Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Cioteczki coś nie rozumiem,ta wizyta aktualna czy nie:roll:

Tak oczywiście, że aktualna. Rita60 odwiedź Państwa. Formalność musi być zachowana.

Posted

Czyli rozumiem ,że ta co miała być przed, będzie jednocześnie po. A jak nasza Księżniczka się miewa. Uściskajcie fafluch fochuch kochane:) Michelle w poniedziałek będzie przelew.

Posted

dorota k. napisał(a):
Czyli rozumiem ,że ta co miała być przed, będzie jednocześnie po. A jak nasza Księżniczka się miewa. Uściskajcie fafluch fochuch kochane:) Michelle w poniedziałek będzie przelew.

Dorotko bardzo dziękuję za wsparcie transportu dla Mi....chociaż do tej pory nie mam odpowiedzi od osoby oferującej transport :(

Posted

Skontaktowała się ze mną osoba oferująca transport i niestety nie już wolnych miejsc:-(
jednak gdy weszłam na swoj rachunek oszczędnościowy i zobaczyłam przelew od Dorotki na kwotę 100 PLN!!!!!!! Oszalałam z radości!!!!:multi: Zadzwoniłam do Pani Marioli, że pomimo braku 50 PLN na transport ja sama przywiozę Mię. Pani Mariola zaoferowała sie pokryć brakującą kwotę i UWAGA jutro Mia jedzie do domku!!!!:loveu:
Dorotko zainicjowałaś łańcuch szczęścia jestem Twoją dłużniczką :razz:
A teraz słówko o kosztach: z Dzierżoniowa do Łodzi jest 270 km plus droga powrotna to 540 km. Moja Honda pali 6-7 litrów na 100 km, więc przy ekonomicznej jeździe, a tylko taka wchodzi w grę z Taką pasażerką na pokładzie :loveu:,powinnam zmieścić się w kwocie 150 PLN.
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa :multi::multi::multi:

Posted

Michelle to ja jestem Waszą dłużniczką :oops: Tak bardzo bardzo się cieszę. Mia pewnie mniej bo jedzie narazie w nieznane, dla niej ,ale na pewno Księżniczka będzie szczęsliwa dzięki Wam :) Nie będę mogła śledzić Waszej podróży na żywca na dogo, ale myślami będę z Wami cały czas, a wieczorem wszystko doczytam. ( w pracy obeżrę do końca paznokcie). Szerokiej drogi do szczęścia DZIEWCZYNY i szczęśliwego powrotu Michelle.
Serduchem i myślami cały czas będę z Wami:loveu:

Posted

michelle04 napisał(a):
Skontaktowała się ze mną osoba oferująca transport i niestety nie już wolnych miejsc:-(
jednak gdy weszłam na swoj rachunek oszczędnościowy i zobaczyłam przelew od Dorotki na kwotę 100 PLN!!!!!!! Oszalałam z radości!!!!:multi: Zadzwoniłam do Pani Marioli, że pomimo braku 50 PLN na transport ja sama przywiozę Mię. Pani Mariola zaoferowała sie pokryć brakującą kwotę i UWAGA jutro Mia jedzie do domku!!!!:loveu:
Dorotko zainicjowałaś łańcuch szczęścia jestem Twoją dłużniczką :razz:
A teraz słówko o kosztach: z Dzierżoniowa do Łodzi jest 270 km plus droga powrotna to 540 km. Moja Honda pali 6-7 litrów na 100 km, więc przy ekonomicznej jeździe, a tylko taka wchodzi w grę z Taką pasażerką na pokładzie :loveu:,powinnam zmieścić się w kwocie 150 PLN.
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa :multi::multi::multi:

Wszystko się ułożyło i dziewczynka będzie juz siedzieć jutro u Pani Marioli na kolankach:))) Szerokiej drogi dziewczyny!!!