Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Sylrwia. Na planie miasta wydaje sie niedaleko, ale wiadomo, ze to różnie moze być. Szczególnie że będę musiała nieść klatke dla psa.

Posted

Jezeli Twoj pociag zatrzymuje sie na opole wschodnie to jest bardzo niedaleko.Ale tam zatrzymuje sie malo pociagow.A tak z głównego to jest z 30 min piechota

Posted

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH HODOWCÓW I WŁASCICIELI JAMNIKOW DO UDZIALU W WYSCIGACH JAMNIKOW W SOBOTE I NIEDZIELE

Zgłoszenia bezpłatne prosze przesyłac na maila golender@interia.pl pies nie musi byc zgloszony na wystawe moze przyjechac rekreacyjnie i brac udzial tylko w wysciagach.

Posted

Gracjana napisał(a):
nie moja wina ze moje psice faworyzuja panow..:mad:

wszystko da sie zrobic.. tylko trzeba cwiczyc;) A ja sie juz zastanawialam kto to ma sedziowac zeby musiał byc to męski handler;)

Mam nadzieje ze pogoda w tym roku nam dopisze!!;)

Posted

jusiss napisał(a):
W zeszłym roku było fajnie :cool3: troszkę mokro, troszkę zimno :lol: :lol: :lol: i ring na polu

zeby sie dalo tak zamowic pogode.Dobrze ze jest chociaz jakas hala.. a nie jak w Lesznie:roll:

Chowy na dworze.

Posted

Musia, ja jadę ze znajomą i jej amstaffką w sobotę do Opola. Jeszcze się zastanawiamy czy jechać autem czy pociągiem. Zawsze można sie razem wybrać. :)

Posted

flashka-g napisał(a):
wszystko da sie zrobic.. tylko trzeba cwiczyc;) A ja sie juz zastanawialam kto to ma sedziowac zeby musiał byc to męski handler;)

:evil_lol:
Cos trzeba mowic prawda...:lol:
Ale nie myslalam ze tak szybko ktos sie kapnie o co chodzi...:diabloti:

Posted

Biraroxy napisał(a):
Czy będzie jakiś katalog przedwystawowy chociażby ilościowy na miedzynarodową i klubową psów do towarzystawa? Jeśli tak to kiedy będą stawki?

tak, jest napisane wyzej w watku, ze stawka ilosciowa bedzie ok 14 kwietnia