Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Sunia przywiazana do drzewa przy schronie z przyklejona karteczka na plecach

q-wa, sama bym tego sk..syna oplakatowała.
Nawet mam pomysł jak to zrobić boleśnie

Posted

inga.mm napisał(a):
q-wa, sama bym tego sk..syna oplakatowała.
Nawet mam pomysł jak to zrobić boleśnie

Gwoździem / długimi, grubymi / bym taką kartkę gnojowi przybiła do...
W sumie powinniśmy się chyba cieszyć, ze nie przywiązał sumi w lesie do drzewa...

Posted

Lobaria napisał(a):
Gwoździem / długimi, grubymi / bym taką kartkę gnojowi przybiła do...
W sumie powinniśmy się chyba cieszyć, ze nie przywiązał sumi w lesie do drzewa...

Cos Ty?!
szeroką taśmą klejącą do owłosienia przyrodzenia, albo na superglue
co do optymistyczniejszego spojrzenia - masz rację - w lesie nie miałaby szansy

Posted

Straszna rzecz tak zostawić psa z takim napisem naklejonym ale z dwojga złego że nie maltretował lub przywiązał gdzies w miejscu niedostępnym i zwierze by strasznie cierpiało ale wszystko jedno sk....syn

Posted

Taki brak odwagi przemawia za tym.. bo przecież mógł oddać psa do schroniska, skoro już się pofatygował odprowadzić go pod schronisko... może trudna sytuacja... ale nic nie tłumaczy wystawienia psa na ryzyko bycia znalezionym przez takiego debila jak tego od Psotki czy innych psiaków...

• 2 weeks later...
Posted

Może jakiś zmasowany "atak" na radiostacje? Przychodzi mi na myśl Gorąca Linia RMF - ci reporterzy zawsze potrafili dopiąć swoich racji, a jak oni się za coś zabiorą, to inne stacje też...

Posted

Ja niedługo zaktualizuję pierwszy post, mam tyle biedaków zakładkach, że aż nie wiem jak się do tego zabrać. ewunian, a jak można się z nimi skontaktować? Tak "po prostu"?

Posted

Ostatnio podobno w Uwadze był reportaz o psie zakopanym żywcem przez właściciela. Niestety- jako że rep. oglądała moja Mama, nie znam żadnych konkretów...:sad: W każdym razie dowodzi to, że bestialstwo się szerzy i jedyne co mozemy zrobić to- nagłaśniać, nagłaśniać, i jeszcze raz nagłaśniać...

Może któraś z Was widziała ten reportaż (w zeszłym tygodniu)?

Posted

Nie widzialam, ale slyszalam o tym psie. Jednak sprawa Psotki była "niemedialna", więc cieżko stwierdzić, od czego zależy ich widzimisie co do robienia reportaży...

Posted

Zmieniłam trochę "funkcjonowanie" wątku na bardziej obszerne niż tylko Uwaga. Ostatecznie wszędzie można pisać. Maile i inne dane kontaktowe uzupełnię wkrótce, jeśli ktoś coś ma - niech podaje ;)

Posted

Soko napisał(a):
Nie widzialam, ale slyszalam o tym psie. Jednak sprawa Psotki była "niemedialna", więc cieżko stwierdzić, od czego zależy ich widzimisie co do robienia reportaży...

:-o WTF??? Niemedialna? Czy może zbyt drastyczna- bo jak tu pokazac szerokiemu gronu tak okaleczoną sunie?
Zła jestem :mad:

Posted

Nie chcieli iść do sądu na rozprawę, bo to właśnie, dostalam taki cytat, "niemedialne". Myślałam, że sadzanie ludzi w więzieniu zawsze jest medialne, szczególnie psychopatow, widać nie.

Posted

Wiesz, muszę dopytac mamę czy na tym reportażu o psie zakopanym żywcem były jakieś jego ujęcia... Bo może to o to chodzi...
A Uwaga miała iść do sadu na sprawę? Bo chyba wypadam z obiegu... To by znaczyło że ten gnój od Pesteczki został złapany?