Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toż to "mojego" dobeczka znowu wsadzili na boksy???:placz:
Cholera jasna!- jak mnie nie ma to się takie rzeczy dzieją...
Oj przejadę się tam we wtorek, oj przejadę!:angryy:

Posted

Raczej do schroniska.
Ja z nim bylam co prawda parę razy na spacerkach, ale nie chcę następnego psiaka brać na swój numer, bo już się gubię, kto do mnie dzwoni i w sprawie jakiego psa:p

Posted

Wiem tyle, że to idealny, nad wyraz grzeczny (jak na swój wiek) piesek, skory do zabaw i do pieszczot (jest zawsze pierwszy) :) kocha kontakt z ludźmi i uwielbia jeść :evil_lol: .Cóż jeszcze mogę napisać.. został znaleziony.. tyle wiem o jego charakterze.A w biurze pewnie nei wiedzą nic :evil_lol:

Posted

Grzeczny to on jest rzeczywiście-ale na spacerze to specjalnie nie:evil_lol: - ciągnie jak czolg (jak byl w izolatce, to uczylam go ladnego chodzenia na spacery i rzeczywiście bardzo pojętny chlopak jest!:lol: ) Bardziej bym to ujęla, że jest spokojny jak na swój wiek. Grzecznie czekal na swoim poslaniu, jak ja bralam miskę i go z ręki karmilam (bo na początku to myślalam, że miskę też schrupie:-( )- jak trafil do schronu to same kosteczki i skóra:-( A PRZECIEŻ TO SZCZENIAK!!!:placz:
Nie radzi sobie w boksie- nawet dużo mniejsze pieski go obszczekują i zaganiają w kąt- a on jak ta sierota:angryy: siedzi w rogu i nic... Caly pyszczek ma "przećwiczony" od ząbków innych szczeniaków:shake:
Mimo, że zachowuje się dostojnie, to potrzebuje niestety czlowieka, który mial już wcześniej duże psy i wie jak je wychowywać. Bo na początku potrafil zlapać za nogę- raczej z powodu pobudzenia, ale może mieć podobne zapędy, które trzeba w porę tlamsić. Jak go wzięlam w "obroty" to mu przeszlo takie zachowanie. Teraz znowu trafil na boksy i znowu zapomni, co się nauczyl:-(