Beata+Barbie Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jak do tej pory sędziowie zawsze zwracali się do mnie po angielsku i ja do nich też. Na karcie ocen też nie podaje się narodowości, chyba że sędzia wywnioskuje z nazwiska właściciela lub zna konkretnego psa. Raz tylko sędzia zapytał mnie z jakiego kraju jesteśmy. Panienkabubu, sorry za głupie pytanie ale co to jest klasa honorowa? Klasa championów czy weteranów? Bo jeszcze się z taką nie spotkałam. Quote
Mona Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 My wróciłyśmy dopiero wczoraj wieczorem. W obydwa dni II lokata i Rez.CAC w stawce 5 i 6 suk. Jedyne co mi w Nitrze przeszkadzało to nieco zbyt małe ringi. Quote
panienkabubu Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Beata+Barbie napisał(a):Panienkabubu, sorry za głupie pytanie ale co to jest klasa honorowa? Klasa championów czy weteranów? Bo jeszcze się z taką nie spotkałam. Klasa honorowa, to klasa, w której prezentuje się psy dla samej prezentacji, bez wniosków CAC, CACIB, bez porównania o BOB. Udział w niej mogą brać Interchampiony, Championy oraz Zwycięzcy (np. Klubu, Świata). Opłata jest niższa za tą klasę. Oceny doskonałe z pierwszymi lokatami idą na BIS Klasy Honorowej. Na Słowacji wybierana jest trójka zwycięzców. W tym roku w Nitrze na całej wystawie w sobotę były 24 zgłoszone psy, w niedzielę chyba podobnie. Quote
ann1 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A ja się pochwalę:lol: Fascinatio Nugacitatis Flupsie ( polski hawańczyk) Sobota CAC CACIB Niedziela CAC CACIB BOB :multi: sedzia Słowak Javorcik Vladimir Quote
Bundustar Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 panienkabubu napisał(a):A my jesteśmy bardzo zadowolone z wystawy :-) Franciszka po raz pierwszy w klasie honorowej. Sobota - doskonała, 1 lokata, na BIS Psów z klasy honorowej w finałowej piątce (na dwadzieścia kilka par, na podium tylko 3) Niedziela - doskonała, 1 lokata - na BIS Psów z klasy honorowej - 2 lokata :) GRATULUJĘ!!! widzieliśmy Was na finałach :) Quote
panienkabubu Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bundustar napisał(a):GRATULUJĘ!!! widzieliśmy Was na finałach :) Dziękuję !!! A macie może jakieś zdjęcia? :modla: Quote
Bundustar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 panienkabubu napisał(a):Dziękuję !!! A macie może jakieś zdjęcia? :modla: Niestety, my też jakoś tak beznadziejnie z fotami wypadłyśmy :shake: Fotografa z nami nie było i dlatego fatal eror :-( zdjęć nie ma :shake: Quote
Mona Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tutaj jest sporo fotek - może ktoś się wypatrzy :p http://www.psickar.sk/galeria-k-vystave-psov/nitracanis-2011 Quote
Recommended Posts