Avilia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='esza']Ja się trochę pogubiłam w tych Waszych wyliczeniach. Wychodzi mi, że wpłaty na Aramisa są zbierane na 2 konta, a to chyba nie tak, stałe też idą na chatulowe. Może mnie ktoś oświecić?[/QUOTE] Mi nic o drugim koncie nie wiadomo...Tylko o Chatulowym. Quote
esza Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) [quote name='Avilia']Mi nic o drugim koncie nie wiadomo...Tylko o Chatulowym.[/QUOTE] To w takim razie Aramis ma teraz na koncie 1113 zł. Pierwszy miesiąc u Jamora jest opłacony? Jeżeli tak, to mamy jeszcze pieniędzy na 2 miesiące u Jamora, jeżeli nie, to tylko na 1 miesiąc. O ile pamiętam Jamor bierze 560 zł/miesiąc ? Moim zdaniem dobrze by było gdyby Aramis nie był przenoszony gdzie indziej. Przy jego charakterze i dotychczasowych przeżyciach jest to nie wskazane. Sprężmy się i nie przenośmy Aramisa :( edit. W tej chwili na koncie Aramisa jest 1 158,22 PLN . Dokładne rozliczenie będzie wieczorem. Edited November 7, 2012 by esza Quote
magdyska25 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Bardzo się cieszę, że Aramis może zostać do czasu znalezienia ds u jamora, tam gdzie już zna ludzi. Aramis ma może jakiegoś czworonożnego kolegę/koleżankę? czy jest agresywny? Quote
Avilia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='esza']To w takim razie Aramis ma teraz na koncie 1113 zł. Pierwszy miesiąc u Jamora jest opłacony? Jeżeli tak, to mamy jeszcze pieniędzy na 2 miesiące u Jamora, jeżeli nie, to tylko na 1 miesiąc. O ile pamiętam Jamor bierze 560 zł/miesiąc ? Moim zdaniem dobrze by było gdyby Aramis nie był przenoszony gdzie indziej. Przy jego charakterze i dotychczasowych przeżyciach jest to nie wskazane. Sprężmy się i nie przenośmy Aramisa :( edit. W tej chwili na koncie Aramisa jest 1 158,22 PLN . Dokładne rozliczenie będzie wieczorem.[/QUOTE] Nie, pierwszy miesiąc jeszcze nie opłacony - przyjedzie do Was faktura od Jamora na kwotę 486zł. Quote
esza Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Avilia']Nie, pierwszy miesiąc jeszcze nie opłacony - przyjedzie do Was faktura od Jamora na kwotę 486zł.[/QUOTE] Czekamy więc na fakturę. Stan konta Aramisa na dzień dzisiejszy [COLOR=indigo][B]1 178,22 zł[/B][/COLOR] Quote
zuzolina Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 to może, skoro Aramisek zostaje u Jamora, warto zmienić tytuł wątku, bo straszy.. Quote
Lobaria Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Moim bliskim Przyjaciołom - psiolubom wyjątkowym - odszedł wczoraj Ich ukochany psiak [URL]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/874827-1/DSC00711.JPG[/URL] Na razie są w szoku potwornym, ale muszę wyczuć moment, gdy będę mogła napomknąć Im o Aramisie... Gdy odeszła moja [B]Niunia[/B] - inny Przyjaciel napisł mi, że nasi pupile odchodzą, aby dać miejsce następnej biedzie, aby miała tak samo dobrze... No i [B]Blunio[/B] jest :) Quote
asiuniab Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Lobaria'] Gdy odeszła moja [B]Niunia[/B] - inny Przyjaciel napisł mi, że nasi pupile odchodzą, aby dać miejsce następnej biedzie, aby miała tak samo dobrze... No i [B]Blunio[/B] jest :)[/QUOTE] choć to boli bardzo, to też tak uważam; Quote
Lobaria Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [B]No to mamy chyba domek dla Aramisa !!!!!![/B] Wizyta nawet nie jest potrzebna - to moi przyjaciele, których dobrze znam i ręczę głową. Pisałam o Nich wyżej. Sami chcą przyjechać po psiaka / mieszkają w Chełmie /, dom z ogrodem. Quote
Tofikowa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 dzień cudów:lol: Aramis będzie miał domek:loveu: Amonek/Kubuś w poniedziałek wroci do domku:loveu: Quote
paula_t Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Naprawdę udało Ci się Ich przekonać??? Lobario, CUDOWNA wiadomość!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lobaria Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='paula_t']Naprawdę udało Ci się Ich przekonać??? Lobario, CUDOWNA wiadomość!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Nie naciskałam, ale napomknęłam, dziś oddzwonili, wysłałam zdjęcia, opis z ogłoszeń i... zaiskrzyło !!!! Quote
Panna Marple Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Wspaniale:multi: oby się udało:kciuki: Quote
katarzyna09 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja również bardzo się cieszę :lol: Quote
phase Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ale wieści!!!! :crazyeye: Mam nadzieję, że już niedługo tytuł zostanie zmieniony, bo jest od dłuższego czasu taki sam, a się zmienia. Trzymam mocno kciuki, a żeby się udało! :) Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Lobaria'][B]No to mamy chyba domek dla Aramisa !!!!!![/B] Wizyta nawet nie jest potrzebna - to moi przyjaciele, których dobrze znam i ręczę głową. Pisałam o Nich wyżej. Sami chcą przyjechać po psiaka / mieszkają w Chełmie /, dom z ogrodem.[/QUOTE] O rany jaka wiadomość :multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Lobaria, nie wiem co powiedzieć....... szczęka mi opadła......... Ty jesteś chyba z nieba :) Quote
Justa i zwierzaki Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Było by super , i mam nadzieje że szybko sie zaaklimatyzuje :lol::lol::lol: Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [I]Czekam z niecierpliwością na wieści :kciuki:[/I] Quote
Lobaria Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Czekam z niecierpliwością na wieści :kciuki:[/I][/QUOTE] Ela z Piotrem umówieni są na odbiór Aramiska na jutro po godz. 14 -tej :) Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Lobaria']Ela z Piotrem umówieni są na odbiór Aramiska na jutro po godz. 14 -tej :)[/QUOTE] Zaciskam :thumbs: Quote
Recommended Posts