Lobaria Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Klaudus__ napisał(a):Ali chyba zrezygnowała... Skąd wiesz, pisałaś do Niej... Quote
Ali. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nie, nie to nie tak :) Jestem w trakcie rozmów, którego psa wybrać. Muszę jeszcze odwiedzić schronisko w moim mieście (w sobotę) i myślę, że w przyszłym tyg wszystko będzie jasne. Dam znać, czy się decyduję :) Quote
Lobaria Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A tymczasem na TVN UWAGA reportaż z Korabiewic... właśnie leci Quote
Ali. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 O matko, w ogóle, gdzie to jest, co to za miejsce?! Jestem w szoku. Quote
Lobaria Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ali. napisał(a):O matko, w ogóle, gdzie to jest, co to za miejsce?! Jestem w szoku. Oglądasz.. bo jak tak i płaczę na widok tych bid... Quote
Ali. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 jestem w głębokim szoku, nie wierzę w to co zobaczyłam.. wyję jak bóbr Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 TAK... TO KATASTROFA... Ja nie mam słów... I TEN NASZ KOCHANY TOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ali. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 tak, odpowiedni ludzie, na odpowiednim miejscu. I pani hasło "Nigdzie nie jest dobrze, proszę to nagrać!" albo "Ten pies wygląda na zdrowego, jest tylko chudy. Pan też nie jest gruby.." KATASTROFA! Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Ali. napisał(a):tak, odpowiedni ludzie, na odpowiednim miejscu. I pani hasło "Nigdzie nie jest dobrze, proszę to nagrać!" albo "Ten pies wygląda na zdrowego, jest tylko chudy. Pan też nie jest gruby.." KATASTROFA! Niestety niektóre schroniska właśnie TAKI TOZ prowadzi... Znam to z autopsji... Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Jak wyciągałam kiedyś z takiego schronu psiaka - i czekałam na schroniskowego weta w bardzo zimny,deszczowy dzień - miły Pan powiedział do mnie "co tu Kur@# Pani robi? Ja tu dogrzewam grzejnikiem ,żeby grzać Pani DUPE i tego psa? - po czym wyprosił mnie z biura, do którego zaprosiła mnie Pani sekretarka :) Quote
Lobaria Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 I w ogóle, to tam było dobrze, tylko organizacje prozwierzęce się uwzięły... Skopiowałam sobie link do reportażu i oglądam jeszcze raz, wychwytując różne wypowiedzi... http://uwaga.tvn.pl/53603,wideo,308809,schronisko_czy_psi_cmentarz,schronisko_czy_psi_cmentarz,reportaz.html Pepuniu, przepraszam, że to tu daję. Ty NIE MOŻESZ trafić do jakiejkolwiek umieralni, słodziaku kochany:loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ali. napisał(a):a jak oceniłabys Pepe jako ucznia?:) Ucznia???:o :evil_lol: Quote
Lobaria Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ali. napisał(a):w sensie komend :) łatwo się uczy :)? Tylko Klaudus może wiedzieć... A On ma takie mądrulkie oczęta... I tak cichutko u Ciebie, Pepuniu, Cioteczki zapomniały:-(:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Ali. napisał(a):w sensie komend :) łatwo się uczy :)? Sądzę,że nauka z Pepe to będzie sama przyjemność i,że szybko by się to odbywało ;) To mądry pies... Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 PePe... Nie chcę się poddać i pozwolić zabrać Cię do Mysłowic... Quote
Lobaria Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Klaudus__ napisał(a):PePe... Nie chcę się poddać i pozwolić zabrać Cię do Mysłowic... Ja tym bardziej, ale jestem w takiej sytuacji, że wspomóc finansowo na razie nie mogę... Klaudus, jak myślisz, czy beta ata, która miała na tymczasie mojego Blunia, czy ewentualnie... tak marzę... Quote
Lobaria Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jest też niewykorzystany pomysł ze stonka1125 i Jej przytuliskiem, tylko deklaracje byłyby potrzebne i transport... Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Lobaria napisał(a):Jest też niewykorzystany pomysł ze stonka1125 i Jej przytuliskiem, tylko deklaracje byłyby potrzebne i transport... A wątek świeci pustkami... :roll: Quote
Lobaria Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Klaudus__ napisał(a):A wątek świeci pustkami... :roll: Bo Pepe jest zdrowy, nie skatowany i nie chwyta za serce... A on taki cudowny. Myślę, że w tymczasie nie byłby długo, szybko by Go ktoś pokochał... Nie możemy pozwolić, aby Go wywieźli do Mysłowic. Kurdę, że u mnie taka bryndza finansowa... Quote
beta ata Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Lobario, nie moge wziąc tymczasika żadnego, mam "jazdy" ze swoim zdrowiem (pożal sie boże) i wisi nade mna szpital, dłuższe leczenie itp... Gdyby nie to, juz miałabym pełny dom, bo zimno juz jak... ... :-( :-( Malucha Pepcia :-) też bym wzięła. Radzenie sobie z bezsilnością to chyba największe psychologiczne wyzwanie czlowieka. A swoja droga, wciąz zadaje sobie pytanie, dlaczego jest tak malo bdt wsród dogomaniaków? Ludzie maja zdrowie, miejsca większośc też troszke pewnie ma... Dlaczego nie maja chęci..? Ech... Poraza mnie ten brak świadomości, że wszystkie istoty żywe są jednością i nie ma szczęścia jednych przy nieszczęsciu innych... Znowu filozofuje, znowu mi gorzej ;-) Idę spać, bo ból głowy mnie zabije. Biedny Pepe, będę generowac pozytywne zjawiska. Malo kto wierzy, ale to nie czary-mary, to czysta fizyka, najnowsze badania potwierdzaja, że "realizuje sie to, o czym myslisz". Trzeba intensywnie wyobrażac sobie Pepe w dobrym kochającym domu i to sie zrealizuje. Jakiś dowód? Proszę bardzo - Blunio u Lobarii. A co, myślałas, że znalazłaś go przypadkiem? :-) Mam też inne takie dowody na dogo. Quote
Recommended Posts