Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Aramis byłoby cudnie :)[/QUOTE]

To najlepszy dom pod Słońcem :) Kochani ludzie, psiolubni na maxa i do tego grzybnięci :)
Oj, teraz będę musiała delikatnie Im podpowiedzieć, aby zalogowali się na dogo... Tak jak ja po adopcji [B]Blunia :)
[/B]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Aż mnie brzuch boli...[/I][/QUOTE]

Tym razem chyba z radości ;). Piotr chciał wząć aparat fotograficzny, ale z wrażenia zapomniał - obiecał, że komórką zdjątka porobi

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Wrrrr już się wieści doczkać nie mogę.
Chyba zaraz zacznę pazury obgryzać...[/I][/QUOTE]
Będzie dobrze :) To naprawdę fajni ludzie i zwierzolubni :) Na naszym forum grzybowym / Piotr jest tam adminem, ja moderatorem / często wstawiał zdjęcia swego pupila :)
Aramis baaardzo podobny :)

Posted

[quote name='phase']A może i tu będzie chciał założyć konto? :)[/QUOTE]

Będę apelować - zobaczymy :). Jak nie, to zdjęcia i wieści będzie do mnie wysyłać.

Niesamowicie fajni ludzie - byliśmy razem w maju 2011 na smardzowaniu na Słowiacji :), jak znajdę zdjęcia to wstawię i poznacie Rodzinę Aramisa :)

Posted

[quote name='Lobaria']Będę apelować - zobaczymy :). Jak nie, to zdjęcia i wieści będzie do mnie wysyłać.

Niesamowicie fajni ludzie - byliśmy razem w maju 2011 na smardzowaniu na Słowiacji :), jak znajdę zdjęcia to wstawię i poznacie Rodzinę Aramisa :)[/QUOTE]

Już znalazłam :)[IMG]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/786598-2/P4309584.JPG[/IMG]

A jak któraś z Cioteczek zainteresowana smardzowaniem, to zapraszam do galerii :)

[url]http://www.galeria.nagrzyby.pl/v/users2/EWF/porosty/grzyby/Smardzowanie+2011/[/url]

Posted

Mam nadzieję,że Ci dobrzy psiolubni ludzie wpadną w serducho Aramiskowi i nawzajem się pokochają.Aramisek tak długo czekał na swoją szansę.Trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='phase']Klaudus - jak dasz radę zmień tytuł wątku. :)

Najważniejsze, by byli szczęśliwi z Aramiskiem. :)[/QUOTE]

poczekajmy, aż Aramis tafi do domku :) Jeszcze jedno zdjęcie " domku " - tu przynieśli galązkę z porostem do oznaczenia - jestem lichenologiem.

Ech, zdjęcie nie chce się załadować ....

Posted

[quote name='magdyska25']oj a ja po 15 wychodzę....mam nadzieję, że pozytywne wieści do tego czasu będą :)[/QUOTE]

Ela i Piotr będą chcieli jak najwięcej dowiedzieć się od Jamora o Aramisie, wysłuchać jego rad, więc pewnie do 15-tej nie uwiną się...