Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='esza']Ja się trochę pogubiłam w tych Waszych wyliczeniach. Wychodzi mi, że wpłaty na Aramisa są zbierane na 2 konta, a to chyba nie tak, stałe też idą na chatulowe. Może mnie ktoś oświecić?[/QUOTE]

Mi nic o drugim koncie nie wiadomo...Tylko o Chatulowym.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Avilia']Mi nic o drugim koncie nie wiadomo...Tylko o Chatulowym.[/QUOTE]

To w takim razie Aramis ma teraz na koncie 1113 zł.
Pierwszy miesiąc u Jamora jest opłacony? Jeżeli tak, to mamy jeszcze pieniędzy na 2 miesiące u Jamora, jeżeli nie, to tylko na 1 miesiąc. O ile pamiętam Jamor bierze 560 zł/miesiąc ?
Moim zdaniem dobrze by było gdyby Aramis nie był przenoszony gdzie indziej.
Przy jego charakterze i dotychczasowych przeżyciach jest to nie wskazane.
Sprężmy się i nie przenośmy Aramisa :(

edit.
W tej chwili na koncie Aramisa jest 1 158,22 PLN . Dokładne rozliczenie będzie wieczorem.

Edited by esza
Posted

[quote name='esza']To w takim razie Aramis ma teraz na koncie 1113 zł.
Pierwszy miesiąc u Jamora jest opłacony? Jeżeli tak, to mamy jeszcze pieniędzy na 2 miesiące u Jamora, jeżeli nie, to tylko na 1 miesiąc. O ile pamiętam Jamor bierze 560 zł/miesiąc ?
Moim zdaniem dobrze by było gdyby Aramis nie był przenoszony gdzie indziej.
Przy jego charakterze i dotychczasowych przeżyciach jest to nie wskazane.
Sprężmy się i nie przenośmy Aramisa :(

edit.
W tej chwili na koncie Aramisa jest 1 158,22 PLN . Dokładne rozliczenie będzie wieczorem.[/QUOTE]

Nie, pierwszy miesiąc jeszcze nie opłacony - przyjedzie do Was faktura od Jamora na kwotę 486zł.

Posted

[quote name='Avilia']Nie, pierwszy miesiąc jeszcze nie opłacony - przyjedzie do Was faktura od Jamora na kwotę 486zł.[/QUOTE]

Czekamy więc na fakturę.
Stan konta Aramisa na dzień dzisiejszy [COLOR=indigo][B]1 178,22 zł[/B][/COLOR]

Posted

Moim bliskim Przyjaciołom - psiolubom wyjątkowym - odszedł wczoraj Ich ukochany psiak

[URL]http://www.galeria.nagrzyby.pl/d/874827-1/DSC00711.JPG[/URL]

Na razie są w szoku potwornym, ale muszę wyczuć moment, gdy będę mogła napomknąć Im o Aramisie...

Gdy odeszła moja [B]Niunia[/B] - inny Przyjaciel napisł mi, że nasi pupile odchodzą, aby dać miejsce następnej biedzie, aby miała tak samo dobrze... No i [B]Blunio[/B] jest :)

Posted

[quote name='Lobaria']

Gdy odeszła moja [B]Niunia[/B] - inny Przyjaciel napisł mi, że nasi pupile odchodzą, aby dać miejsce następnej biedzie, aby miała tak samo dobrze... No i [B]Blunio[/B] jest :)[/QUOTE]
choć to boli bardzo, to też tak uważam;

Posted

[B]No to mamy chyba domek dla Aramisa !!!!!![/B]
Wizyta nawet nie jest potrzebna - to moi przyjaciele, których dobrze znam i ręczę głową. Pisałam o Nich wyżej.
Sami chcą przyjechać po psiaka / mieszkają w Chełmie /, dom z ogrodem.

Posted

[quote name='paula_t']Naprawdę udało Ci się Ich przekonać??? Lobario, CUDOWNA wiadomość!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Nie naciskałam, ale napomknęłam, dziś oddzwonili, wysłałam zdjęcia, opis z ogłoszeń i... zaiskrzyło !!!!

Posted

Ale wieści!!!! :crazyeye: Mam nadzieję, że już niedługo tytuł zostanie zmieniony, bo jest od dłuższego czasu taki sam, a się zmienia.
Trzymam mocno kciuki, a żeby się udało! :)

Posted

[quote name='Lobaria'][B]No to mamy chyba domek dla Aramisa !!!!!![/B]
Wizyta nawet nie jest potrzebna - to moi przyjaciele, których dobrze znam i ręczę głową. Pisałam o Nich wyżej.
Sami chcą przyjechać po psiaka / mieszkają w Chełmie /, dom z ogrodem.[/QUOTE]

O rany jaka wiadomość :multi::multi::multi: