Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='michelle04']A teraz mała prywata dla Roy'a, mam nadzieję, że tutaj zaglądasz....

NASZA śpiąca królewna :)

Zagladam, zagladam..... 8)
Sharon... Pamietam jak pierwszy raz przyszedlem do schroniska i pytam na wstepie czy maja moze jakies boksery. Od jednej z dziewczyn uslyszalem - nie, mamy tu tylko taka mixerke. I fakt byla taka mixerka fajna ale poszedlem sobie na przeglad co tam w boksach sie kryje i staje przed jednym z boksow i mowie - a to to co? jamnik? Aaaaa no tak ale ona taka, nie ma z nia kontaktu itd. Codziennie do niej wchodzilem i siedzialem w boksie. Jak to dzis wspominam to mam wrazenie, ze jakos po 2 czy 3 tygodniach zauwazyla, ze ktos u niej w boksie przesiaduje... Nie zapomne tego pierwszego razu jak wlazla mi na kolana...

Koniec prywaty!
Trzymam kciuki za Mi, bazarek konczy sie uz jutro :)

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z zakonczonego dzis bazarku przypadnie dla Mi prawie 70zl. Poprosze na PW dane do przelewu, kaska pojdzie jak tylko bazarek zostanie rozliczony :)

Posted

Mam wiadomość: po konsultacji z Kapselkiem, która poleciła Panią Mariolę jako dobry dom, który dziewczyny już wcześniej sprawdzały dla Mi i po rozmowie z tą Panią i wykazanym przez Nią zaangażowaniu podjęłam decyzję: Mia jedzie do domku :loveu:
Na wątku transportowym znalazłam ofertę transportu z Legnicy do Warszawy. Jeśli dostanę pozytywną odpowiedź, we wtorek Mia będzie już we własnym łóżeczku ze swoją rodzinką.
Co Wy na to????

Posted

michelle04 napisał(a):
Mam wiadomość: po konsultacji z Kapselkiem, która poleciła Panią Mariolę jako dobry dom, który dziewczyny już wcześniej sprawdzały dla Mi i po rozmowie z tą Panią i wykazanym przez Nią zaangażowaniu podjęłam decyzję: Mia jedzie do domku :loveu:
Na wątku transportowym znalazłam ofertę transportu z Legnicy do Warszawy. Jeśli dostanę pozytywną odpowiedź, we wtorek Mia będzie już we własnym łóżeczku ze swoją rodzinką.
Co Wy na to????

Bede ryczec....
ale niech szczesliwie jedzie do domku:)

Posted

dorota k. napisał(a):
Boższeszsz trzymam kciukasy. Jak z kosztami transportu? A foszki już przeszły?

Dorotko mały foszek jest juz tylko, gdy zakładamy klosz na noc :( Dzisiaj by nie założyć jej klosza schowała się cała pod kołderkę i nawet pysio się skrył i jednym oczkiem delikatnie łypał udając, że już śpi. Jednak to ja jestem ta zła, która zakłada to "coś" i niestety, ale konsekwentnie dzisiejsza noc znowu w kloszu :(
Co do kosztów transportu...hm...jeszcze są nieznane, ale ufam, że koszt nie będzie duży i jakoś damy radę. Nie proszę o "żywą" gotówkę, bo z tą krucho u każdego, ale może jakiś bazarek...poszperam w szafie może coś sie nada....gdyby ktoś jeszcze się dorzucił byłabym wdzięczna... :)

Posted

Napisałam pw. Będę spadać, bo zasypiam. Nie martw się - ja też zawsze ta "zła", ale to dla ich dobra. Serdecznie pozdrawiam. Wielgachne całusy dla Księżniczki. Jutro wszystko doczytam.

Posted

dorota k. napisał(a):
Napisałam pw. Będę spadać, bo zasypiam. Nie martw się - ja też zawsze ta "zła", ale to dla ich dobra. Serdecznie pozdrawiam. Wielgachne całusy dla Księżniczki. Jutro wszystko doczytam.

Wielkie dzięki!!!!!! Dorotka wspomoże naszą dziewczynkę w transporcie!!!!!!
Mia domek już w zasiegu ręki... :) Będę ryczeć, ale tylko ze szczęścia!!!!!

Posted

michelle04 napisał(a):
Co Wy na to????

Mia będzie Łodzianką:mdrmed: