Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aleb napisał(a):
A ja mam takie pytanie:
w "konkurencji pies/suka wraz ze swoim potomstwem" występuje na ringu honorowym, tak? Jeżeli wygra ta suczka/pies ze swoim potomstwem, to kto dostaje puchar/nagrodę? Wszyscy, czy tylko suka/pies?

Tylko suka/.pies.
Pzdr.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dr.puniszman napisał(a):
mam pytanie czy jak wyślę w poniedziałek pieniądze to jeszcze 95zł czy 150zł będę musiał wysłać??

liczy sie data stempla lub data z przelewu internetowego cfzyli 20 marca ma cene 95 zł a 21 juz ta wyzsza.

Posted

pentu napisał(a):
najwczesniej po 15 kwietnia bedzie podana stawka ilosciowa my nie podajemy psow jakie sa zgloszone

aha rozumiem:) sama stawka to juz cos, Wrocław na przyklad nie podaje niczego, z czego sie orientuje:) ale dziekuje za odpowiedz, bo wlasnie to nasz debiut w Opolu dlatego pytam:)

czyli czekam na 15 kwietnia:) pozdrawiam

Posted

Jak bede przelewac na konto kase to trzeba jakis tytuł napisac,dopisek(zwiazany z wystawą).A jak z tym dowodem wpłaty,chodzi o dowód opłaty za członkostwo?(ja zielona w tym).

Posted

kalinaM napisał(a):
Jak bede przelewac na konto kase to trzeba jakis tytuł napisac,dopisek(zwiazany z wystawą).A jak z tym dowodem wpłaty,chodzi o dowód opłaty za członkostwo?(ja zielona w tym).

Ja zawsze piszę imię psa, rasa, klasa i właściciel.
A dowód wpłaty, to znaczy dowód wysłania do nich pieniążków, płacąc na poczcie - taki blankiecik, który pani w okienku Ci wydaje, płacąc w banku analogicznie, płacąc internetowo, kopiujesz do Worda i drukujesz i zanosisz do sekretariatu na wystawie i tam pani przybija Ci pieczątkę i daje numerek:)

Posted

Dowod oplaty za wystawe prosze zabrac ze soba na wystawe.Jezeli tylko domomentu druku potwierdzen beda pieniadze na naszym koncie to numer startowy bedzie z potwierdzeniem przyslany.Niektorzy tylko musza odbierac numery w sekretariacie

Posted

na dowodzie wplaty musi byc nazwisko wlasciciela adres za jaka wystawe i ile psow jezeli kwota np jest 170 to piszemy ze 95 cacib i 75 klub

Posted

A czy dzisiaj można jeszcze posłać zgłoszenie faksem ? Pytam bo znajoma ma zgłaszać.
Sułtan jedzie w szczeniakach a Fjonka w otwartej :multi:. Zgłosiliśmy się i opłacili w Katowicach :).

Posted

Nie stalo sie nic ale na [rzyszlosc proponuje listem poleconym i ma Pani pewnosc ze przyjete lub formaularzem internetowym.Najbardziej zawodne bywaja faksy

Posted

A czy jest możliwośc załatwienia od kogoś tawek przed wystawą.
Oczywiście wystarcza ilościowe :)
Mnie bardzo, ale to bardzo interesują Akity - psy klasa otwarta i suka klasa otwarta.
Jezeli bedzie ktoś w stanie mi udzielić takihc info to bardzo prosze.
Moja ciekawośc usprawiedliwiona jest tym, że pierwszy raz jade do Opola i nie wiem czego się spodziewać :)

Posted

Czy sa jacys handlerzy (plci meskiej :evil_lol: ) ktorzy bede 28 w opolu i mogli by mi pomoc w wystawieniu owczarka szetlandzkiego?
W razie co prosze o kontakt na priv.;)