Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
no to ja juz wiem.ze zrodla.znaczy siem ze we wrzesniu.ale dzieki saJo.szczerze mowiac wylecialo mi z glowy to seminarium:cool1: .

Nie tylko Ty tu jestes :eviltong: Ja sie ciesz, ze sem we wrzesniu, bo byc moze uda mi sie jednak na nie wybrac.

Posted

saJo napisał(a):
Nie tylko Ty tu jestes :eviltong: Ja sie ciesz, ze sem we wrzesniu, bo byc moze uda mi sie jednak na nie wybrac.
saJo nie mow?powaznie?jest tu jeszcze ktos poza mna:crazyeye: ?ooo jaaa nieszczesna:cool3: :eviltong: .

• 3 weeks later...
Posted

Sparks napisał(a):
Wiec po ostatnich rozmowach sprawa wyglada tak :

termin 25-26 sierpien

cena z psem- 230 pln
bez psa - 160

20 osob z psami
40 bez psow

Jednak bedzie seminarium w sierpniu, nie we wrzesniu :placz: I kicha :placz: bo jak bedzie w sierpniu, to mnie na nim nie bedzie :angryy:

• 2 months later...
Posted

hey ja jade tylko ciagle sie wacham czy z psem czy bez ?
nie wiecie jak KF zapatruje sie na eksteriery w pracy? mniemam ze nie ma nic przeciwko ,jak to zwykle z ta klasa szkoleniowcow bywa :lol:
acha i jeszcze pytanie co do OE , juz usłyszałam ze jak nie uzywam to nie mam po co psa brac ??prawda to ??? bo ogłupiała lekko jestem .:roll:

• 4 weeks later...
Posted

Ja nie moge nie bedzie seminarium z K Fuchsem !!!!!!!!!
kurde chyba sie wyniose z tego kraju gdzie K Fuchsa nie chca :angryy: !!!

za granica to juz na bank nie przyznam sie ze z Polski jestem :oops: :oops: :shake:

Posted

no rzeczywiscie troche obciachasto wyszlo a ja mam moralniaka ze taka pewna siebie bylam zeby miejsc nie zajmowac bo zawodnicy i szkoleniowcy co nie mieli okazji patrzec na prace Fuchs'a maja pierszenstwo.rrrany:cool1: .
nie mam zielonego pojecia, dlaczego nie bylo chetnych wystarczajaco duzo[tj tych co rzeczywiscie wplacili kase]zeby KF przyjechal. No obciach troszke.
http://www.youtube.com/watch?v=-hOZZGRyc-Y

Posted

Do piatku? Ta nadzieja?
ps-dobra zajrzalam na psysportowe...i wiem ze nic nie wiem. Jest? Nie ma? Wie ktos? bedzie jak znajda sie te brakujace pieniadze? 8tys? Do kiedy sparks ma dac znac knutowi i przelac pieniadze? rrrany. To nie na moje nerwy i malutki mozdzek.

Posted

pytam sie cichutko bo w sumie malo wierze ze uda sie tyle kasy zebrac pospolite ruszenie jest ale brakuje duzej kwoty jeszcze:shake: ...czy ktos wie do kiedy jest ostateczny termin?bo podany przez organizatora termin chyba minal?:oops: czy Fuchs przesunal go i podal inny[a to znaczy ze kocha bardziej Polske niz inne kraje bo nei slyszalam o przesunieciu terminu przekazania kasy za seminarium KF no ale nie slyszalam tez zeby sem bylo odwolane z powodu braku chetnych:cool1: ].?przepraszam za te pytnaia ale ja po prostu nie lapie juz tego.:cool1: .
jesooo jakbym nie zaplacila z warsztaty w jabinie z chita i nie zbierala zeby z surykata poleciec do winklera to bym ....aaaale bedize obciach jak nie bedzie kaaasyyyy:placz:

Posted

Ghila napisał(a):
No minol i wraz z minieciem terminu Knut przestal sie odzywac ,przestal odbierac telefon wiec nadal nikt nic nie wie .....:cool1:
aaaaaaaakurcze :-? ....no i kopiaca mnie w dooopsko pobiezna znajomosc charakteru KF miala raaaacjeee:watpliwy: .....przerabane:grab: .obym jednak sie mylila...:ekmm: .

Posted

Witam.
Wydaje mi sie,ze tutaj raczej chodzi o odpowiedzialnosc.Nie znam wprawdzie wogole pana Knuta Fuchs-a jednak z przekazanej mi wiedzy przez Ayshe wydaje mi sie ,ze jest to bardzo konkretny czowiek.Tacy ludzie wymagaja od innych ale i od siebie.Wiec ,jesli okreslil date to bylo dla niego bezdyskusyjne ,ze ta data nie bedzie ulegala ciaglej zmianie.Nie sadze tez ,zeby przykladal szczegolna wage do tego, ze nie bedzie prowadzil seminarium w Polsce.Po prostu jest kwestia oczywista ,ze zawarcie umowy terminowej zobowiazuje do jej przestrzegania.Umowa nie zostala dotrzymana wiec dziecinne byloby teraz zawierac nastepne.W takim wypadku mowi sie o na przyklad fakcie przyjazdu bez umawiania sie na termin ostateczny wplaty pieniazkow za seminarium.Wiedza kosztuje.Im wieksza-tym drozsza.Znamy to wszyscy i dlatego ksztalcimy siebie czy inwestujemy w ksztalcenie naszych dzieci.Pan Fuchs niewatpliwie dysponuje wiedza ,ale tez darem,ktory czyni z czlowieka Mistrza w danej dziedzinie.Ma prawo wymagac do siebie szacunku.Jak kazdy z nas.Strona,ktora umowy nie dotrzymala,umowy dotyczacej terminu wplaty kwoty za seminerium jest strona Polska.Przyczyny tutaj sa juz mniej wazne.Stalo sie.

Posted

Nerwowka to bedzie jak nie znajda sie pieniazki na semi ,:razz:
wtedy trzeba bedzie porozmawiac z tymi co sie zglosili a nie wplacili :mad: