Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michelle04']Ciotki!!! Pierwszy sensowny telefon w sprawie MI. Pani Mariola z Łodzi jest zainteresowana adopcją. Mieszka w bloku razem z mężem i synem studentem, małych dzieci brak. W domu przeważnie ktoś jest, a jeśli Mia musiałaby zostać sama to na krótką chwilkę, z pewnością nie zostawałaby po 8 godzin sama w domu. Pani Mariola miała już bokserkę, więc zna rasę i wie jak pielęgnować zwierzę; Jej bokserka miała włóknianki :( Zgodziła się na wizytę przed adopcyjną, więc szukamy osoby chętnej do przeprowadzenia takowej. Czy może jest ktoś zainterowany? Albo możecie kogoś polecić? A może sami znacie kogoś??? Proszę pomóżcie!!!![/QUOTE]

Z Łodzi jest też Justynka od boksia Tyśka , jakby była potrzeba nie miał by kto to mam jej dac namiary

[quote name='kora78']napisz do rita60, robila dla mnie kiedys wizyte w tym rejonie, o ile dobrze pamietam.

a to ne ten dom, co juz wczesniej chcial Mię z lodzi?[/QUOTE]

to chyba ten dom

Posted

Witam cioteczki,zrobię wizytę,nie ma sprawy,ale dopiero w przyszłym tygodniu,bo wczesniej nie dam rady:shake:jak znajdziecie kogoś szybciej,to nie czekajcie,szkoda,żeby taka słodka blondyneczka:razz:czekała. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='rita60']Witam cioteczki,zrobię wizytę,nie ma sprawy,ale dopiero w przyszłym tygodniu,bo wczesniej nie dam rady:shake:jak znajdziecie kogoś szybciej,to nie czekajcie,szkoda,żeby taka słodka blondyneczka:razz:czekała. Pozdrawiam.[/QUOTE]
witaj Rita i mam nadzieje ze zaraz michelle sie pojawi i podziekuje Ci za wizyte....
Blondyneczka czeka na sterylke wiec ,jest troche czasu:)

Posted

[quote name='giselle4']witaj Rita i mam nadzieje ze zaraz michelle sie pojawi i podziekuje Ci za wizyte....
Blondyneczka czeka na sterylke wiec ,jest troche czasu:)[/QUOTE]

Dziękuje Rita60, jeśli pozwolisz skorzystam z Twojej pomocy, gdyż tak jak pisze Giselle4 adopocja miałaby miejsce dopiero po sterylce, więc mamy ok. 2 tygodni.
Na Pw podam Tobie namiary na Panią Mariolę, jak rownież tel. do mnie :)

Posted

[quote name='michelle04']Dziękuje Rita60, jeśli pozwolisz skorzystam z Twojej pomocy, gdyż tak jak pisze Giselle4 adopocja miałaby miejsce dopiero po sterylce, więc mamy ok. 2 tygodni.
Na Pw podam Tobie namiary na Panią Mariolę, jak rownież tel. do mnie :)[/QUOTE]
Ok,to nie ma sprawy,czekam na info:lol:

Posted

[quote name='basia34']A grasia na kolanach co tam szukala?. slodziak na gore.[/QUOTE]

Obejrzałam raz jeszcze filmik aby Grazię zobaczyć jak skarbów szuka :) A skarb dookoła na lince biegał.
Całusy dla Mii w te śliczne fafluchy :loveu: