Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
problem w tym ze juz zglaszalam kilka razy , i przez chwile na "zielonej" stronie dane byly poprawione a teraz znowu sa te bledne :/

to troche cierpliwosci, Monika na pewno ma duzo do poprawek i wszystko zrobi.

A mi sie bardzo podoba nowa strona;)

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz jest to poprawiane.Strona jest przenoszona na nowy wiekszy serwer i wszystko po kolei trzeba przeniesc wiec jutro bedzie wszystko co wysłałas do poprawki.

Mi nowa strona podoba sie bardziej niz ta ostatnia jest bardziej przejrzysta ale nie odbiegajmy od tematu topicu bo temat dotyczy wystawy Opole 2007 :razz:
Czekamy na Panstwa zgłoszenia (stoisko bedzie na wystawie w Katowicach)

Posted

pentu

Czekamy na Panstwa zgłoszenia (stoisko bedzie na wystawie w Katowicach)

tzn. że uzupełnione zgłoszenia można dać na wystawie w Katowicach?

Posted

Mozna przyniesc wypisane zgloszenia i kopie rodowodu mozna wplacic pieniadze mozna zglosic sie do konkursu mlody prezenter
lub jezeli pies jest zgloszony w katowicach przyjsc podac nr z katal katowice zlozyc autograf podac klase a my cala reszte wypiszemy.
Prosto łatwo i przyjemnie:cool3:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ale mam kijowe połaczenie z Opelm :( no ale cały czas się zastanawiam czy jechać :)

my też jedziemy do opola:lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Extra to może pojedziemy razem jedziesz na sobotkke czy na niedzielke :)

i na sobotę i na niedzielę

Posted

Ja mam takie pytanko, czy ktoś może wie, albo moze ktoś pamieta z lat ubiegłych, czy opole przedłuża termin przyjmowania? bo ja cały czas nie mogę podjąć decyzji:placz: i nie wiem czy zdążę do 20-03

Posted

Zebra napisał(a):
Ja mam takie pytanko, czy ktoś może wie, albo moze ktoś pamieta z lat ubiegłych, czy opole przedłuża termin przyjmowania? bo ja cały czas nie mogę podjąć decyzji:placz: i nie wiem czy zdążę do 20-03

Z reguły nie przedłuzamy zgłoszen jezeli juz to tylko o kilka dni ale nie wiem jaka bedzie decyzja w tym roku na dzien dzisiejszy przyjmujemy do 20 marca plus 3 dni najlepiej formularzem mailowym

Posted

[quote name='Zebra']Ja mam takie pytanko, czy ktoś może wie, albo moze ktoś pamieta z lat ubiegłych, czy opole przedłuża termin przyjmowania? bo ja cały czas nie mogę podjąć decyzji:placz: i nie wiem czy zdążę do 20-03
Zebra - szybka decyzja i już :)

Posted

Czyli do 25-03 włącznie mailami?
:placz: żeby to było takie proste to już podjęłabym decyzję:roll: , najwyzej jak w roku ubiegłym przejadę się towarzysko:multi: .