Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my baaardzo zadowoleni z wystawy jestesmy :)
tylko nie starczylo czasu na spotkanie ze wszytkimi znajomymi :roll:

Lanc - V1 najlepszy Weteran
Tess - V1 CWC CACIB BOB II Najpiekniejszy Pies Opolszczyzny

:multi: :multi: :multi:

Posted

Martyna napisał(a):
to ja tez sie pochwale sobotnimi wynikami :-)

Nasze flaciki z Compendio troche poszalaly :D Dwa maluszki z ostatniegio miotu pieknie zadebiutowaly: Compendio Altavisa WO, Compendio Athboy WO, Najlepsze Szczenie, a w doroslych klasach Compendio Vanta Verona CWC, CACIB i Comics My Trend Of Blue CWC, CACIB, BOB :D :lol: Do tego wystawialam suczke gonczego polskiego - CWC, CACIB, BOB :crazyeye:

Ale żeś kochna zaszalała :)

Gratulacje dla Flacików no i Manty oczywiście :)

Posted

to ja tez-choc nie ma czym.starsza ukonczyla championat i ma cos jakos res cacib-a co to i po co???????:roll: -dodam ze w odkad byla w klasie otwartej to byla sobie na krajowkach,prawie zawsze cWC poza razem:loveu: ,no i kilka razy BOB ..no ale co z tym res cacibem poza tym ze ladnie wyglada?????????????????bo na moje to nic:oops:
mlodsza wygrala dosk I-jej kokurentka to byla zw.swiata mlodziezy i jej siostra-cuda piekne:oops:

Posted

daga10011 napisał(a):
to ja tez-choc nie ma czym.starsza ukonczyla championat i ma cos jakos res cacib-a co to i po co???????:roll: -dodam ze w odkad byla w klasie otwartej to byla sobie na krajowkach,prawie zawsze cWC poza razem:loveu: ,no i kilka razy BOB ..no ale co z tym res cacibem poza tym ze ladnie wyglada?????????????????bo na moje to nic:oops:
mlodsza wygrala dosk I-jej kokurentka to byla zw.swiata mlodziezy i jej siostra-cuda piekne:oops:

Daga CACIB to wniosek na championa miedzynarodowego, potrzebne sa 4 w 3 krajach.
res CACIB uzyskany za psem/suką która juz ma tytuł Miedzynarodowgo champ przeradza sie w CACIB , czyli jesli suka która dostała CACIB ma juz tytuł, to teraz Twoja suka rozpoczęła o niego starania.

Posted

Elitesse napisał(a):
my baaardzo zadowoleni z wystawy jestesmy :)
tylko nie starczylo czasu na spotkanie ze wszytkimi znajomymi :roll:

Lanc - V1 najlepszy Weteran
Tess - V1 CWC CACIB BOB II Najpiekniejszy Pies Opolszczyzny

:multi: :multi: :multi:

Aga, gratulacje :multi: :multi: :multi:

Posted

Dla nas bardzo udany wyjazd!! Pierwszy występ Toniego w klasie młodzieży i Zwycięstwo oraz Najlepszy Junior w Rasie!!!:multi: :multi: Oprócz tego bardzo ładny opis w karcie i miłe słowa sędziego.Dla nas - początkujących kolejny wielki sukces! :multi: :multi:

Posted

Z moich wiekszych sukcesów w sobote V-ce Bis Opolszczyzny z cockerka amerykanską, w niedziele BIS Junior z haszczakiem i BOG z jamniczkiem z Rosji. Na Bisie wystawialam takze podhalana z Danii ;) ale bez zadnych sukcesów, choc niezle wrazenie bo pies prawie taki jak ja:loveu:

Posted

No nie zjadł się mój post :mad: :mad:

A więc Laluś dostał w Oplolu :) Nasz debiut w Opolu :)
Klasa Otwarta : Ocena doskonała lokata II- srebny medal
Opis Sedzia Jerzy Olszewski
Delikatny w pasie o ładnej głowie . Dobrej długości szyja, dobrze ożebrowana klatka piersiowa, dobra mechanika ruchu.

Posted

Kingi
Wystawa klubowa IX grupy
Bursztyn Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu
Brylant Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu
Arsene de la Bacska - Zw. Klubu
CWMHAF Vauderville - CWC
Felicita z Cerekvicke - Zw. Klubu, BOB i BEST IN SHOW III :lol::lol::lol::lol::lol:
Wystawa międzynarodowa
Bursztyn Rubinowy Skarb - Zw. Mł. i BOB, ukonczony Mł. CH Polski :lol:
Bloom Rubinowy Skarb - Ml. Zw Klubu
Arsene de la Bacska - CWC, CACIB
Moze ktos ma fotki z BIS klubowki ozdobek ?

Posted

Wszyscy się chwalą to też się pochwalę:lol: :cool3: ;) :
Moja Jurata w kl. otwartej lokata I i CWC (skończyła championat Polski), a debiutantka Densi - Najlepsze Szczenię w Rasie !!! :lol:

Posted

cockermanka napisał(a):
U nas były pisane wyniki na tablicy...tyle,że aby je przeczytać,trzeba było wejść na ring...

a ciekawe jak przy ringu cocerów miałoby sie napisac je z drugiej strony po pierwsze skoro tam byl plan sedziowania zeby kazdy nie musial latac z katalogiem i nie wchodzil na ring go ogladac., a po drugie ze sekretraz nawet nie mialby sie jak dostac od tamtej strony bo przy samym płotku byli rozłożeni wystawcy z cockerami.

Posted

Fjonka przywiozła sreberko a Sułtan ocenę wybitnie obiecującą :multi:. Na finałach Sułtanowi sie nie udało ale i tak chłopak był bardzo dzielny. Oba psiaki dostały super opisy. Zgadzam się co do bałaganu robionego przez sędzinę Ridarcikovą. Fjona najpierw dostała res Caciba a potem został jej skreślony i ma nabazgrane w karcie ocen :evil_lol:. Dostała też omyłkowo medalik za res Cacib :evil_lol:.