Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja żartuje tylko sobie, takie śmichy chichy sie mnie dziś trzymają;):diabloti: tzn. akurat wszystko co napisałam o profesorze to prawda, ale nie wydaje mi sie żeby K. Fuchs miał jazdy tej rangi, bo profesor był tzw. szczególnym przypadkiem i w ogóle jego zachowanie było zgoła wyjątkowe:evil_lol:. Może faktycznie niech wypowiedzą się osoby (czyt. Ayshe:p) które miały z panem KF do czynienia, zebybyło wiadomo czego się spodziewać.

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

knut jest super:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
dorplant-nie mialam racji.myslalam ze stwierdzi ze to wsyzstko niepowazne i da se spokoj z przyjazdem.ale tfffardy jest.:loveu: .

Posted

Ghila napisał(a):
jasne ale cos slyszalem jezeli mysle o tym o kim mysle i sie nie myle :cool1:

boszsz ide sie wieszac:grab: :drinking: :razz:

Posted

alantani-spox ja ghila[ghili?ehkem o moj malutki mozdzku sie zgrzales:evil_lol: od myslenia nad odmiana]nie znam na pewno.a od tekstu slyszale/am od razu dostaje dreszczy;) :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
alantani-spox ja ghila[ghili?ehkem o moj malutki mozdzku sie zgrzales:evil_lol: od myslenia nad odmiana]nie znam na pewno.

może ghilego .....:evil_lol::evil_lol: a ja mam jeszcze jedno już zupełnie poważne pytanie i bez wygoooopów, bo jak mówiłam to moje pierwsze semi, i pytanie jest natury technicznej - jak Fuchs ćwiczy z psem jakimś tam sobie, to reszta psów won?? czy stoja i sie patrzą?? i jak on sobie w ogóle te psy wybiera, bo nie wszystkie przecież maja gwarancje załapania sie na sesje z miszczuniem;)??

Posted

no nerwowy byl ci on zawszec:evil_lol: ...ja go ostatni raz widzialam jak z poltora roku mial albo cos kolo tego....:p .znaczy sie unikat a nie zwierzaczek:D...

Posted

od maliniakow[zdaje sie vom adlerauge?]?nie nie znam.:lol!: .
Ghila-jak se tak gadamy to moze mi powiesz czy warto z onem jechac do de vos'a?korci mnie i nie moze mi z lba wyjsc ten pomysl:roll: :splat: .

Posted

ja nie moge chyba zgłupiałam na stare lata ,spytałam Sparksa czy z moja dzidzia ,moge byc na sem (własciwie okreslenie przez ayshe"surykatka" do niej tez bardzo pasuje:lol: ) .Ale bardziej na pracy z nia , w tym momencie , niz z młodym mi zależy .

Posted

alantani
Jeden pies pracuje, a reszta odpoczywa, najlepiej w kenneliku (ewentualnie siedzi w samochodzie ghila [ghili] z gabka w paszczy, ktora (gabka) byla wczesniej integralna czescia tylnego siedzenia auta ghila [ghili] :evil_lol: ). Generalnie pies ma jak najwiecej skorzystac, wiec primo: niecwiczace psy w okolicy sa niwskazane. secundo: po cwiczeniach pies idzie odpoczac, a nie szwendac sie z wlascicielem.

alantani, czyzbys jednak sie przekonywala :razz:

Posted

Ayshe nie znam czlowieka przynajmniej nie kojaze ,zreszta ja wogule malo znam i malo jezdze .
Co do szkoleniowcow raczej tylko Niemcy ,w koncu sa najlepsi i raczej nie Raiser, co do niego lubie opowiadania o kolorach,ale wole w tym temacie filmy Kieslowskiego .
Manchard tez nie jest jakos moim idolem .
Mysle ze Knut to jest to o co chodzi ,jest jeszcze paru niezlych gosci naprzyklad Neutz .ale to inna bajka .
Odpadaja Czesi i Slowacy i cala reszta .
A co do sajo to widze ze madra z Ciebie dziewczynka .

Posted

no ja wole raisera od fuchsa:razz: :diabloti: generalnie nie lubie kieslowskiego:diabloti: ]ale czesi i slowacy no fajni sa ale nie lezy mi ten styl.zwlaszcza pozorowania.
de vos jest portugalczykiem.pracuje z rottami.no coz...hmmm....musze siep opytac gdzie indziej:placz: a myslalam ze tak po leniuchowatemu sie dowiem.widizalam jego prace i w sumie...no ok.mozna jechac do takiego pozoranta.:roll: :evil_lol:

Posted

No ja sie jakos do raisera nie moge przekonac widzialem go na MSIPO fataalnie kazdy chwyt dwa zeby i potem facet przyjezdza i robi semi z obrony to nie dla mnie .
Czesi faktycznie niekoniecznie prawde powiedziawszy fatalni dla nich twarde pozorowanie to robienie psu krzywdy i zla technika ,nie to co u niemcow jak widzisz jak pozoruje Neutz to zastanawiasz sie czy nie uciec z placu tam jest atmosfera i to napiecie i nienaganna technika .
A robi wszystko ok .
no i teraz mamy jakies semi z czechem chyba nie pamietam nazwiska ......
tylko po co ?
juz wiem Libor Helleport

Posted

ja po prostu lubie raisera.nie wielbie go[zreszta nikogo]ale lubie.za co?a ktoz to moze zbadac meandry kobiecego umyslu:roll: :evil_lol: .
co do czechow-co kto lubi.ja nie bardzo kumam prowadzenie psow na gryzionku w taki sposob.ale ok.tak jak pisze-co kto lubi.ja uwazam ze cala inwencja musi pochodizc od psa a pozorant jest od dawkowania obciazenia a nie od tancow lamancow i pokrzykiwan .niel ubie tez pracy na klinie zbyt dlugo.pies ma pracowac na twardym rekawie.to niech pracuje.co sie odwlecze to nie uciecze.wiec nie odwlekam bo nie wierze w pozniejszy brak jakichkolwiek potkniec na twardym.

Posted

Ghila napisał(a):
Nie no fakt zapomnialem o tych meandrach kobiecego umyslu :p.
No ja go poprostu nielubie ,a moze jest mi obojetny jakos .
no wlasnie.meandry.pamietaj:diabloti: .a ty go tak po prostu...ech faceci.....:roll: :evil_lol: