Tobą.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Też zaglądam, stale. Ale co tu począć :([/QUOTE]

Na wątku Blunia napisałam więcej. Jestem wkur... na świat, że nie mogę adoptować Pepunia...
Ale nawet, jak bym mogła, to Blunio zzieleniałby z zazdrości...

Posted

[quote name='Lobaria']Na wątku Blunia napisałam więcej. Jestem wkur... na świat, że nie mogę adoptować Pepunia...
Ale nawet, jak bym mogła, to Blunio zzieleniałby z zazdrości...[/QUOTE]
Musisz mieć suczkę, się zachwyci :D

Posted

[quote name='zerduszko']Musisz mieć suczkę, się zachwyci :D

Blunio
bezjajeczny przeca, a poza tym rzuca się na każdego czworonoga, który do nas podejdzie. Chce mieć pańcię na wyłączność i basta.
Za to czasami daje robić ze sobą ze sobą wszystko... Szczegóły na wątku tego kochanego diabła po lewej...

Posted

[quote name='Lobaria']i kotezki :lolL:
Blunio
bezjajeczny przeca, a poza tym rzuca się na każdego czworonoga, który do nas podejdzie.
Też miałam kiedyś taką suczkę, a terazmam jeszcze jedną suczkę i tymzasa i koteczki :lol:

Chłopaki bezjajeni są czasem i tak szarmanccy - oni dobrze pamiętają jak pachnie dziewuszka ;)

Posted

grzenka napisał(a):
A co się jutro dzieje strasznego?

Rozprawa rozwodowa, w której przeciwna strona stosuje bardzo nieczyste metody, takie na pograniczu lub poza prawem. Nie spodziewałam się tego po kochanym przeze mnie człowieku. Ale już po i Pepuniu trzymał kciuki.... pazurki skutecznie. Ale jeszcze tyle rozpraw przede mną...
Dam radę, byle tylko Pepciu kochajacy domek znalazł...
Taki wspaniały psiak...

Posted

Piromanka napisał(a):
Witam Pepunia. Jestes psiakiem pieknym i wdziecznym. I te oczyska cudne...

Lobaria, trzymaj sie cieplo i badz twarda.

Dzięki za wsparcie. Pepuniu kochany, trzymałeś pazurki za ciotkę, nie było aż tak źle, choć i tak niedobrze.
Czekamy na Twoje nowe zdjęcia i wieści. Trza Tobie szybko domku szukać, słodziaku.

Posted

Pepe to taki niewinny zawadiaka z wyglądu ;-)

Lobario , podejdź do tego jakby "profesjonalnie", jak do chrobotka, przyjrzyj sie , oceń, opisz, skataloguj i ...IDŹ DO NASTĘPNEGO :evil_lol: Ogólnie - chrobotać go i tyle :diabloti:
( Połączenie grzyba z glonem..? A fuj... :-D :-D :-D :eviltong: )

Posted

Pepuniu, ryczeć mi się chce, że nie mogę Ciebie wziąć. Twoje ślepia powaliły mnie zupełnie, już z pierwszych zdjęć, a te nowe dodały do pieca...
Masz piękne oczęta, takie inteligentne, a zarazem smutne, bo nie masz swojego ludzia...
I marzniesz w kojcu... dobrym kojcu, opiekuńczym, ale Twoje miejsce jest w prawdziwym, ciepłym domku...
Może dla Ciebie przemogę się i naumiem robić ogłoszenia... Tulę Ciebie, słodziaku nieprzeciętny.