Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas stawka jak na światówce w klasie :evil_lol: znaczy 3 sztuki :evil_lol:
a w całej rasie 4 sztuki :evil_lol: także nie za dużo tych psów mamy w rasie :evil_lol: ale jak pech to pech, jak już jest dużo psów, to akurat w klasie mojej suczki hehe :)
Jeszcze wyjazd stoi pod znakiem zapytania, ale pewnie będziemy, także szukajcie przy bernardynach ;)

Posted

pentu napisał(a):
klubow 9 gr i 9 gr w niedziele jest w hali setery na zewnatrz

Pentu bardzo Ci dziekuje za odpowiedź , widzę że sie masz przez nas i ta wystawe :) AAA ponoc jesteś chory ,to brykaj szybko do łóżka i wylecz się na wystawe porządnie :)

Posted

pentu, ja ze swojej strony BARDZO proszę o tablice przy ringach 6 i 8 (labradory) i od razu prośba żeby sekretarz/gospodarz NOTOWAŁ na niej wyniki.

Wystawianie i jednoczesne notowanie wyników z 2 ringów może być awykonalne ;) wiec bardzo proszę o pomoc.

Posted

flashka-g napisał(a):
no ja niestety cala niedzilee siedze przy Siberianach

Dlaczego niestety? :lol:
Lepiej brzmi : Na szczęście ,ja całą niedzielę jestem przy husky :diabloti: :loveu:

Posted

Sułtan ma tylko czarnego konkurenta a Fjona krótkowłosą sukę z Litwy :crazyeye:. Na wystawie będzie tez tata i mama Sułtana czyli rodzinne spotkanko :multi:.

Ciekawa jestem tylko gdzie będzie ring 24, czy na hali tak jak w zeszłym roku czy na dworze :roll:.

Posted

jolka11 napisał(a):
Dlaczego niestety? :lol:
Lepiej brzmi : Na szczęście ,ja całą niedzielę jestem przy husky :diabloti: :loveu:

no wiesz dla niektorych.. szczegolnie konkurencji niestety:evil_lol:

Posted

Joanna G napisał(a):
I jest dokładnie tak jak myślałam ,pokrywaja mi sie 2 rasy :( Pudel ring 17 godzina 11.25 , a seter irlandzki ring 22 godzina 11.15 ,jestem ugotowana .

Joanna G na stronie 27 tego watku Agasia oferowala chyba swoja pomoc o ile dobrze kojarze :) Co do spanielków to jest nasz aż 10 :) w tym tylko my z Polski i zadnej konkurencji w klasie :razz: ale to o niczym nie swiadczy :) Pentu kuruj sie grypa nie zając tak łatwo nie ucieknie. za wszystkich wystawianych i wystawiających trzymamy kciuki :). Pozdrawiamy

Posted

ewelinabuck napisał(a):
sylwia to ty nie jedziesz tym nocnym pociagiem w sobote?

a kto jeszcze jedzie ze Szczecina tym nocnym

Jak nie będzie miał z tobą kto jechać to pojade - nie martw się ale jak będzie jeszcze ktoś ze Szczecina jechać tym nocnym to pojadę w sobotkę.

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Joanna G na stronie 27 tego watku Agasia oferowala chyba swoja pomoc o ile dobrze kojarze :) Co do spanielków to jest nasz aż 10 :) w tym tylko my z Polski i zadnej konkurencji w klasie :razz: ale to o niczym nie swiadczy :) Pentu kuruj sie grypa nie zając tak łatwo nie ucieknie. za wszystkich wystawianych i wystawiających trzymamy kciuki :). Pozdrawiamy

z Pentu teraz przeszło na mnie:placz:

A tak wogole Pentu to ona:))

Posted

[quote name='tylko psy']w naszej klasie jest 14 psów (mniej niż rok temu):):)

Tylko psy - To będziem razem stawać na udeptanej ziemi :evil_lol: ! A jak Twój psiak wabi sie katalogowo? Ciekawam konkurencji :cool3: .