rita60 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Cioteczki coś nie rozumiem,ta wizyta aktualna czy nie:roll: Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 chyba się zgubiłam ......napiszcie jaśniej Quote
Kapsel Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 rita60 napisał(a):Cioteczki coś nie rozumiem,ta wizyta aktualna czy nie:roll: Tak oczywiście, że aktualna. Rita60 odwiedź Państwa. Formalność musi być zachowana. Quote
michelle04 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Jeśli uda sie "dograć" ten transport na wtorek dla Mi, wizyta Rity będzie już raczej po adopcyjna :) Quote
giselle4 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 rita60 napisał(a):Cioteczki coś nie rozumiem,ta wizyta aktualna czy nie:roll: potrzebna,pewnie ze potrzebna:):) Quote
dorota k. Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Czyli rozumiem ,że ta co miała być przed, będzie jednocześnie po. A jak nasza Księżniczka się miewa. Uściskajcie fafluch fochuch kochane:) Michelle w poniedziałek będzie przelew. Quote
giselle4 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 to ja tylko zimnym porankiem mysle cieplutko:) Quote
basia34 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A ja w niedzielne popoludnie miziam za uszkiem ksiezniczke. Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A co u naszej Księżniczki słychać. Szykuje się podróż... Quote
giselle4 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='dorota k.']A co u naszej Księżniczki słychać. Szykuje się podróż... na razie siedzi u michelle na kolankach i cos mysli:) Quote
michelle04 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 dorota k. napisał(a):Czyli rozumiem ,że ta co miała być przed, będzie jednocześnie po. A jak nasza Księżniczka się miewa. Uściskajcie fafluch fochuch kochane:) Michelle w poniedziałek będzie przelew. Dorotko bardzo dziękuję za wsparcie transportu dla Mi....chociaż do tej pory nie mam odpowiedzi od osoby oferującej transport :( Quote
michelle04 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 A tutaj nasz Aniołek. Lubi gryźć patyczki... :) Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Słodzinka Kochana:) Ten jęzorek jest cudowny. Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='michelle04'] cudeńko Jakbyście znały kogoś chętnego na boksia jeszcze.... Fidelek ze Złotoryi szuka domku ... http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici?p=17866049#post17866049 Quote
michelle04 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 O Bogowie DOROTKO!!!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo przysłużyłaś się naszej Ksieżniczce!!!!! Poźniej wszystko wyjaśnię... :) Quote
michelle04 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Skontaktowała się ze mną osoba oferująca transport i niestety nie już wolnych miejsc:-( jednak gdy weszłam na swoj rachunek oszczędnościowy i zobaczyłam przelew od Dorotki na kwotę 100 PLN!!!!!!! Oszalałam z radości!!!!:multi: Zadzwoniłam do Pani Marioli, że pomimo braku 50 PLN na transport ja sama przywiozę Mię. Pani Mariola zaoferowała sie pokryć brakującą kwotę i UWAGA jutro Mia jedzie do domku!!!!:loveu: Dorotko zainicjowałaś łańcuch szczęścia jestem Twoją dłużniczką :razz: A teraz słówko o kosztach: z Dzierżoniowa do Łodzi jest 270 km plus droga powrotna to 540 km. Moja Honda pali 6-7 litrów na 100 km, więc przy ekonomicznej jeździe, a tylko taka wchodzi w grę z Taką pasażerką na pokładzie :loveu:,powinnam zmieścić się w kwocie 150 PLN. Dziewczyny jestem taka szczęśliwa :multi::multi::multi: Quote
dorota k. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Michelle to ja jestem Waszą dłużniczką :oops: Tak bardzo bardzo się cieszę. Mia pewnie mniej bo jedzie narazie w nieznane, dla niej ,ale na pewno Księżniczka będzie szczęsliwa dzięki Wam :) Nie będę mogła śledzić Waszej podróży na żywca na dogo, ale myślami będę z Wami cały czas, a wieczorem wszystko doczytam. ( w pracy obeżrę do końca paznokcie). Szerokiej drogi do szczęścia DZIEWCZYNY i szczęśliwego powrotu Michelle. Serduchem i myślami cały czas będę z Wami:loveu: Quote
Kapsel Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 michelle04 napisał(a):Skontaktowała się ze mną osoba oferująca transport i niestety nie już wolnych miejsc:-( jednak gdy weszłam na swoj rachunek oszczędnościowy i zobaczyłam przelew od Dorotki na kwotę 100 PLN!!!!!!! Oszalałam z radości!!!!:multi: Zadzwoniłam do Pani Marioli, że pomimo braku 50 PLN na transport ja sama przywiozę Mię. Pani Mariola zaoferowała sie pokryć brakującą kwotę i UWAGA jutro Mia jedzie do domku!!!!:loveu: Dorotko zainicjowałaś łańcuch szczęścia jestem Twoją dłużniczką :razz: A teraz słówko o kosztach: z Dzierżoniowa do Łodzi jest 270 km plus droga powrotna to 540 km. Moja Honda pali 6-7 litrów na 100 km, więc przy ekonomicznej jeździe, a tylko taka wchodzi w grę z Taką pasażerką na pokładzie :loveu:,powinnam zmieścić się w kwocie 150 PLN. Dziewczyny jestem taka szczęśliwa :multi::multi::multi: Wszystko się ułożyło i dziewczynka będzie juz siedzieć jutro u Pani Marioli na kolankach:))) Szerokiej drogi dziewczyny!!! Quote
basia34 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 No to szczescia MIA i Dianko jedz ostroznie. Quote
Recommended Posts