Lobaria Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 grzenka napisał(a):Jak to dt przepadł?:roll: Z tego, co wiem, nie ma już miejsca... A przede wszystkim pieniążków na hotel dla Pepunia. Na razie 3 deklaracje... Quote
paulinken Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A ta pani co pisała maila w jego sprawie? Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Do mnie nie pisała, a Klaudus milczy... Quote
paulinken Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Pisała do mnie. Wkleiłam tu jej maila i podałam Klauduś maila do tej pani. Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 paulinken napisał(a):Pisała do mnie. Wkleiłam tu jej maila i podałam Klauduś maila do tej pani. I cisza, przynajmniej tu... Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 grzenka napisał(a):Może Klaudus coś wie... Czekamy na wieści od Klaudus o Pepuniu i Tuliku spod szpitala... Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Tak Lobario, Klaudia mówiła mi o Pepe. Możemy go zabrać, ale jeśli nie zgodzi się z żadnym psem, to będzie musiał mieszkać w kojcu zewnętrznym. I jeśli ma do nas trafić, to trzeba mu zmienić imię, bo jednego Pepe już w schronie mam, a nie lubię, jak się imiona powtarzają :eviltong: Później nie będę wiedziała, o którego psa ktoś pyta :eviltong: Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Drzagodha napisał(a):Tak Lobario, Klaudia mówiła mi o Pepe. Możemy go zabrać, ale jeśli nie zgodzi się z żadnym psem, to będzie musiał mieszkać w kojcu zewnętrznym. I jeśli ma do nas trafić, to trzeba mu zmienić imię, bo jednego Pepe już w schronie mam, a nie lubię, jak się imiona powtarzają :eviltong: Później nie będę wiedziała, o którego psa ktoś pyta :eviltong: Kochana jesteś...:Rose:. Niech Ci Bozia we wspaniałych psiakach wynagrodzi... Pepe może mieć na imię nawet Niuniek;) - oby tylko był bezpieczny... Pepuniu / jeszcze / - bądź grzeczny u Cioteczki:evil_lol: Quote
Drzagodha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Możecie zrobić bazarek, żeby nazwać chłopaka. Coś na kształt aukcji Justyny np: http://www.facebook.com/events/285608408120842/ Cel - długi za pszczyńskie zwierzaki w lecznicach, które sięgają kilku tysięcy jak nie lepiej... Quote
Lobaria Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Możecie zrobić bazarek, żeby nazwać chłopaka. Coś na kształt aukcji Justyny np: http://www.facebook.com/events/285608408120842/ Cel - długi za pszczyńskie zwierzaki w lecznicach, które sięgają kilku tysięcy jak nie lepiej... Nie ma mnie na fejse, a bazarków robić nie umiem - świeżynka jeszcze na dogo jestem. Może któraś kochana Cioteczka zrobi... plizzzzzzz Quote
grzenka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mnie też nie ma na FB a tam podobno jest bardzo duży odzew i dużo psiaków uzyskało w ten sposób pomoc. Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kochane, prośbę mam ogromną. W moim mieście jest konkurs na ambasadora młodzieży. Oddacie głos na psio i kociolubnego? Wystarczy kliknąć. Głosujemy na Krzysztofa Dziechciarza ładnie, bo nam bardzo brzydko spadł, a głosowanie jeszcze tylko przez godzinę... Z góry wielkie dzięki :smile: http://szansa.glogow.org/2011/12/plebiscyt-glogowski-ambasador-mlodziezy-2011/ Quote
Lobaria Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Drzagodha']Kochane, prośbę mam ogromną. W moim mieście jest konkurs na ambasadora młodzieży. Oddacie głos na psio i kociolubnego? Wystarczy kliknąć. Głosujemy na Krzysztofa Dziechciarza ładnie, bo nam bardzo brzydko spadł, a głosowanie jeszcze tylko przez godzinę... Z góry wielkie dzięki :smile: http://szansa.glogow.org/2011/12/plebiscyt-glogowski-ambasador-mlodziezy-2011/ Za późno przeczytałam. Na drugi raz daj znać wcześniej, to puszczę moim grzybniętym z forum www.nagrzyby.pl Oni przechylili szalę zwycięstwa Rachowa w głosowaniu KrakVetu :eviltong: Pepuniu kochany - pewnie Cioteczka Klaudus jeszcze ci nie powiedziała - jedziesz do wspaniałej Cioteczki razem z Tulikiem:p Ale masz dobrze, może dam radę cię odwiedzić zanim domek znajdziesz. Mogę nie zdążyć, bo jak Cioteczka lepiej cię pozna, to pójdą w świat ogłoszenia konkretne i nie wierzę, że nikt się w tobie nie zakocha, boś przystojniak nieziemski... Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Lobaria napisał(a):może dam radę cię odwiedzić zanim domek znajdziesz. To skąd Ty jesteś? Gdzieś z moich okolic? Quote
Lobaria Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Drzagodha napisał(a):To skąd Ty jesteś? Gdzieś z moich okolic? We Wrocku mieszkłam przez chwilę, teraz tułam sie po Wielkopolsce. Quote
Lobaria Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pepuniu - psiaku, w którym się zakochałam bez pamięci... Miziam cię na dobranoc dyskretnie, aby mój kawaler / ten po lewej / nie zauważył. Czy to już zdrada - nie wiem. Blunio ma mizianki realne, ty - wirtualne. Blunio ma pańcię - ty jeszcze samotny... Znajdziemy tobie domek wspaniały na miarę twojej wspaniałości. Quote
Marzenuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jakieś szanse na ładny tekst? Wydarzenie na FB chciałam chłopakowi zrobić... Quote
Lobaria Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Marzenuś napisał(a):Jakieś szanse na ładny tekst? Wydarzenie na FB chciałam chłopakowi zrobić... Super by było, tekst Klaudus napisała gdzieś tam wcześniej, teraz nie mam sił szukać, ale rano zacytuję. Sęk jest jednak w tym, że zbyt mało o nim wiemy - poza tym, że słodziak o pięknej mordeczce, diablikach w oczkach i przylepa straszna. Warto byłoby chyba zabawny tekst napisać lub wzruszający jakoś, bo chłopak ani nie połamany, ani specjalnie skrzywdzony / poza tym, że w punkcie siedzi /. Jutro mam cały dzień zajęty, w niedzielę wieczorem może będę miała wenę i coś wyskrobię na bazie tekstu Klaudus. Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Może wypocę jakiś tekst- ale nie obiecuję. Postaram się późną wieczorną porą to zrobić. Ale jakby ktoś zrobił wcześniej - nie obraziłabym się :P Quote
Lobaria Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Klaudus__']Może wypocę jakiś tekst- ale nie obiecuję. Postaram się późną wieczorną porą to zrobić. Ale jakby ktoś zrobił wcześniej - nie obraziłabym się :P Zdjęcia chłopak ma fajne, zwłaszcza pysiolka slicznego Quote
Klaudus__ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='Lobaria']Zdjęcia chłopak ma fajne, zwłaszcza pysiolka slicznego Byliśmy wczoraj nakarmić łobuzy - Pepe wcinał,że hej :) I taki zadowolony z głaskania ... Quote
paulinken Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Klaudia, pisałaś do tej pani, co Ci podałam maila? W sprawie Pepe. Quote
Recommended Posts