BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Terierek Odys to mała, wesoła i kudłata baryłeczka :) Szukamy domku aktywnego, w ktorym Terierek nie bedzie sie nudził :) Jest pełen miłości i energii :) Ma ok 2 lat, nie jest konfliktowy, umie chodzic na smyczy Przed adopcją będzie wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany Bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu...dziękuję :) kontakt: 607488598 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rita60 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Wygląda jak mix teriera niemieckiego...fajny chłopak. Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='rita60']Wygląda jak mix teriera niemieckiego...fajny chłopak.[/QUOTE] dzieki :) zaraz wpisze w tytul mam ciut lepsze foty ale od wczoraj nie moge znalezc aparatu i az sie boje myslec, ze mogl mi go ktos zwinac bo byl pozyczony:( Quote
rita60 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='BUDRYSEK']dzieki :) zaraz wpisze w tytul mam ciut lepsze foty ale od wczoraj nie moge znalezc aparatu i az sie boje myslec, ze mogl mi go ktos zwinac bo byl pozyczony:([/QUOTE] O to niefajnie...jak bedziesz miala foty,to porobię małemu ogloszonka. Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Odys juz w domku, adopcja ze schronu Quote
rita60 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Odys juz w domku, adopcja ze schronu[/QUOTE] Wspaniale...mam tylko nadzieje,że to nie mysliwy. Quote
Recommended Posts