Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adopcje to nie jest łatwa sprawa i na prawdę tak do końca nigdy nic nie wiadomo.
Nawet po latach jak dzwonię do domów ,,moich '' psów, to czuje ten lęk i wewnętrzny niepokój.
Musimy juz teraz skupić się nad transportem do DT ( jeżeli oczywiście potwierdzi chęć przygarnięcia Saby) i znalezieniem jej nowego domu.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bylo u nas bardzo cieplutko, wiec Sabcia caly dzien przelezala przed budka na kocyku w sloncu.
Pozniej musialam jej pokazac, po co jest budka ...... Balam sie, czy bedzie chciala tam wchodzic.
Wyscielilam tam koldre, koce i poduszeczke Sabci. Musialam wrzucac do srodka na poslanie smaczki i po nie Saba wchodzila do srodka. Potem zaslonilam kocykami wejscie do sypialni i wejscie zewnetrzne do przedsionka. Saba doskonale sobie poradzila z wchodzeniem i wychodzeniem.
Przespala w srodku cala noc. Rano wychodzila juz i sie zalatwila. Bylysmy na spacerze. Teraz spi sobie nadal schowana w budce.
Nie ma byc jeszcze na szczescie bardzo zimno, wiec powinnysmy sobie poradzic.

Posted

jednak serce boli, jak jamnik z domu w listopadzie ląduje w budzie:(

przykre jest to, że dogomaniaczka doprowadziła do takiej sytuacji i jeszcze się obraziła za to, że położyła sprawę

Posted

Oj boli i to bardzo ..... Kiedy przyjmuje psiaki ze schronisk, to wiem, ze maja u nas o niebo lepiej .... ale kiedy jest sytuacja, jak ta z Saba ... serce mi pęka ...
Ale dzisiaj wkladalam reke do srodka do budki, kiedy Sabcia byla w srodku i naprawde, uwierzcie, miala w srodku tak cieplutenko ...
Wyszla zaraz do mnie i podskakiwala z radosci i rozdawala caluski.... to naprawde cudowna slodziutka psineczka.

Posted

Czy ktos ostatnio do nas wysylal cos dla Sabci ????
Dostalam bezposrednio z firmy ( zamawiane przez internet ) - OLEJ Z DZIKIEGO LOSOSIA Z ALASKI , ale nie mam pojecia dla korego to jest psiaka ....

Posted

Zuziu oleju z ALASKI raczej nikt jeszcze dla Saby nie wysyłał. Nie sądzę też żeby wysłała ALASKA ;)
Do hoteliku zuzi mkną na razie ubranka od Celiny12 i JamniczejRodziny. I być może że kocyki od Isadory.
Wczoraj usnęłam, więc nie zdążyłam założyć nowego wątku. :oops: Zrobię to dzisiaj.
Przy rozliczeniach z bazarku i robieniu ogłoszeń potrzebny jest zawsze pierwszy post.
Zresztą mała zaczyna nowe, inne życie.

Posted

Tak ja wysłałam ubranka dla Sabuni....:loveu::loveu:...chciałam coś jeszcze napsiać ale nie chcę się denerwować....ale coś mnie trafia jak słysze takie historie....:shake:

Posted

OK, juz wyjasnila sie sprawa z olejem .... to dla Deniska.

Ubranka jeszcze nie doszly.
Probuje zalatwic u mnie na miejscu jakis domowy DT dla Sabuni na te dwa tygodnie .... ciezko jest jednak.

Posted

Alaska to raczej trochę lodu jeszcze dosłac mogłaby , bo tylko na to ją byłoby stać (metafora). Trzymam kciuki za Sabcię, żeby jak najszybciej znalazła się w domku w DT , chyba , że gdzieś tam już stały domek ją wypatrzył. Myzianki dla pieknoty :)

Posted

Ryjonek napisał(a):
Jakby trzeba było w okolice stolicy Sabcię przywieźć to ja mogę pomóc:)

Dziękuję, ale jest potrzebny transport do Słupska.:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...