Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co jest z tym tematem :angryy:. Nie widać nowych postów tylko stare. Jedynie jak sie naciśnie na odpowiedź to widać kilka ostatnich nowych postów :placz:. Czy administrator albo moderator może coś z tym zrobić :placz::placz::placz:.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g - wystarczyło ustawić tablicę przy wejściu na ring...i byłoby super...sekretarz miałby o wiele bliżej,a i sprawdzic wyniki byłoby łatwiej...
Bardzo mi przykro,że wystawcy zaśmiecali dojście do tablicy ustawionej w głupim miejscu,ale gdzieś musieliśmy się ulokować...

Posted

Fjona wróciła do domu z ocena doskonałą i srebrem a Sułtan z oceną wybitnie obiecującą :). Oba psiaki dostały super opis :). Na finałach nie udało sie Sułtanowi nic zdobyć ale i tak był bardzo dzielny.
Fakt przy ocenianiu sędziny Ridarcikovej był wielki bałagan. Moja suka najpierw dostała res Cacib a później został jej skreślony. Ma teraz nabazgrane w karcie ocen. Dostała tez omyłkowo medalik za res Cacib.
No i moje psiaki :)

Posted

Nasz wyjazd do Opola uważam za bardzo udany.Na klubówce moja pudelka Negry zdobyła CWC, pokonując 2 konkurentki.
Na międzynarodowej Negry CWC i Res.Cacib a seterka Daisy ocena doskonała ,lokata II.

Posted

karenina napisał(a):
Moje suczydła wykonały plan minimum, starsza CAC, CACIB Iskonczyła Ch Pl a młodsza Zw. Mł i rozpoczeła Mł Ch Pl :).

gratulacje !!!!! Karolino !!!
Brava dla psiaczków .

my tez się pochwalimy choć nas na wystawie nie było bo się nie zgłosiliśmy. Ale jakiś sukcesim mały jest :)

EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit (pudelek)
V1 CWC,Zw.Klubu (BOB) start Ch.Pl !

Posted

Florka_xyz napisał(a):
GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Czy moge prosic o stawke Bouvier des Flandres i o zdjecia Bokserów jesli ktos posiada ;)

Ja też proszę o stawkę Bouvierów oraz Goldenów :)

Posted

Kingi
Wystawa klubowa IX grupy
Bursztyn Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu
Brylant Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu
Arsene de la Bacska - Zw. Klubu
CWMHAF Vauderville - CWC
Felicita z Cerekvicke - Zw. Klubu, BOB i BEST IN SHOW III :lol::lol::lol::lol::lol:
Wystawa międzynarodowa
Bursztyn Rubinowy Skarb - Zw. Mł. i BOB, ukonczony Mł. Ch Polski :lol::lol:
Bloom Rubinowy Skarb - Zw.Mł.
Arsene de la Bacska - CWC, CACIB
Moze ktos ma fotki z BIS klubowki ozdobek ?

Guest Reyes
Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Mam dosyć tej dogomani :mad: ciekawe czy zje mi posta

Zaobserwowałam że po dwuch dniach zazw. wypluwa...

Posted

cockermanka napisał(a):
flashka-g - wystarczyło ustawić tablicę przy wejściu na ring...i byłoby super...sekretarz miałby o wiele bliżej,a i sprawdzic wyniki byłoby łatwiej...
Bardzo mi przykro,że wystawcy zaśmiecali dojście do tablicy ustawionej w głupim miejscu,ale gdzieś musieliśmy się ulokować...

Tak i kazdy kto by biegl by wpadal na nia. Specjalnie stala w malo uczeszczanym miejscu. Wiem bo wystawialam psa na tym ringu i wcale nie uwazam aby byla bardziej praktyczna przy wejsciu z lewej strony.
Nie powiedzialam ze zasmiecali. Ale jakos na innych ringach wystawcy ktorzy chcieli spisac wyniki poczekali do konca oceny na ringu albo przerwy i dopiero spisali wyniki- dobrze wiem ze sedziowanie na tym ringu sie bardzo przedluzylo- ale regulamin tak wyraznie mowi ze nie wolno opuscic wystawy przed jej zakonczeniem wiec teoretycznie trzeba bylo sobie poczekac.

Posted

My też wróciliśmy z Opola zadowoleni:

JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, r.CACIB

JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CWC, CACIB (to już drugi CACIB mojej Żelatynki...)

Abotere's WAHZIRI - w finałach Młodego Prezentera razem z Agasią wywalczył III miejsce!!! Brawo AGASIA!!!:loveu:
[SIZE=2]

Bardzo było mi miło, że miałam okazję spotkać się ponownie lub po raz pierwszy z:
Donya
Mała Tybetanka
Agasia
Ofca
NigdyNigdy
PiotrJan
Nugatowa - oj, jeszcze musimy pogadać!
Anovi
Elitesse -strrasznie się cieszę! Wiesz, z czego.:loveu:
Ewelinabuck
Sylrwia
Mamabazyla
Imanca
Tanana
SuperGosia - SuperWynik!!!
Halniaczki - dzięki za pozdrowienia.:loveu:
Piotr - II połowa Kareniny

Jeżeli kogoś pominęłam -

Posted

To ja się jeszcze raz pochwalę, bo mój poranny post zniknął :angryy:

AKITY
BIMBO Yamamoto - dosk., 1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB!!!

KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk., 1, Zw. Młodziezy, Best Junior!!!

Miło było Was wszystkich poznać. :lol: :lol: :lol:
Dzięki za miłą podróż :lol: :lol: :lol:

Oczywiscie gratulacje dla wszystkich :multi:

Posted

maga napisał(a):
ma ktos zdjecia z par hodowlanych z soboty???

Madziu, ja mam foteczki z tych pierwszych konkurencji aż do szczeniaków. Ale pewnie chodzi ci o twoje pieseczki, więc tego nie będę miała. Widziałam cię przy wejściu na główny, trochę zabiegana byłaś. Ja czekałam z moją małą pociechą na wejście.
Wrzucę jeszcze dzisiaj fotki z konkurencji hodowlanych i szczeniaków, tylko zmniejszę.

Posted

aleb napisał(a):
Ja też proszę o stawkę Bouvierów oraz Goldenów :)

Bouviery :
Psy :

młodzież :
JUJU AICHA van Bouvier Topline

pośrednia :
ORYS VILKA Chucho
ZAPHIR Barbe Sale

Suki:
młodzież :
DIDA Flandryjski Kudłacz

pośrednia :
BRIMA Flandryjska Lalka