Guest Piesa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 mam małe pytanie .. czy ktoś wie gdzie można zgobyć albo ktoś może posiada słownik z wyrażeniami kynologicznymi po włosku ... potrzebny mi jest do tłumaczenia.. ponieważ bede tłumaczem na wystawie w Katowicach w Spodku.niestety nigdzie nie umię znaleźć takiego słownika. Prosze o pomoc Dzieki z góry :) POzdro:lol: Quote
filonek_bezogonek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 swojego czasu ( w 2005) roku były takie słowniki w czasopismie wydawanym przez PKPR - Kynologia. BYły w formie wkładki do czasopisma. byl jezyk angielski rosyjski ( i chyba nie miecki) potem przestalam czytac.... ale moze ywszla tez wersja wloska. musiala bys sie z PKPR skontaktowac i spytac. Quote
AiMiN Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 W jaki sposób mogę "zdobyć" taką wkładkę z językiem rosyjskim? Quote
musia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Podeślę ci to co dostałam od miuti (z charciego) tylko mail potrzebuję do ciebie. Quote
Recommended Posts