Jump to content
Dogomania

6 tygodniowa sliczna???zdrowa PIPI blaga o litosc ! Ma czas do 6.10! DT LUB DS

Recommended Posts

Posted

Maleńka niczemu winna istotka - PIPI została podrzucona pod drzwi Sabiny 2 października we wczesny niedzielny ranek. Pipi ma jakoś 6 tygodni i z początku była bardzo wystraszona nową sytuacją, teraz zachowuje się jak normalny zdrowy szczeniak. Pipi ma jedną OGROMNĄ wadę - nie ma domu! Nie może zostać u Sabiny bo ma 2 swoje duże psy i jeszcze opiekuje się psem brata. Pilnie potrzebny choć dom tymczasowy inaczej suczka wyląduje w schronisku, gdzie mogą ją uśpić! Spójrzcie na te niewinne oczka! Czym one zawiniły?! Suczka została odrobaczona i czeka na baardzo pilny dom. Nie mam pojęcia co się z nią stanie, bo u nie może zostać tam gdzie jest. Powinna wyrosnąć na psa w okolicach kolana. Jest na prawdę wspaniałym psem. Zachowuje się jak normalny zdrowy szczeniak, więc dlaczego ten entuzjazm ma zgasnąć w schronisku ? Ta świetna suczka nie zasłużyła sobie na taki los! Te słodkie szczenięce iskierki wkrótkce mogą zgasnąć! Może i na zawsze! Nie dajmy jej takich perspektyw! Dajmy szanse na nowe życie, lepsze... Nie wiadomo jak suczka się znalazła pod drzwiami Sabiny. Czy podrzucił ją zły człowiek, kosmita ze statku czy może podła kreatura, która nawet nie przypomina człowieka. Sądząc po tym co zrobiła to stawiamy na to ostatnie... Nie bądźmy tacy sami i nie porzucajmy Pipi po raz kolejny... Dlatego w pierwszej kolejności jest nam potrzebny awaryjny tymczas a potem Dom stały. Suczka narazie przebywa na osiedlu Witosa w Katowicach

Oto wspaniała Pipi

Kontakt w sprawie adopcji:
Sabina
gg: 21191076
tel: 884188013

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może aniapiotrek chcieli dać dt szczeniaczkowi z Katowic. Kurcze, komputer mam przeładowany nie pamiętam dokładnie a mam zamknięty wątek.
Błagam nie odnoście maleństwa do schroniska . Dwa , trzy dni i coś się znajdzie !!!!!

Posted

Staramy sie zrobić wszystko zeby tylko nie trafiła do schroniska. Szukamy ewentualnie domu tymczasowego do momentu az nie znajdziemy jej kogos na stałe. Suczka jest przeurocza , na pewno da komus wiele radosci i oddania.

Posted

mieszkam tez na osiedlu Witosa w Katowicach, na ul. Sławka - jakby co mogłabym małą przechować przez weekend ale tak już całkiem awaryjnie i tylko do niedzieli. Może w niedzielę udałoby się ją zawieźć do Lili8522, byłby ktoś chętny pojechać? Mam również dwa duże psy w 47 metrowym mieszkaniu. W tygodniu jakies 9 godzin nie ma nikogo bo pracujemy i wtedy mógłby być problem, bałabym się zostawiać psy same w domu.

Guest aniapiotrek
Posted

My także możemy ją wziąść na DT, tylko niestety problem z transportem

Posted

Kurcze aniapiotrek też odpowiedzieli pozytywnie. Nie mogę do Was napisać ani do Lili ani do aniapiotrek bo macie skrzynki zapchane:(((((((((((((((((((((((((((((((

Posted

[quote name='ewu']Kurcze aniapiotrek też odpowiedzieli pozytywnie. Nie mogę do Was napisać ani do Lili ani do aniapiotrek bo macie skrzynki zapchane:(((((((((((((((((((((((((((((((

Ja nie mam skrzynki zapchanej ;) Popatrz do swojej może Ty masz... ;)

A co z tym szczeniakiem o którym pisałam wyżej?

http://www.dogomania.pl/threads/214954-5-miesięczny-Oskarek-znaleziony-wraz-z-Milusiem-bracia-czy-przyjaciele/page2

Też pilnie potrzebuje domu chodź by DT za kilka dni wywóz...

Posted

Matko nie mam jak się odezwać do aniapiotrek bo skrzynka zapchana :((((( LIlli proszę o kontakt na mojego maila. Spróbuj może Tobie się uda z nimi skontaktować, może ja coś źle robię....:(( Może Pipi by pojechała do Lili8522 a Oskarek do aniapioterk.... Ja porozwożę psiaki, tyle mogę . No i szczepienia i weta biorę na siebie

Posted

Lili8522 błagam napisz do aniapiotrek przez pw. Ja nie jestem w stanie wysłać do nikogo wiadomości:(( Nie mogę wyczyścić skrzynki bo korzystam tak po prawdzie z profilu córki i nie chcę jej narobić "biedy". Teraz nie mam z nią kontaktu. Lilli napisz do mnie maila , podałam na pw.

Guest aniapiotrek
Posted

Możemy zaopiekować się sunią, niestety Oskarek jest troszkę za duży, mieszkamy w wynajętym mieszkaniu i musimy liczyć się z sąsiadami, a zwłaszcza z sąsiadką która już nie akceptuje naszego Gniewka, bo jak to mówi" pewnie ma jakąś wadę skoro ktoś go zostawił,", Oskarek za bardzo mógłby jej przeszkadzać a my nie chcielibyśmy stracić mieszkania, mam nadzieję że rozumiecie moje obawy:(
Przykro mi ale .......