Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mia grzecznie zostaje sama w domu, nie demoluje, nie szczeka...nic :)
Co do jedzenia to je zarówno chrupki z wkładką jak i "nromalne" jedzenie. Dzisiaj ugotowałam jej rosól to wsiorbała wszystko.
Mi mama też gotowała rosół jak byłam chora :D

Posted

Nikt nie zadba tak jak MAMA. Mamy są najukochańsze :) Dziewczyny - wiem, że za kilka dni o Niuni będziecie wiedziały wsztstko. Jeszcze raz DZIĘKI. Mia ma pakieciki ogłoszeń u mnie.

Posted

[quote name='michelle04']Mia grzecznie zostaje sama w domu, nie demoluje, nie szczeka...nic :)
Co do jedzenia to je zarówno chrupki z wkładką jak i "nromalne" jedzenie. Dzisiaj ugotowałam jej rosól to wsiorbała wszystko.
Mi mama też gotowała rosół jak byłam chora :D[/QUOTE]

:cool2:
Oj, chyba się zakochałyście w sobie już co ??

Posted

[quote name='dorota k.']Nikt nie zadba tak jak MAMA. Mamy są najukochańsze :) Dziewczyny - wiem, że za kilka dni o Niuni będziecie wiedziały wsztstko. Jeszcze raz DZIĘKI. Mia ma pakieciki ogłoszeń u mnie.[/QUOTE]

Dorotko ,wklej tutaj aby nie powielac tych samych stron inetrenetowych

Posted

[quote name='Mika i Sylwia']Ona jest piekna my z córcią dalej jesteśmy w niej zakochane ucałujcie ją o dnas cieszymy się że jest już bezpieczna:)[/QUOTE]

Witam nasze panie i wymiaziamy ja od Was...obiecuje

Posted

[quote name='Alicja']:cool2:
Oj, chyba się zakochałyście w sobie już co ??[/QUOTE]

Jak jej nie kochać gdy fika koziołki po domu, skacze, rozdaje buziaki, cieszy się jak małe dziecko ... :D
Nie jest wybredna co do jedzenia, wymiata wszystko z miski, więc szybko powinna przybrać na wadze :)

Posted

[quote name='michelle04']Jak jej nie kochać gdy fika koziołki po domu, skacze, rozdaje buziaki, cieszy się jak małe dziecko ... :D
Nie jest wybredna co do jedzenia, wymiata wszystko z miski, więc szybko powinna przybrać na wadze :)[/QUOTE]

żeby potem nie trzeba było odchudzać :lol:

Buziak w fafla poproszę :)

Posted

[quote name='Alicja']żeby potem nie trzeba było odchudzać :lol:

Buziak w fafla poproszę :)[/QUOTE]

Mia jeszcze nie jest zmanierowana i pozwala na całuski w faflunki, nie tak jak moja zołza... :)