Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula, ci państwo z Krakowa jutro się do nas wybierają, powinni być koło południa, biorą swoją ONkę i będą poznawać Ritkę...nie wiem co z tego będzie, bo to się jutro każe, ale przydałoby sie tam koło południa być. Ja się postaram przytoczyć, ale musiałabyś też być bo sama sobie nie dam rady z psami ;) Co Ty na to ??

Posted

Ritka dziś była z nami na spacerku, czyli z moim bratankiem, ze mną, z Kają, Blondi i Pako, tylko że ją niosłam na rękach, bo żal mi było jej zostawiać samej. Przyznam że jest wpatrzona w mojego bratanka jak w święty obrazek, szkoda, że nie może zaadoptować, bo na stówę by to zrobił, ale wyniańczona przez niego, wytulona że hej!!! :)

Posted

Ritka pojechala do nowego domu, z nową starszą kumpelą całkiem ładnie się przywitała, mam nadzieje,że dziewczyny będa się kumplować , będziemy mieć na pewno niebawem jakieś wieści, jak podróż i pierwsze chwile w nowym domu :)

Posted

Właśnie miałam telefon z Krakowa, że już dojechali do domku, z małymi przygodami żołądkowymi , ale dotarli, trwa poznawanie domu, starsza kumpela zapoznała Ritkę ze swoimi miskami, kotkami Rita specjalnie zainteresowana nie jest :) Pańcia tymczasem poszła na zakupy: po smakołyki i zabawki :)

Posted

U dziewczyn wszystko w porządku, nadal trwa oczywiście aklimatyzacja i starsza kumpela miewa czasem małego focha, że w domu pojawił się "brzdąc" ,ale wszystko jest na dobrej drodze, pozwala małej jeść ze swojej miski, wchodzić do swojego kosza..tylko czasem jak Rita za bardzo jest ochocza do zabawy, to trzeba ją przywołać do porządku małym warknięciem:) No ale to bardzo dobrze, że mała ma taką przewodniczkę, nauczy ją trochę "życia" :lol: na ogrodzie bardzo jej się podoba, na razie są tam z Pańcią cały czas pod nadzorem, coby żadnych niespodzianek nie było. W nocy Ritka trochę popiskuje, ma swoje spanie w kuchni więc jest jej na pewno cieplutko i nie marznie :) Od czasu do czasu pogoni kota:mad::mad:

Podesłałam Państwu wątek Ritki, więc pewnie niebawem sami będa wpisywać tu relacje :)

Posted

U Ritki wszystko w porządku, mam obiecane fotki, więc czekam, jak dojdą to wkleję. Melduje jeszcze , że dostaliśmy wsparcie finansowe od państwa Ritki dla naszych psiaków, serdecznie więc dziękujemy:Rose::Rose: idzie pora chłodów, więc psiaki potrzebują bardziej wartościowego jedzonka, więc bardzo się każda kwota przyda:loveu: