Lobaria Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='paulinken']Ja się też dorzucę, 10 stałej. Dziękuję. I ogłoszenia fajne... Ja muszę wreszcie też popróbować robić ogłoszenia. Pepuniu - śmigaj do domku, nawet tymczasowego. Kochane pyszczydełko :loveu: słodkie Quote
beta ata Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Lobaria , ja sie o Ciebie martwię. Ty nie strzelaj sobie w łeb i się nie głodź, bo jak umrzesz, to ja Cię chyba zabije! ;-) :-D Ja generowałam w pocie czoła taki dom dla Blunia, jak Twój, a Ty teraz chcesz to spiep...yć?! O, kochana, nic z tego! Quote
Lobaria Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='beta ata']Lobaria , ja sie o Ciebie martwię. Ty nie strzelaj sobie w łeb i się nie głodź, bo jak umrzesz, to ja Cię chyba zabije! ;-) :-D Ja generowałam w pocie czoła taki dom dla Blunia, jak Twój, a Ty teraz chcesz to spiep...yć?! O, kochana, nic z tego![/QUOTE] Dzięki, że się martwisz, ale złego licho nie weźmie, wiec Blunio bezpieczny. W przeciwieństwie do Pepunia:-( Quote
beta ata Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Pepe, pamietam o tobie, piesku i pracuje nad tym, co trzeba Quote
paulinken Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dostałam maila w sprawie Pepe: Witam, czy Pepe jest przebadany ? toleruje koty i czy nadaje sie do mieszkania ? Pozdrawiam, Beata M. Mogę podać maila do tej Pani. Quote
Lobaria Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='paulinken']Dostałam maila w sprawie Pepe: Witam, czy Pepe jest przebadany ? toleruje koty i czy nadaje sie do mieszkania ? Pozdrawiam, Beata M. Mogę podać maila do tej Pani.[/QUOTE] Jej, coś drgnęło u Pepunia. Klaudus juz dawno miała sprawdzić reakcje Pepa na koty - może się udało... Quote
Lobaria Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ciotka Lobaria bierze się za Twoje finanse, Pepuniu - musimy uzbierać na dt/hotelik. Pewnie na krótko, bo jako nieprzeciętny przystojniak i słodziak, szybko znajdziesz domek. Na razie mamy dwie stałe deklaracje [B]pauliken[/B] - 10 zł [B]Lobaria[/B] - 10 zł Pamiętam czasy Gierka i małpuję [B]Rodacy - POMOŻECIE[/B] Quote
Lobaria Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Pepuniu, mizianko na dzień dobry - jak domek Cię nie weźmie, to może Tulik przemyci w bezpieczne miejsce... Quote
Lobaria Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Pepuniu, może zajrzy do Ciebie więcej Cioteczek... Quote
beta ata Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: .. no, mowiłam Ci przecież... :cool1: Quote
Lobaria Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pepuniu, do góry i mizianka w niedzielny poranek Quote
paulinken Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Pani z ogłoszenia się odzywała? Trzeba by wątek mocno porozsyłać... Lobario, pomożesz? Quote
paulinken Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Bo ja jeszcze rozsyłam Dino, a i tak odzew zerowy... Quote
Marzenuś Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Przytupałam i ja ;) (na bezsenność cierpię :D ) Może wydarzenie na FB? Quote
Lobaria Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Marzenuś napisał(a):Przytupałam i ja ;) (na bezsenność cierpię :D ) Może wydarzenie na FB? Dziękujemy, że jesteś. ja nie jestem na FB. Myślę, że przydałoby się, choć nie ma tu żadnej dramaturgii typu pies skatowany, czy chory. Ale będzie dramat, jak go wywiozą do Mysłowic. Quote
Marzenuś Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To jak ktoś da ładny tekst (ja do tego kompletnie nie mam weny) to mu zrobię wydarzenie. Może dramatu nie ma, ale co reklama pójdzie w świat to pójdzie. Może ktoś chłopaczka wypatrzy? ;) Quote
Lobaria Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Marzenuś napisał(a):To jak ktoś da ładny tekst (ja do tego kompletnie nie mam weny) to mu zrobię wydarzenie. Może dramatu nie ma, ale co reklama pójdzie w świat to pójdzie. Może ktoś chłopaczka wypatrzy? ;) Dzięki, że chcesz pomóc. Klaudus wcześniej tekst napisała, mogę go ubarwić sentymentalnie... jak się uda... A dramat będzie, jak Go wywiozą do Mysłowic. Ten dżentelmen po lewej / Blunio / został przez Cioteczki uratowany przed wywozem i stąd jestem na dogo. Wieczorkiem spróbuję coś dopisać do tekstu, ale za efekty nie ręczę, bo nigdy takich ogłoszeń nie robiłam. Quote
Marzenuś Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja z reguły jak już skrobnę to o psiaku, którego znam. Tak jest łatwiej ;) Każdy tekst będzie dobry. A pomagam jak umiem ;) Quote
Lobaria Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Marzenuś napisał(a):Ja z reguły jak już skrobnę to o psiaku, którego znam. Tak jest łatwiej ;) Każdy tekst będzie dobry. A pomagam jak umiem ;) W tym sęk, że Pepe w punkcie i Klaudus poznała Go jako tako, tylko podczas odwiedzin... Teraz zupełnie nie mam weny, bo ryczę z powodu Reksia... Quote
Lobaria Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 paulinken napisał(a):A co z domkiem dla Pepe? Dobre pytanie... Może załapie się z Tulikiem, aby uniknąć Mysłowic, tak cicho marzę, a domku trzeba poszukać. No i deklaracje dla Pepunia 20 zł wszystkiego... Quote
Lobaria Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 grzenka napisał(a):Dam 10 zł/m-c dla niego. Dziękujemy:Rose: Pepuniu już dawno grzałby doopinkę w świetnym dt, gdyby nie był taki biedniutki:-( A teraz to już dt chyba przepadł - inne psiaki pojechały, a bidak w punkcie... Quote
Recommended Posts