Czarne Gwiazdy Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Przepraszam. Okazało się, że faktycznie na sznaucerach była wypełniona. Głupia pała nie widziała... sorry... Quote
Ania_Carmen Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Zna ktoś wyniki BISów z soboty, głównie VIII gr. Quote
Elitesse Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 my baaardzo zadowoleni z wystawy jestesmy :) tylko nie starczylo czasu na spotkanie ze wszytkimi znajomymi :roll: Lanc - V1 najlepszy Weteran Tess - V1 CWC CACIB BOB II Najpiekniejszy Pies Opolszczyzny :multi: :multi: :multi: Quote
Florka_xyz Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Czy moge prosic o stawke Bouvier des Flandres i o zdjecia Bokserów jesli ktos posiada ;) Quote
Dominika i Porto Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Martyna napisał(a):to ja tez sie pochwale sobotnimi wynikami :-) Nasze flaciki z Compendio troche poszalaly :D Dwa maluszki z ostatniegio miotu pieknie zadebiutowaly: Compendio Altavisa WO, Compendio Athboy WO, Najlepsze Szczenie, a w doroslych klasach Compendio Vanta Verona CWC, CACIB i Comics My Trend Of Blue CWC, CACIB, BOB :D :lol: Do tego wystawialam suczke gonczego polskiego - CWC, CACIB, BOB :crazyeye: Ale żeś kochna zaszalała :) Gratulacje dla Flacików no i Manty oczywiście :) Quote
karolayna Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 to ja tez sie troche pochwale :) jestesmy bardzo zadowoleni wczoraj na klubowce gr IX CWC a dzisiaj na miedzynarodowej CWC, CACIB, BOS i BOB :multi: Quote
daga10011 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 to ja tez-choc nie ma czym.starsza ukonczyla championat i ma cos jakos res cacib-a co to i po co???????:roll: -dodam ze w odkad byla w klasie otwartej to byla sobie na krajowkach,prawie zawsze cWC poza razem:loveu: ,no i kilka razy BOB ..no ale co z tym res cacibem poza tym ze ladnie wyglada?????????????????bo na moje to nic:oops: mlodsza wygrala dosk I-jej kokurentka to byla zw.swiata mlodziezy i jej siostra-cuda piekne:oops: Quote
karenina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 daga10011 napisał(a):to ja tez-choc nie ma czym.starsza ukonczyla championat i ma cos jakos res cacib-a co to i po co???????:roll: -dodam ze w odkad byla w klasie otwartej to byla sobie na krajowkach,prawie zawsze cWC poza razem:loveu: ,no i kilka razy BOB ..no ale co z tym res cacibem poza tym ze ladnie wyglada?????????????????bo na moje to nic:oops: mlodsza wygrala dosk I-jej kokurentka to byla zw.swiata mlodziezy i jej siostra-cuda piekne:oops: Daga CACIB to wniosek na championa miedzynarodowego, potrzebne sa 4 w 3 krajach. res CACIB uzyskany za psem/suką która juz ma tytuł Miedzynarodowgo champ przeradza sie w CACIB , czyli jesli suka która dostała CACIB ma juz tytuł, to teraz Twoja suka rozpoczęła o niego starania. Quote
karenina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Elitesse napisał(a):my baaardzo zadowoleni z wystawy jestesmy :) tylko nie starczylo czasu na spotkanie ze wszytkimi znajomymi :roll: Lanc - V1 najlepszy Weteran Tess - V1 CWC CACIB BOB II Najpiekniejszy Pies Opolszczyzny :multi: :multi: :multi: Aga, gratulacje :multi: :multi: :multi: Quote
Mała_Tybetanka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Było super :) szczegoly jutro bo jestesmy nieprzytomne:roll: Quote
jusiss Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 My nieco skromniej - Lagan (w gromie ocen db i bdb) doskonała, III lokata, brąz.:multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mój dostał w swojej klasie otwartej ocenę doskonałą lokata II, srebro :) - Jestem zadowolona :) Quote
donya Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 To my się też pochwalimy akita BIMBO Yamamoto - dosk., 1, CWC, CACIB, BOB KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk., 1, Zw. Mł., BEST JUNOR Quote
aga616 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dla nas bardzo udany wyjazd!! Pierwszy występ Toniego w klasie młodzieży i Zwycięstwo oraz Najlepszy Junior w Rasie!!!:multi: :multi: Oprócz tego bardzo ładny opis w karcie i miłe słowa sędziego.Dla nas - początkujących kolejny wielki sukces! :multi: :multi: Quote
flashka-g Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Z moich wiekszych sukcesów w sobote V-ce Bis Opolszczyzny z cockerka amerykanską, w niedziele BIS Junior z haszczakiem i BOG z jamniczkiem z Rosji. Na Bisie wystawialam takze podhalana z Danii ;) ale bez zadnych sukcesów, choc niezle wrazenie bo pies prawie taki jak ja:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No nie zjadł się mój post :mad: :mad: A więc Laluś dostał w Oplolu :) Nasz debiut w Opolu :) Klasa Otwarta : Ocena doskonała lokata II- srebny medal Opis Sedzia Jerzy Olszewski Delikatny w pasie o ładnej głowie . Dobrej długości szyja, dobrze ożebrowana klatka piersiowa, dobra mechanika ruchu. Quote
dorotal Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Kingi Wystawa klubowa IX grupy Bursztyn Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu Brylant Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu Arsene de la Bacska - Zw. Klubu CWMHAF Vauderville - CWC Felicita z Cerekvicke - Zw. Klubu, BOB i BEST IN SHOW III :lol::lol::lol::lol::lol: Wystawa międzynarodowa Bursztyn Rubinowy Skarb - Zw. Mł. i BOB, ukonczony Mł. CH Polski :lol: Bloom Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu Arsene de la Bacska - CWC, CACIB Moze ktos ma fotki z BIS klubowki ozdobek ? Quote
flashka-g Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 http://miasta.gazeta.pl/opole/51,35086,4099135.html?i=5 Kilka fotek z GW Quote
pentu Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 były tablice z wynikami na kazdym ringu Quote
Collieland Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wszyscy się chwalą to też się pochwalę:lol: :cool3: ;) : Moja Jurata w kl. otwartej lokata I i CWC (skończyła championat Polski), a debiutantka Densi - Najlepsze Szczenię w Rasie !!! :lol: Quote
flashka-g Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 cockermanka napisał(a):U nas były pisane wyniki na tablicy...tyle,że aby je przeczytać,trzeba było wejść na ring... a ciekawe jak przy ringu cocerów miałoby sie napisac je z drugiej strony po pierwsze skoro tam byl plan sedziowania zeby kazdy nie musial latac z katalogiem i nie wchodzil na ring go ogladac., a po drugie ze sekretraz nawet nie mialby sie jak dostac od tamtej strony bo przy samym płotku byli rozłożeni wystawcy z cockerami. Quote
Błyskotka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Fjonka przywiozła sreberko a Sułtan ocenę wybitnie obiecującą :multi:. Na finałach Sułtanowi sie nie udało ale i tak chłopak był bardzo dzielny. Oba psiaki dostały super opisy. Zgadzam się co do bałaganu robionego przez sędzinę Ridarcikovą. Fjona najpierw dostała res Caciba a potem został jej skreślony i ma nabazgrane w karcie ocen :evil_lol:. Dostała też omyłkowo medalik za res Cacib :evil_lol:. Quote
Bulwinka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 panienkabubu napisał(a): prosze mowic jakie fotki mam cynkac ja poproszę buldogi angielskie :modla: i z góry- baardzo dzięki !! Quote
Recommended Posts