Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 zakładam sobie dzisiaj galerię moich Skarbów... Więc tak.. przedstawimy się Jamniczka długowłosa miniaturka królicza (lat 12) PAJDA zdjęcie z poprzednich Świąt Owczarek szkocki collie (lat 4) POLO mieszanka ras pięknych (lat ok. 2) Perła ma swój wątek na dogomanii (jest u mnie na tymczasie :evil_lol: ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1949808#post1949808 Dodo w tym roku miałby 17 lat <*> jego wątek też jest na dogomanii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23251 Kochanie........ fotek pozostałych moich Skarbów...muszę poszukać.... na dziś tyle...zdjęcie Doda znowu wywołało u mnie płacz:-( Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale świetna gromadka Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Więcej, więcej fotek prosimy!!:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Taka słodka gromadka :loveu:. Stado psów jest zawsze piękne :loveu:. Więcej fotek :mad:. I oczywiście zapraszamy do nas do galeri :loveu:. Życzymy wesołych świąt. Takich białych i z klimacikiem :evil_lol:. Pozdrowionka śle Kama i Kinia :loveu:. Quote
Aga_Mazury Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Jak miło sie zrobiło...bardzo Wam wszystkim dziękujemy za odwiedziny :) i wybierzemy się z rewizytami...zaraz jak tylko opanuję sytuację w schronisku w Ostródzie... pozdrawiam wszystkich odwiedzających moją bandę :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witaj... widzę, że masz niezłą gromadkę w domku... a przez to na pewno wesolutko :multi: :multi: :multi: Buziaki dla każdego psiaka z osobna. Pozdrawiamy, i wpadniemy ZAŚ :D Quote
Aga_Mazury Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Życzymy Wszystkim świątecznych merdań ogonem... smacznych prezentów pod choinką nie zapomnijcie postawić pustej miski dla przybysza..... w tym roku pierwsze Święta z nami spędzi Perła...(na zdjęciu) psiak wyrzucony najprawdopodobniej z samochodu i czekający w lesie na powrót swojego "Pana".... jest u nas od kwietnia...na domku tymczasowym.. pokochaliśmy ją mocno i już JEJ NIE ODDAMY Wesołych Świąt Aga z TZ, 3 miesięczne bliźniaki dogodzieciaki ;) Pajda,Polo i Perła :tree1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 O Aga święte słowa. Miska dla przybysza :evil_lol:. A moja mam się pytała po co kupuje nową miskę :evil_lol:. A tak przy okazji aga to Merry Christmas. Wesołych i spokojnych świąt Bożego Nardzrodzenia. Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Aga coś widzę że zaniedbujesz galerię :mad:. Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 oj tak...fakt...zaniedbałam:oops: na swoje usprawiedliwienie podam dwoje trzymiesięcznych dogodzieciaków i 300 psów w schronie i ja jedna (no już zbieram pomoc..;) to Percia jako gośc honorowy przy Wigilijnym Stole... niestety w Wigilie bardzo się rozchorowała i święta pewnie nie spędziła najmilej... Oto gośc honorowy przy wigilijnym stole tu właśnie moje dogodzieciaki ;) tak sypia Percia ;-) wyuzdana :evil_lol: Popatrzcie jak pilnuje....:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jaki słodki Bobas :loveu:. Moja siostra jest w jego wieku :loveu:. Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Mija jamniczka 13 letnia zupełnie się nie intersuje się dziećmi więc i zdjęc ma mało...Skarb mój Rudy...najbardziej Percia się zajęła niańkowaniem... nawet obcych nie dopuszcza do dzieci... dziś źle się czuje po wczorajszym sedalinie...nie ma sił na swoje codzienne wariactwa... a tu moja królewna dostojna Pajdusia a tu jeszcze mój Przystojniak i moje Ukochane zdjęcie Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Jaki słodki Bobas :loveu:. Moja siostra jest w jego wieku :loveu:. to bliźnięta :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 to my :smile: Percia "daj spokój nie rób mi zdjęcia..jeszcze się nie uczesałam" ;-) tak rano i do kompetu moje rodzeństwo siostra starsza...już 13 letnia zaspana, roztrzepana (niby rasowa a jak wygląda ;-)) taka nieuczesana ... i ukochany Syncio PAńci ...bo my to córeczki ;-) pozdrawiamy :smile: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Śliczne fotki :D Pozdrowionka dla całej psiejsko-człowieczkowej rodzinki ;) Percia się chowa, a dzidzia zagląda :) Quote
Martinee Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 witanko widze ,że też macie pofobny skład do naszego jamniczka i collie :) ale nie wiem czemu tu tak pustoo Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 zupełnie zapomniałam, że założyłam taki temat ;) dziękujemy za odwiedziny :loveu: Quote
Martinee Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nie wymiguj się tylko dawaj więcej fociszków tej pieknej psinkii http://img219.imageshack.us/img219/6862/dzieciaczkiwsio125resizehn6.jpg Quote
Recommended Posts